CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar ze alle 24!

Spaar ze alle 24!

Bij PLUS LUNENBORG spaar je nu voor 24 verschillende Mario Kart Koins. Alle favoriete karakters zijn te verzamelen: Mario, Princess Peach, Luigi en nog veel meer!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen week 14

12-04-2017

HARLINGEN - Alle vier Oranje jeugdteams hebben zich afgelopen week geplaatst voor de EK-eindronde in hun leeftijdscategorie.

Jeugdoverzicht fc Harlingen week 14 De wedstrijd van Leeuwarder Zwaluwen JO9-1 tegen fc Harlingen JO9-1 werd plotseling stilgelegd. Wat was er aan de hand? Er werd door man en macht gezocht naar een tand. Want doordat er een bal tegen het gezicht van Milan kwam, stuiterde zijn tand eruit. Zonder tand ging de wedstrijd dan toch door. Maar gelukkig, in de rust vond de scheids hem toch nog…

Zowel bij de mannen als bij de vrouwen kwalificeerden de teams van Onder 17 en Onder 19 zich. Het is nooit eerder voorgekomen dat alle vier de jeugdploegen zich in hetzelfde seizoen hebben geplaatst voor een eindtoernooi. Een prachtige prestatie. Ook bij fc Harlingen worden er prachtige prestaties geleverd. Hier dromen de jeugdleden nog om ooit in Oranje te voetballen maar de wil is zeker aanwezig! Maar goed, we kunnen al een aantal teams goed in de gaten gaan houden de komende weken want die kunnen wel eens op een kampioenschap af stormen! Afgelopen week moesten de meeste teams “uit” en uiteraard kan daar niet iedereen bij zijn. Dus voor u, de uitslagen op een rijtje:

 

Bij de Jeugd Onder 9 jaar speelden de jongens van de JO9-1 een zware wedstrijd in Leeuwarden tegen de Zwaluwen. Op het echte gras speelden ze de eerste helft een goede wedstrijd en komen 0-2 voor te staan. In de tweede helft is de energie op en komen de Zwaluwen toch nog terug tot 2-2. Eveneens in Leeuwarden waren de jongens van JO9-2. Tegen Frisia JO9-9 wonnen de Harlingers met maar liefst 0-14! Ook tegen Frisia maar dan tegen de JO9-10 speelden de jongens van fc Harlingen JO9-3. En ook zij wonnen de wedstrijd en speelden 2-5. En hiermee staan de jonge voetballertjes na 6 wedstrijden gespeeld te hebben op de eerste plaats! De jongste “F-jes”, JO9-5 namen het op tegen Zeerobben JO9-6. Een zeer spannende wedstrijd waarbij er veel mooie goals vielen en waarbij Zeerobben net een goal meer had. Eindstand 7-6.

 

Bij Jeugd Onder 11 jaar waren het de mannen van JO11-1 die het afgelopen zaterdag op mochten nemen tegen SWZ Boso Sneek JO11- 1. Na de eerste overwinning van vorige week wilden ze dit succes graag voortzetten. En dit lukte! Eindstand 0-2.  Na een flinke overwinning vorige week voor de jongens van JO11-2 moesten ze hun meerdere erkennen tegen Frisia JO11-8. Het werd in Leeuwarden 5-1. En ook de JO11-3 verloren zaterdag in Heeg tegen SJO Oudega/HJSC/Heeg JO11-4 met 5-2.

 

Bij de Jeugd Onder 13 jaar namen de jongens van JO13-1 het op tegen SJO Dronrijp Foarút Combinatie JO13-1. Ze komen 1-0 voor te staan en hadden de wedstrijd naar zich toe kunnen trekken. Helaas liep dit anders en werden de punten weggegeven. Eindstand 1-3.  De jongens van JO13-2 stonden tegen Nicator JO13-1 voor met 0-1. En naar het einde van de wedstrijd toe werd het steeds spannender. Ook voor de scheidsrechter, want van de zenuwen keek die niet meer op zijn horloge en liet maar doorspelen en doorspelen. Toen hij na een minuut of tien blessuretijd ook naar willekeur hoekschoppen en vrije trappen aan Nicator besloot te geven werd de spanning voor de spelers en supporters toch echt bijna te veel, maar uiteindelijk klonk daar dan toch het laatste bevrijdende fluitsignaal en was de ontlading groot. 1-0 Winst tegen de koploper en de spanning in de competitie is weer helemaal terug! De mannen van JO13-3 speelden thuis 1-4 tegen SJO Dronrijp Foarút Combinatie JO13-4.

 

De meiden van MO13-1 verloren tegen de koploper MO13-1 van Zeerobben met 7-0. Maar als de meiden van fc Harlingen dezelfde vechtlust een hele wedstrijd kunnen laten zien dan belooft dat wat voor de komende wedstrijd(en). Komende zaterdag 15 april heeft fc Harlingen een uitwedstrijd tegen SC Bolsward MO13-2 om 10:30 uur!

 

Bij de Jeugd Onder 15 jaar wonnen de jongemannen van JO15-1 met 5-0 tegen Leovardia JO15-2. Dit was de laatste wedstrijd voordat Harlingen het opneemt tegen de top van de ranglijst. De mannen hebben het nu zelf in de hand. De mannen van JO15-2 waren bij Nijland en zij namen het daar op tegen de koploper Nijland JO15-1. Met een 1-3 winst keerden de mannen met 3 punten trots huiswaarts.

 

De dames van MO15-1 konden de eerste helft continu op eigen helft voetballen en bleven volop in balbezit. Maar scorend wilde het maar niet lukken. De Harlinger meiden probeerden nog terug te komen van een 0-1 achterstand, door meerdere lange ballen van achter, maar konden het niet afmaken en zo verloren de meiden thuis hun wedstrijd tegen SJO Dronrijp Foarút Combinatie MO15-1 met 0-2.

 

Bij de Jeugd Onder 17 jaar spelen de jongemannen van JO17-1 donderdag 13 april hun wedstrijd thuis tegen Workum JO17-1. Aanvang wedstrijd is 19.00 uur.

 

Bij de Jeugd Onder 19 jaar namen de mannen van de JO19-1 het op tegen SJO Dronrijp Foarút Combinatie JO19-1. Het duel eindigde met de 3-1. En ondanks dit verlies is er prima resultaat neergezet door iedereen. De Harlinger Seunen zullen woensdagavond 12 april met een groep gemotiveerde spelers af gaan reizen naar Berlikum. Mouwen op stropen, lekker tegengas geven en wie weet gaat het wonder van Harlingen JO19-1 gestalte krijgen.

 

Zaterdag zijn er weer nieuwe ronden, nieuwe kansen voor vele teams. Het zal weer niet erg druk worden omdat het weer zo’n “uit” weekend is. Maar dat betekend niet dat u niet hoeft te komen. Integendeel! Vanaf 10.00 uur spelen de jongens van JO13-1 tegen Stiens JO13-1. De JO11-2 is om 10.30 uur aan de beurt en zullen het opnemen tegen LSC 1890 JO11-6.  En om 12.00 uur barst de strijd los tussen de JO13-3 van fc Harlingen en Leovardia JO13-5. We verwelkomen u graag zaterdag op het Sportpark van fc Harlingen.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Raad besluit tot verzelfstandiging Harlinger haven

12-04-2017

HARLINGEN - De gemeenteraad van Harlingen heeft op woensdag 12 april besloten de haven van Harlingen te verzelfstandigen.

Wie pakt de handschoen op

12-04-2017

HARLINGEN - Henk Prins pakt de handschoen dus zeker op: bijgaande foto van Lars de Groot plaatste Henk Prins op de social media uit frustratie.

Nieuw bij Atelier de Groot: leren handgreepjes!

12-04-2017

HARLINGEN - Uniek, stoer, handgemaakt en verkrijgbaar bij Atelier de Groot.

Reacties

Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie IJssalon Min12 IJssalon Min12 Plus Lunenborg Plus Lunenborg Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona BENG Evenementen BENG Evenementen Karsten Wonen Karsten Wonen Atelier de Groot Atelier de Groot Visie Events Visie Events Dio Jurien Dio Jurien Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen De Lichtboei De Lichtboei Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Ons Food&Wine Ons Food&Wine Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Fotografie Dorus Fotografie Dorus Haarmode Cats Haarmode Cats Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Almamater Almamater Hema Harlingen Hema Harlingen Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Zensa Moda Zensa Moda Copini Opticiëns Copini Opticiëns ForHim Menswear ForHim Menswear Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hubo-Faber Hubo-Faber Vogelaar Audio Vogelaar Audio
Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt De Lichtboei De Lichtboei Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant BENG Evenementen BENG Evenementen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zensa Moda Zensa Moda Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Atelier de Groot Atelier de Groot Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Haarmode Cats Haarmode Cats