CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar ze alle 24!

Spaar ze alle 24!

Bij PLUS LUNENBORG spaar je nu voor 24 verschillende Mario Kart Koins. Alle favoriete karakters zijn te verzamelen: Mario, Princess Peach, Luigi en nog veel meer!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen week 39

05-10-2017

HARLINGEN - De herfst is ingevallen maar gelukkig had voetballend fc Harlingen hier afgelopen weekend nog niet heel veel last van.

Jeugdoverzicht fc Harlingen week 39 Fc Harlingen JO11-3 tegen SC Franeker JO11-3.

Tenminste in de ochtend niet. Deze verliepen droog met hier en daar een zonnetje. ’s Middags daarentegen werd het voetballen in de regen. Maar dat maakt voor de jeugd van fc Harlingen niet uit. Hieronder een kort verslag van wat er zich afspeelde bij fc Harlingen en omstreken.

 

Fc Harlingen JO9

Na de dikke overwinning van fc Harlingen JO9-1 op St. Anna vorige week mochten de jongens afgelopen zaterdag naar Oosterlittens. De Harlingers kwamen al snel op voorsprong waarbij de ene goal nog mooier als de andere was. Binnen 15 minuten spelen stond het 1-5. Maar de tegenstander stroopten hun mouwen op en op slag van rust stond het 5-5. Door wilskracht en vastberadenheid ging Harlingen er in de tweede helft weer voor en zorgden ze als team dat de eindstand op 6-8 overwinning werd gezet. Zaterdag om 9 uur zullen ze het thuis op gaan nemen tegen Leovardia. De jongens en meisjes van fc Harlingen JO9-2G speelden een thuiswedstrijd tegen Oosterlittens JO9-3. Helaas konden ze het thuispubliek niet trakteren op een overwinning maar wel een wedstrijd met veel goals. Eindstand 3-4.

 

Fc Harlingen JO11

In de wedstrijd van Harlingen JO11-1 tegen ONS Sneek JO11-1 waren de Harlingers niet echt scherp en wakker. ONS begon beter en kwam op voorsprong. Fc Harlingen kwam maar moeizaam aan aanvallen toe en hadden het lastig bij tegenaanvallen. Het werd dan ook al snel 2-en 3-0. Na rust ging ONS Sneek verder met waar het in de eerste helft mee begonnen was: doelpunten maken. Ondanks verwoede pogingen en hier en daar simpelweg ook door pech, lukten het de jongens niet de spanning terug te brengen en de tegenstander liep uiteindelijk uit naar 8-0. Fc Harlingen JO11-2 had het ook zwaar in de uitwedstrijd tegen Zeerobben JO11-2. Het werd 12-0. Zaterdag nieuwe kansen want dan ontvangen ze thuis LSC 1890 JO11-3 om 10.30 uur.  Fc Harlingen JO11-3 nam het thuis op tegen SC Franeker JO11-3 en komen in de eerste helft op 1-0 voorsprong. Franeker deed wel iets terug in de tweede helft door middel van de gelijkmaker maar fc Harlingen zette door en maakte het uiteindelijk af door 4-1 te winnen. Fc Harlingen JO11-4 ontving Zeerobben JO11-7 en de punten werden verdeeld. Eindstand 2-2.

 

Fc Haringen JO/MO13

Fc Harlingen JO13-1 mocht naar Leeuwarden waar tegenstander Nicator JO13-1 een maatje te klein voor ze was. Met 5 goals voor fc Harlingen in de eerste helft en 3 in de tweede helft werd de eindstand 0-8. Zaterdag zal MKV JO13-1 naar Harlingen komen en de wedstrijd begint om 9.30 uur. Fc Harlingen JO13-2 verloor met 0-7 tegen Zeerobben JO13-3.

De meiden van fc Harlingen MO13 waren een speelronde vrij maar zij mogen zaterdag Akkrum MO13-1 ontvangen. De wedstrijd begint om 12.30 uur.

 

Fc Harlingen JO/MO15

De jongens van fc Harlingen JO15-1 namen het thuis op tegen St. IJVC/Blauwhuis JO15-1 en wonnen met 4-1. Aanstaande zaterdag wederom een thuiswedstrijd om 13.00 uur voor de jongens en wel tegen Oosterlittens JO15-1. De jongens van fc Harlingen JO15-2 verloren in Bolsward tegen JO15-3 met 13-1.

Wederom een overwinning van de meiden van fc Harlingen MO15-1. In Deinum wonnen ze van SDS MO15-1 met 0-5.

 

 

Fc Harlingen JO17

De mannen van fc Harlingen JO17-1 hadden het zwaar tegen QVC JO17-1. De mannen uit Stavoren komen op 0-2. De Harlingers scoren nog wel maar kunnen niet meer op gelijke stand komen. Eindstand 1-2. Zaterdag spelen de mannen weer thuis waarbij de mannen van Oeverzwaluwen JO17-1 de tegenstander zal zijn. De wedstrijd begint om 14.30 uur.

 

Fc Harlingen JO19-1

Fc Harlingen JO19-1 had gelijke kansen en waren met vlagen gevaarlijker dan hun tegenstander LSC 1890 JO19-1 in de eerste helft maar komen toch op een 1-0 achterstand. Het is de tweede helft waarin fc Harlingen echt de wedstrijd verliest. Sneek loopt uit naar 6-0. Zaterdag zal fc Harlingen in een thuiswedstrijd tegen Workum JO19-1 de mouwen opnieuw flink op moeten stropen. Aanvang wedstrijd 15.00 uur.

 

En zoals een vader het langs de lijn mooi verwoorde: “De Blijdschap in de ogen en de lach op de gezichten van onze kinderen (maar ook van de tegenpartij) bij het maken van die ene laatste goal, terwijl misschien het verliezen van de wedstrijd een feit was geworden. Dit geeft gewoonweg aan hoe puur en onbevooroordeeld onze kids nog zijn in hun gedachtes en emoties, prachtig toch!”  En zo is het maar net!

 

Voor aankomende zaterdag komen er weer diverse jeugdteams in actie op de velden van fc Harlingen. Wilt u ook de blijdschap en het lachen bewonderen? Dat kan! Vanaf 9.00 uur starten de jongste teams bij fc Harlingen en daarna is er eigenlijk op elk uur wel een aantrekkelijke wedstrijd om te zien. U bent van harte welkom!

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Gemeenteraad bezoekt Wijnaldum

05-10-2017

HARLINGEN - De raad van de gemeente Harlingen is woensdagavond 4 oktober 2017 op bezoek geweest in Wijnaldum.

Jeugdjournaal Zeerobben

05-10-2017

HARLINGEN - De ene zaterdag is de andere niet.

Een nieuw seizoen vraagt om een nieuwe geur

05-10-2017

HARLINGEN - Pure Aphrodisiaque is een romantische geur waarin bloemen, fruit en muskus de toon zetten.

Reacties

Hubo-Faber Hubo-Faber De Lichtboei De Lichtboei Dio Jurien Dio Jurien Visie Events Visie Events Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Ons Food&Wine Ons Food&Wine IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Hema Harlingen Hema Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe ForHim Menswear ForHim Menswear Karsten Wonen Karsten Wonen Almamater Almamater BENG Evenementen BENG Evenementen VVV Harlingen VVV Harlingen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Vogelaar Audio Vogelaar Audio Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Zensa Moda Zensa Moda Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen
Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Haarmode Cats Haarmode Cats Hubo-Faber Hubo-Faber Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Ons Food&Wine Ons Food&Wine Fotografie Dorus Fotografie Dorus Dio Jurien Dio Jurien Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen