Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Rondvlucht boven Harlingen

Rondvlucht boven Harlingen

Spaar nu vliegensvlug voor hoge korting bij PLUS Lunenborg! U kunt de spaarkaart afhalen in de winkel.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen week 17

04-05-2017

HARLINGEN - fc Harlingen gaat zich opmaken voor weer een heerlijk gevuld weekendje voetbal.

Jeugdoverzicht fc Harlingen week 17 Luuk, de vliegende speler van JO13-1, met fantastische bewegingen op het veld.

Want afgelopen zaterdag was het wel heel rustig. Met een afgelaste wedstrijd van JO15-1 bleven er nog maar 2 jeugdwedstrijden over. En dat is natuurlijk veel te weinig. Maar goed, het was ook vakantie en dus konden vele voetballertjes er even tussenuit met de ouders. Een kleine vooruitblik samengevat met uiteraard de uitslagen van de 2 wedstrijden die wel gespeeld werden vorige week.

 

Bij de Jeugd Onder 9 jaar nemen de jongens van JO9-1 het zaterdag om 9 uur thuis op tegen Leovardia. De JO9-2 zullen het zaterdag op gaan nemen in Leeuwarden en wel tegen de koploper MKV ’29. De jongens en meisjes van JO9-3, die momenteel bovenaan de ranglijst staan, zullen vroeg hun bedjes uit moeten want ze reizen af naar Stiens om het op te nemen tegen JO9-4.  De jongste voetballertjes van JO9-5 komen in Achlum in actie tegen de Stormvogels.

 

Bij de Jeugd Onder 11 jaar reizen de jongens van JO11-1 af naar Lemmer en zullen ze hartelijk worden ontvangen door CVVO JO11-1. De jongens van JO11-2 komen net als de jongens van JO11-3 om half 11 thuis in actie. De JO11-2 neemt het op tegen Leovardia JO11-8 en de jongens van JO11-3 zullen gaan strijden tegen de jongens van Mulier JO11-2. De meiden van MO11-1 nemen het zaterdag op in Tzummarum.

 

Bij de Jeugd Onder 13 jaar werd er door de jongens van JO13-1 in Dokkum gestreden tegen Be Quick JO13-2. Thuis wonnen de jongens met 3-1 en dus zullen ze nu ook alles op alles gaan zetten om met de winst huiswaarts te keren. Maar dat bleek even anders. De Harlingers werden verrast door een snelle goal van de tegenstander. En als even later ook nog door middel van een penalty d 2-0 wordt gemaakt zijn de jongens er even af. In de tweede helft dan toch een goal voor fc Harlingen maar het mocht niet meer baten. Met 3-1 gingen ze min of meer teleurgesteld weer naar huis…De jongens van JO13-2 gaan het zaterdag in Achlum tegen de Stormvogels opnemen. De JO13-3 zijn ’s middags in Leeuwarden en nemen het daar op tegen Frisia.

 

Bij de Jeugd Onder 15 jaar werd dus de wedstrijd van de jongemannen van JO15-1 afgelast door de tegenstander. Om 14.00 uur zullen ze de mannen van sc Franeker thuis ontvangen en zullen ze proberen om door te gaan waarmee ze aan het begin van de competitie zijn begonnen. Winnen!   De mannen van JO15-2 reizen vrijdag af naar IJlst. In een avondwedstrijd zal er gespeeld worden tegen de koploper ST. IJVC/Blauwhuis JO15-2. Dan zijn ze zaterdag vrij maar zullen dan op 10 mei tegen Wyckels Hallum gaan strijden.

 

De dames van MO15-1 gaan in Ruinerwold strijden tegen de koploper. De thuiswedstrijd werd met 0-1 verloren maar er kunnen zeker nog wel punten behaald worden. De meiden staan op dit moment op de 3e plaats en moeten nog spelen tegen de voorlaatste en de laatste in de ranglijst.

 

Bij de Jeugd Onder 19 jaar hebben de mannen van de JO19-1 het afgelopen weekend thuis opgenomen tegen Blauw Wit ’34 JO19-2. Na heel veel wedstrijden waarin de mannen van JO19-1 ondanks goed spel geen punten behaalden konden de Harlinger Seunen eindelijk hun eerste winst noteren. En wat voor één! In de laatste thuiswedstrijd van het seizoen werd Blauw Wit uit Leeuwarden met maar liefst 8-1 naar huis gestuurd.

 

En dan is het einde van de competitie in zicht. Volgende week zullen er teams op doordeweekse dagen nog wedstrijden in moeten halen. Maar we houden alles in de gaten voor de voetballiefhebber en ook volgende week is er weer een jeugdoverzicht. Voor aankomend weekend wordt het prachtig voetbalweer dus u bent van harte welkom bij fc Harlingen. Voor die ene prachtige wedstrijd, voor een lekker bakje koffie óf gewoon om de gezelligheid op te komen zoeken.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

HoMMM!nga’s Fijne Winkeltje zoekt enthousiaste medewerker

04-05-2017

HARLINGEN - Gezocht: (Verkoop)medewerker kaas- en delicatessenzaak 20 u p/w.

De Diamant legt krans bij Halifax

04-05-2017

HARLINGEN - In de ochtend van 4 mei hebben de leerlingen van de bovenbouw van basisschool De Diamant een krans gelegd bij het Halifax-monument.

DNA van de POP-muziek

04-05-2017

HARLINGEN - Op zondag 7 mei zendt Radio Stad Harlingen het programma DNA van de POP-muziek uit.

Reacties

Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus IJssalon Min12 IJssalon Min12 Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Vogelaar Audio Vogelaar Audio De Lichtboei De Lichtboei VVV Harlingen VVV Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Ons Food&Wine Ons Food&Wine Karsten Wonen Karsten Wonen Visie Events Visie Events Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Dio Jurien Dio Jurien Zensa Moda Zensa Moda ForHim Menswear ForHim Menswear Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Almamater Almamater Plus Lunenborg Plus Lunenborg Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe BENG Evenementen BENG Evenementen Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Atelier de Groot Atelier de Groot Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Copini Opticiëns Copini Opticiëns Haarmode Cats Haarmode Cats Hubo-Faber Hubo-Faber Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Hema Harlingen Hema Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor
Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Visie Events Visie Events Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Ons Food&Wine Ons Food&Wine BENG Evenementen BENG Evenementen Hubo-Faber Hubo-Faber Copini Opticiëns Copini Opticiëns Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona VVV Harlingen VVV Harlingen Almamater Almamater Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen