Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Rondvlucht boven Harlingen

Rondvlucht boven Harlingen

Spaar nu vliegensvlug voor hoge korting bij PLUS Lunenborg! U kunt de spaarkaart afhalen in de winkel.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen week 20

23-05-2017

HARLINGEN - En dan brak toch écht het allerlaatste competitieweekend aan bij fc Harlingen met wederom een kampioensteam!

Bij de Jeugd Onder 9 jaar zouden de jongens van JO9-1 het opnemen tegen de Leeuwarder Zwaluwen. Maar helaas, Leeuwarden belt af, en deze wedstrijd werd afgelast en zo eindigen de jongens op de derde plaats van hun competitie. In een moeilijk jaar bleven de jongens elkaar steunen en kunnen ze vol trots de “f-jes afdeling” verlaten op weg naar een nieuw seizoen. De jongens van JO9-2 boekten een prachtige overwinning van 10-3 op Frisia JO9-9. Met deze overwinning eindigen de jongens op een keurige tweede plaats. De jongens van JO9-3 wonnen met 3-0 tegen Frisia JO9-1 en hiermee hebben we een nieuw kampioensteam binnen fc Harlingen. Van de 10 gespeelde wedstrijden werden er maar liefst 8 gewonnen, 1 gelijk gespeeld en 1 verloren. Een prima prestatie voor de jonge voetballertjes. De jongste voetballertjes van JO9-5 speelden een zeer spannende wedstrijd tegen Zeerobben JO9-6. De vorige wedstrijd eindigde met slechts 1 doelpunt verschil en ook deze wedstrijd werd nipt verloren door de jonge spelertjes. Eindstand 4-5.

 

Bij de Jeugd Onder 11 jaar sloten de jongens van JO11-1 hun competitie af met een wedstrijd tegen LSC 1890 JO11-1. Met een gelijkspel (1-1) werd het seizoen afgesloten en de mannen kunnen trots zijn op hun ervaringen in de 1e Klasse. Hier gaan we volgend seizoen vast en zeker meer van horen. De jongens van JO11-2 verloren met 0-8 tegen de koploper Frisia JO11-8. De jongens zullen op 3 juni nog één keer in actie komen in een thuiswedstrijd tegen Leovardia JO11-8. Met een mooie overwinning van 5-2 op SJO Oudega/HJSC/Heeg JO11-4 sluiten de jongens van JO11-3 hun competitie af en eindigen op de 5e plaats.

 

De JO13-3 zijn uitgespeeld. De tegenstanders moeten nog wel een wedstrijd spelen en dus is er over een definitieve stand nog geen duidelijkheid. De laatste wedstrijd van de meiden van MO13-1 werd gespeeld tegen de meiden van Zeerobben. Eindstand 0-7. Weer een ervaring rijker in de 1e Klasse en hier kunnen de meiden zeker trots op zijn!

 

De mannen van JO15-1 waren vorige week al kampioen geworden maar toch stond er nog één wedstrijd op het programma en wel in en tegen Deinum JO15-1. En of het kampioenschap nog in de benen zat dat weet niemand maar helaas werd deze laatste wedstrijd verloren met 1-2. Uiteraard verandert hiermee de stand niet en met maar liefst 55 punten uit 20 wedstrijden kunnen de mannen nu voor even de voetbalschoenen aan de wilgen hangen. Bij de mannen van JO15-2 is het nu ook einde competitie. In de laatste thuiswedstrijd kwamen ze net wat te kort tegen Nijland JO15-1 en het werd 2-3 en hiermee eindigen de jongens op een keurige 4e plaats.

 

In een uitwedstrijd voor de dames van MO15-1 bij SJO Dronrijp Foarut Combinatie MO15-1 werd er niet gescoord en met een eindstand van 0-0 eindigen de meiden op een 3e plaats.

 

En zo eindigt de competitie voor de jeugd bij fc Harlingen. Enkele teams zullen nog wel deel gaan nemen aan toernooien. Uiteraard staat er voor zaterdag ons eigen jeugdtoernooi op het programma. Van de JO9 tot en met de JO19 gaat elk team strijden voor die begeerde wisseltrofee. Voor nu eindigt het competitieseizoen bij fc Harlingen en gaan de voetbalschoenen waarschijnlijk een aantal weken de kast in. Hopelijk geniet eenieder van zijn of haar welverdiende rust en zien we iedereen weer gezond en wel terug in het volgend seizoen, met nieuwe teams bij fc Harlingen.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Zeilers HT race stevig aan de bak

23-05-2017

HARLINGEN - Waar het gisteren rustig was en genieten, zo moest vandaag iedereen stevig aan de bak tijdens de terugtocht van de HT race.

Twee keer winst op geweldige SUPER SUNDAY bij HMHC

23-05-2017

HARLINGEN - Afgelopen zondag vond SUPER SUNDAY plaats op de Harlinger mixed hockeyclub.

HT zeilers op de terugweg naar Harlingen

23-05-2017

HARLINGEN - Dinsdagmorgen zijn de deelnemers van de HT zeilrace -met meer wind dan maandag- gestart, de verwachting is dat de eerste schepen rond 13.00 uur bij Harlingen zullen finishen.

Reacties