Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
5 jaar Plus Lunenborg!

5 jaar Plus Lunenborg!

Plus Lunenborg organiseert daarom zaterdag 24 maart van 13.00 uur tot 17.00 uur een jubileumfeestdag voor jong en oud!
Lees verder...
Heerlijk Binnen!

Heerlijk Binnen!

Culinaire paas-editie in het Entrepotgebouw te Harlingen, met foodstands, muziek, gezelligheid en er is óók een modeshow van ondernemers uit Harlingen e.o.!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 10 november wegens winterstop gesloten. Groepen kunnen op verzoek een rondleiding boeken. Rond 1 april 2018 gaan we weer open.
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen week 19

18-05-2017

HARLINGEN - Wat een heerlijk voetbalweekend hebben we achter de rug!

Jeugdoverzicht fc Harlingen week 19 Ayrton Dijkstra, keeper JO15-1, heeft in de gehele competitie 2016-2017 slechts 13 tegentreffers om de oren gehad in 19 wedstrijden. Foto: M. van Breeden.

Zowel in het betaalde voetbal als bij de amateurverenigingen. Met vele verrassende uitslagen…

 

Bij de Jeugd Onder 9 jaar speelden de jongens van JO9-1 in en tegen St. Annaparochie JO9-1. In het eerdere thuisduel werd er nipt verloren door de Harlingers met 1-2. In de wedstrijd van afgelopen zaterdag werd de stand verdriedubbeld namelijk 6-2.  De jongens van JO9-2 namen het op tegen de jongens van Blauw Wit’34 JO9-4. In letterlijk de laatste seconden van de wedstrijd wist Blauw Wit uit een scrimmage de 3-3 te maken nadat fc Harlingen met 2-3 voor stond. De teleurstelling was groot, want hiermee wordt het lastig om volgende week als eerste van de competitie te eindigen. Toch overheerste snel het gevoel dat er álles aan gedaan was en dat ze met opgeheven hoofd het veld af konden lopen. De jongens en meisjes van JO9-3 wonnen met maar liefst 0-8 hun wedstrijd in Easterein tegen SDS JO9-2. Aanstaande zaterdag om 10.30 uur de allerlaatste wedstrijd op eigen Sportpark tegen Frisia JO9-1. En bij winst kan de kampioenschaal het veld op. Maar goed…dan moeten ze eerst nog wel winnen. De jongste voetballertjes van JO9-5 spelen zaterdag om 9 uur thuis tegen Zeerobben JO9-6.

 

Bij de Jeugd Onder 11 jaar waren de jongens van JO11-1 in het gezellige Balk. Een overwinning kon niet behaald worden. Eindstand 5-1. Zaterdag spelen de jongens hun laatste wedstrijd in de 1e klasse en wel thuis tegen LSC 1890 JO11-1. Daarna zullen ze zich nog op gaan maken voor enkele toernooien. De jongens van JO11-2 wonnen met 4-7 in en tegen Makkum JO11-2. De jongens van JO11-3 verloren in en tegen St. Annaparochie met 6-0.

 

Bij de Jeugd Onder 13 jaar troffen door de jongens van JO13-1 thuis SC Berlikum JO13-1. Deze laatste wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor de Harlingers en hiermee eindigen zij hun competitie en kunnen ze trots zijn op hun behaalde resultaten in de 1e klasse. De jongens van JO13-2 wonnen in Witmarsum. Tegen Mulier JO13-1 werd het 1-6. Zaterdag spelen zij hun laatste thuiswedstrijd en wel tegen de koploper Nicator. De JO13-3 verloren in Stiens met 3-0. De meiden van MO13-1 verloren in Joure met 2-0. Zij zullen zich op gaan maken voor de wedstrijd van zaterdag. Deze laatste wedstrijd spelen ze tegen de meiden van Zeerobben om 12.00 uur.

 

En de Jeugd Onder 15 jaar. De mannen van JO15-1 ontvingen de mannen van St. Annaparochie, hun directe concurrent. Maar de Harlingers waren topfit en waar het in de eerste helft slechts 1-0 stond werd het publiek in de tweede helft getrakteerd op prachtige goals. Met maar liefst 6-2 wonnen de Harlingers en kon het feest losbarsten. Stuk voor stuk allemaal kampioenen!  De mannen van JO15-2 kwamen net wat te kort in hun wedstrijd tegen Mulier JO15-1. Eindstand 2-1. De dames van MO15-1 speelden een sportieve wedstrijd met welverdiende winst tegen Olde Veste ’54 MO15-3. Eindstand 5-3.

 

Voor vele teams zal het komend weekend de laatste wedstrijd zijn. En gaat het dan ook nog ergens om? Tuurlijk! Het gaat om de teamsport, het familiegevoel, de gezelligheid. Voor de kinderen gaat het uiteraard om het (niet) verliezen, gelijk spelen maar bovenal het winnen met z’n allen! En dan dat trotse gevoel wat ze van de toeschouwers krijgen. Want dat wil de jeugd het liefst. Alle opa’s, oma’s, papa’s en mama’s, broertjes en zusjes enz. langs de lijn en toe gejuicht worden. En dat kan! Vanaf 9.00 uur start de jeugd van JO9. Tegenstanders zijn o.a. Zeerobben en Frisia. Vanaf 10.00 uur staan de mannen van JO13-2 klaar. En om 10.30 uur starten er ook nog een paar interessante wedstrijden te weten die van JO9-3, MO11-1 en JO11-1. En daar zou zomaar eens een kampioen tussen kunnen zitten. Maar dat was het nog niet. Want de JO11-2 en JO11-3 starten om 11.45 uur, de meiden MO13 om 12 uur en de dag wordt afgesloten door de mannen van JO15-2 en zij beginnen om 13.00 aan hun wedstrijd tegen Nijland JO15-1. Kortom, tot zaterdag!

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Copini 60+ kaatscompetitie weer gezellig

18-05-2017

HARLINGEN - Het was mooi weer op het Eendrachtterrein en de 60 plussers liepen er dan ook fris en fruitig bij.

Update! Uitnodiging voor Harlinger ondernemers

18-05-2017

HARLINGEN - De uitnodiging voor Harlinger ondernemers om 23 mei 2017 in gesprek te gaan met de gemeente over het sociaal domein, is komen te vervallen.

Win een originele André Kuipers flightsuit en word een echte astronaut!

18-05-2017

HARLINGEN - Dit stoere pak is nu exclusief bij Albert Heijn verkrijgbaar in een gedetailleerde kinderversie van stevig biologisch katoen.

Reacties

ForHim Menswear ForHim Menswear Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Atelier de Groot Atelier de Groot Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zensa Moda Zensa Moda Vogelaar Audio Vogelaar Audio Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Dio Jurien Dio Jurien Hubo-Faber Hubo-Faber Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE De Lichtboei De Lichtboei Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Fotografie Dorus Fotografie Dorus Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Plus Lunenborg Plus Lunenborg Karsten Wonen Karsten Wonen Hema Harlingen Hema Harlingen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Ons Food&Wine Ons Food&Wine Almamater Almamater Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Visie Events Visie Events VVV Harlingen VVV Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Haarmode Cats Haarmode Cats
ForHim Menswear ForHim Menswear De Lichtboei De Lichtboei Visie Events Visie Events Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Vogelaar Audio Vogelaar Audio Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Dio Jurien Dio Jurien Haarmode Cats Haarmode Cats Ons Food&Wine Ons Food&Wine Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam