Samen de N31 op!

Samen de N31 op!

Samen 1 WKND: vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 oktober!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Eurootje!

Eurootje!

Bij Plus Lunenborg: meer dan 100 aanbiedingen voor maar 1 Eurootje!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen week 20

23-05-2017

HARLINGEN - En dan brak toch écht het allerlaatste competitieweekend aan bij fc Harlingen met wederom een kampioensteam!

Bij de Jeugd Onder 9 jaar zouden de jongens van JO9-1 het opnemen tegen de Leeuwarder Zwaluwen. Maar helaas, Leeuwarden belt af, en deze wedstrijd werd afgelast en zo eindigen de jongens op de derde plaats van hun competitie. In een moeilijk jaar bleven de jongens elkaar steunen en kunnen ze vol trots de “f-jes afdeling” verlaten op weg naar een nieuw seizoen. De jongens van JO9-2 boekten een prachtige overwinning van 10-3 op Frisia JO9-9. Met deze overwinning eindigen de jongens op een keurige tweede plaats. De jongens van JO9-3 wonnen met 3-0 tegen Frisia JO9-1 en hiermee hebben we een nieuw kampioensteam binnen fc Harlingen. Van de 10 gespeelde wedstrijden werden er maar liefst 8 gewonnen, 1 gelijk gespeeld en 1 verloren. Een prima prestatie voor de jonge voetballertjes. De jongste voetballertjes van JO9-5 speelden een zeer spannende wedstrijd tegen Zeerobben JO9-6. De vorige wedstrijd eindigde met slechts 1 doelpunt verschil en ook deze wedstrijd werd nipt verloren door de jonge spelertjes. Eindstand 4-5.

 

Bij de Jeugd Onder 11 jaar sloten de jongens van JO11-1 hun competitie af met een wedstrijd tegen LSC 1890 JO11-1. Met een gelijkspel (1-1) werd het seizoen afgesloten en de mannen kunnen trots zijn op hun ervaringen in de 1e Klasse. Hier gaan we volgend seizoen vast en zeker meer van horen. De jongens van JO11-2 verloren met 0-8 tegen de koploper Frisia JO11-8. De jongens zullen op 3 juni nog één keer in actie komen in een thuiswedstrijd tegen Leovardia JO11-8. Met een mooie overwinning van 5-2 op SJO Oudega/HJSC/Heeg JO11-4 sluiten de jongens van JO11-3 hun competitie af en eindigen op de 5e plaats.

 

De JO13-3 zijn uitgespeeld. De tegenstanders moeten nog wel een wedstrijd spelen en dus is er over een definitieve stand nog geen duidelijkheid. De laatste wedstrijd van de meiden van MO13-1 werd gespeeld tegen de meiden van Zeerobben. Eindstand 0-7. Weer een ervaring rijker in de 1e Klasse en hier kunnen de meiden zeker trots op zijn!

 

De mannen van JO15-1 waren vorige week al kampioen geworden maar toch stond er nog één wedstrijd op het programma en wel in en tegen Deinum JO15-1. En of het kampioenschap nog in de benen zat dat weet niemand maar helaas werd deze laatste wedstrijd verloren met 1-2. Uiteraard verandert hiermee de stand niet en met maar liefst 55 punten uit 20 wedstrijden kunnen de mannen nu voor even de voetbalschoenen aan de wilgen hangen. Bij de mannen van JO15-2 is het nu ook einde competitie. In de laatste thuiswedstrijd kwamen ze net wat te kort tegen Nijland JO15-1 en het werd 2-3 en hiermee eindigen de jongens op een keurige 4e plaats.

 

In een uitwedstrijd voor de dames van MO15-1 bij SJO Dronrijp Foarut Combinatie MO15-1 werd er niet gescoord en met een eindstand van 0-0 eindigen de meiden op een 3e plaats.

 

En zo eindigt de competitie voor de jeugd bij fc Harlingen. Enkele teams zullen nog wel deel gaan nemen aan toernooien. Uiteraard staat er voor zaterdag ons eigen jeugdtoernooi op het programma. Van de JO9 tot en met de JO19 gaat elk team strijden voor die begeerde wisseltrofee. Voor nu eindigt het competitieseizoen bij fc Harlingen en gaan de voetbalschoenen waarschijnlijk een aantal weken de kast in. Hopelijk geniet eenieder van zijn of haar welverdiende rust en zien we iedereen weer gezond en wel terug in het volgend seizoen, met nieuwe teams bij fc Harlingen.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Zeilers HT race stevig aan de bak

23-05-2017

HARLINGEN - Waar het gisteren rustig was en genieten, zo moest vandaag iedereen stevig aan de bak tijdens de terugtocht van de HT race.

Twee keer winst op geweldige SUPER SUNDAY bij HMHC

23-05-2017

HARLINGEN - Afgelopen zondag vond SUPER SUNDAY plaats op de Harlinger mixed hockeyclub.

HT zeilers op de terugweg naar Harlingen

23-05-2017

HARLINGEN - Dinsdagmorgen zijn de deelnemers van de HT zeilrace -met meer wind dan maandag- gestart, de verwachting is dat de eerste schepen rond 13.00 uur bij Harlingen zullen finishen.

Reacties

HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Atelier de Groot Atelier de Groot Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Plus Lunenborg Plus Lunenborg Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Dio Jurien Dio Jurien De Lichtboei De Lichtboei VVV Harlingen VVV Harlingen De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Hema Harlingen Hema Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam ForHim Menswear ForHim Menswear Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Almamater Almamater Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) BENG Evenementen BENG Evenementen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Karsten Wonen Karsten Wonen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Zensa Moda Zensa Moda Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Ons Food&Wine Ons Food&Wine Visie Events Visie Events Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Vogelaar Audio Vogelaar Audio Haarmode Cats Haarmode Cats Fotografie Dorus Fotografie Dorus
ForHim Menswear ForHim Menswear Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt BENG Evenementen BENG Evenementen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Dio Jurien Dio Jurien Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Vogelaar Audio Vogelaar Audio Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zensa Moda Zensa Moda Hubo-Faber Hubo-Faber