Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar sneller met de PLUS app

Spaar sneller met de PLUS app

Als je er nu gebruik van maakt ontvang je 10 extra zegels. Dat tikt aan!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 10 november wegens winterstop gesloten. Groepen kunnen op verzoek een rondleiding boeken. Rond 1 april 2018 gaan we weer open.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen week 15

18-04-2017

HARLINGEN - Een mooi voetbalweekend hebben we weer achter de rug.

Jeugdoverzicht fc Harlingen week 15 Trainer Evan van Sertima was afgelopen zaterdag zo trots als een pauw. Bij de uitwedstrijd tegen sc Joure had hij voor de wisselspelers van fc Harlingen JO11-1 een bank. Een 4-persoons wisselbank die vanaf nu altijd meegaat naar de wedstrijden. Op de foto van links naar rechts: Dilaan, Daan en Evan.

Zowel in de eredivisie als bij fc Harlingen werden weer zeer spannende en boeiende wedstrijden gespeeld. Afgelopen week moesten de meeste teams “uit” en uiteraard kon daar niet iedereen bij zijn. Dus voor u, de uitslagen op een rijtje:

 

Bij de Jeugd Onder 9 jaar speelden de jongens van de JO9-1 in Dronrijp tegen de JO9-1 van SJO Dronrijp Foarút Combinatie. Alle kansen waren voor fc Harlingen maar het was Dronrijp die het afmaakte. De jongens verloren met 4-1. In Sneek waren de jongens van JO9-2 en zij namen het op tegen SWZ Boso Sneek JO9-2. Zij wisten wel de 3 punten mee naar huis te nemen en wonnen met 1-5. Een stadsderby speelden de jongens van fc Harlingen JO9-3 en wel tegen de JO9-3 van SC Franeker. Door winst van 2-3 blijven de jonge spelertjes de koppositie behouden. De jongste “F-jes”, JO9-5 namen het ook op tegen Franeker SC maar dan tegen de JO9-4. Hier was Franeker wel de sterkere en het werd 8-1.

 

Bij Jeugd Onder 11 jaar waren het de mannen van JO11-1 die het afgelopen zaterdag op mochten nemen tegen Joure SC JO11-1. fc Harlingen probeerde het uiteraard wel, maar Joure won vaak de afvallende bal en voetbalde makkelijker. Het werd uiteindelijk 5-0 en dat was geflatteerd een terechte overwinning voor Joure en een aantal verbeterpunten voor ons team. De jongens van JO11-2 namen het op tegen LSC 1890 JO11-6 en het werd 4-9. En ook de JO11-3 verloren zaterdag tegen SC Berlikum JO11-3 met 4-0.

 

Bij de Jeugd Onder 13 jaar namen de jongens van JO13-1 het op tegen S.C. Stiens JO13-1 en thuis behaalde fc Harlingen een fraaie overwinning op het sterke Stiens. Deze wedstrijd liet zien dat als je alles voor elkaar over hebt en als team keihard werkt het resultaat vanzelf komt! Het werd 3-0. Woensdag 19 april nemen ze het op in Leeuwarden tegen de Leeuwarder Zwaluwen. De jongens van JO13-2 waren vrij en ook komend weekend zijn ze vrij. De mannen van JO13-3 speelden thuis 3-3 tegen Leovardia JO13-5. Zaterdag zullen ze het in Leeuwarden op gaan nemen tegen Leovardia.

 

De meiden van MO13-1 verloren tegen SC Bolsward MO13-2 met 3-1. Of de meiden komende zaterdag 22 april (i.p.v. 6 mei) een uitwedstrijd moeten voetballen tegen MKV is nog steeds geen duidelijkheid over... We wachten dat dus nog even af....

 

Bij de Jeugd Onder 15 jaar blijven de jongemannen van JO15-1 winnen. Ook nu weer in Koudum tegen Oeverzwaluwen JO15-1. Na 1-0 achter te staan, werd het uiteindelijk 1-4. Zaterdag komen de mannen van Zeerobben JO15-2 naar fc Harlingen en de kraker tussen deze 2 teams begint om 14.00 uur. De mannen van JO15-2 nemen het woensdag 19 april thuis op tegen Mulier JO15-1 om 19.15 uur.

 

De dames van MO15-1 speelden 2-1 tegen SJO EBC/Delfstrahuizen MO15-1. fc Harlingen komt voor rust op 0-1 maar na de rust zetten de meiden van Delfstrahuizen alles op alles om deze wedstrijd niet te verliezen. Tien minuten voor het einde van de wedstrijd lukte het ze om de gelijkmaker te scoren; 1-1. Ook deze helft deden zich een paar mooie kansen voor maar het wilde maar niet lukken om te scoren. Twee minuten voor het fluitsignaal scoorde Delfstrahuizen wel; 2-1.

 

Bij de Jeugd Onder 17 jaar speelden de jongemannen van JO17-1 in Koudum tegen Oeverzwaluwen JO17-1. Dat ze niks in te brengen hadden was wel duidelijk. Eindstand 11-0. Vanavond om 19.00 uur nemen ze het in Makkum op tegen JO17-1.

 

Bij de Jeugd Onder 19 jaar namen de mannen van de JO19-1 het in een doordeweeks duel op in en tegen Berlikum JO19-1. De Harlinger Seunen verloren met 3-1.

Voor zaterdag staan er maar 2 thuiswedstrijden op het programma. Maar dit zijn zeker niet de minsten. Om 9.30 uur nemen de jongens van fc Harlingen JO9-2 het op tegen Workum JO9-2 en om 14.00 uur gaan de mannen van Rienk het opnemen tegen Zeerobben JO15-2. En de mannen van fc Harlingen JO15-1 willen hun reeks met overwinningen voortzetten. De uitwedstrijd werd destijds met 1-6 gewonnen.

 

Wat zal er zaterdag gebeuren? We verwelkomen u graag zaterdag op het Sportpark van fc Harlingen.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Goede vangst bij voorjaars-regiowedstrijd

18-04-2017

PARREGA - Op 15 april is de voorjaars-regiowedstrijd gevist, georganiseerd door de gezamenlijke besturen van HSV de Voorn te Harlingen, HSV Ons Genoegen te Makkum, HSV De Bears te Balk en HSV de Deinende Dobber te St. Annaparochie.

Subsidies aanvragen tot uiterlijk 1 juni 2017

18-04-2017

HARLINGEN - Met behulp van subsidies wil de gemeente haar inwoners, van jong tot oud, stimuleren om deel te nemen aan educatie-, sport- en vrijetijdsactiviteiten en ook het sociale aspect hiervan benadrukken.

6e Speelronde Waddenrobkes

18-04-2017

HARLINGEN - Afgelopen zaterdag was het alweer vroeg druk in het stadion van de Waddenrobkes op het Oostersportpark.

Reacties

Karsten Wonen Karsten Wonen Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam ForHim Menswear ForHim Menswear Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Dio Jurien Dio Jurien Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Ons Food&Wine Ons Food&Wine Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Hubo-Faber Hubo-Faber Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Atelier de Groot Atelier de Groot Plus Lunenborg Plus Lunenborg Hema Harlingen Hema Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas De Lichtboei De Lichtboei Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zensa Moda Zensa Moda VVV Harlingen VVV Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Haarmode Cats Haarmode Cats Fotografie Dorus Fotografie Dorus Visie Events Visie Events Copini Opticiëns Copini Opticiëns HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Almamater Almamater Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus
Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Haarmode Cats Haarmode Cats Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Hubo-Faber Hubo-Faber Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Ons Food&Wine Ons Food&Wine Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt