Wil je varen?

Wil je varen?

Op zee of in de binnenvaart? Wij leiden op van matroos via stuurman en machinist naar schipper of zelfs kapitein op zee!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Smurfen sparen bij PLUS!

Smurfen sparen bij PLUS!

Bij PLUS LUNENBORG kun je nu sparen voor Smurfen. Spaar ze alle 24 en Smurf ze overal op!
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen week 13

05-04-2017

HARLINGEN - Met een prachtig weekend achter de rug staan de meeste teams alweer te popelen om komend weekend weer te mogen gaan genieten van hun allerliefste spelletje.

Jeugdoverzicht fc Harlingen week 13 Ricardo van JO15-1 scoort de 0-1 tegen Stiens. Later volgen er nog 3 en wel van Jarno en Stijn N. Foto: M. van Breeden

Voetbal!

 

De teams werken naar de ontknoping toe. Maar er zijn ook teams die dit weekend even kunnen ademhalen. Maar goed, afgelopen weekend was het weer gezellig druk en ongetwijfeld heeft u niet alles kunnen zien. Dus voor u, de uitslagen op een rijtje:

 

Bij de Jeugd Onder 9 jaar verloren de jongens van de JO9-1 in een thuiswedstrijd tegen St. Annaparochie met 1-2 en zakken hiermee van de tweede naar de derde plaats. De jongens van JO9-2 speelden thuis tegen Blauw Wit JO9-4, hun directe concurrent. fc Harlingen boekte een prachtige overwinning, waarbij de jongens energieke “voetballevendigheid” hebben laten zien en mede door het samenspel werd het 7-2. De jongens van JO9-3 namen het zaterdag thuis op tegen SDS uit Easterein. En dit ploegje onder leiding van Patricia doet het erg leuk. Met name bij de trainingen zie je vooruitgang en dit zie je uiteraard terug in de wedstrijdjes. Ze wonnen met 4-2. De jongste “F-jes”, JO9-5 ontvingen thuis de JO9-2 van Mulier. Ook deze jonge groep gaat het spelletje steeds beter snappen waarbij de lol erg hoog in het vaandel staat uiteraard. fc Harlingen won met 7-1.

 

Bij Jeugd Onder 11 jaar waren het de mannen van JO11-1 die het afgelopen zaterdag op mochten nemen tegen vv Heerenveen JO11-2. En hier kwam heel wat publiek op af. Maar goed ook want dit werd de allereerste overwinning van de Harlingers! Eindstand 4-1. Na een weekje vrij gehad te hebben waren de jongens van JO11-2 er zaterdag helemaal klaar voor. Ze ontvingen thuis Makkum JO11-2 en wisten deze flink te winnen met 7-1. De JO11-3 verloren zaterdag thuis tegen St. Annaparochie JO11-4. Zaterdag reizen ze af naar Heeg om het daar op te nemen tegen SJO Oudega/HJSC/Heeg JO11-4.

 

De meisjes van MO11-1 ontvingen de koploper in de eerste klasse op de Vierkantsdijk, Mulier MO11-1. En dat ze niet voor niets koploper waren, lieten ze zien. Maar liefst 0-14 werd het voor de gasten. Snel vergeten en concentreren op de wedstrijd van zaterdag. Dan zullen de meiden in Stiens laten zien wat ze kunnen.

 

Bij de Jeugd Onder 13 jaar namen de jongens van JO13-1 het op tegen Zeerobben JO13-1. De eerste ontmoeting tussen de teams werd door fc Harlingen gewonnen en dus wilden de jongens wederom de punten pakken. Nadat ze met 0-1 voor komen is het na de rust Zeerobben die herpakt en uiteindelijk wint met 2-1. De jongens van JO13-2 staan net als Ajax “maar” 3 punten achter de koploper. De mannen van leider Bote en trainer Erik doen er dan ook alles aan om de eerste plek over te nemen. Maar dan moet er wel gewonnen worden. En dat deden ze afgelopen zaterdag. Tegen Mulier JO13-1 werd het 5-0. Nog 5 wedstrijden te gaan en dan zullen we het weten…De mannen van JO13-3 speelden zaterdag 3-0 in een thuiswedstrijd tegen S.C. Stiens JO13-3.

De meiden van MO13-1 speelden gelijk tegen een oude bekende SC Joure MO13-1. Joure wist twee keer voor te komen maar fc Harlingen trok de stand door goed samenspel gelijk en het werd 2-2.

 

Bij de Jeugd Onder 15 jaar lieten de jongemannen van JO15-1 in Stiens zien waar ze voor gekomen waren. De eerste plaats behouden. Het werd 0-4 en met nog 6 wedstrijden te gaan blijven ze de koppositie houden. De mannen van JO15-2 waren afgelopen weekend vrij. Zaterdag reizen ze af naar Nijland en nemen het dan op tegen de koploper. De dames van MO15-1 namen het zaterdag op Sportpark Olde Veste te Steenwijk op tegen de MO15-3. En in een zeer spannende wedstrijd, waarbij de meiden met 3-1 achter komen te staan, weten ze toch tot 3-4 te komen. Wel verlies maar in een mooie wedstrijd.

 

Bij de Jeugd Onder 17 jaar nemen de jongemannen van JO17-1 het zaterdag op in en tegen Makkum JO17-1.

 

Bij de Jeugd Onder 19 jaar namen de mannen van de JO19-1 het thuis op tegen SC Franeker JO19-1. En dat de mannen het zwaar hebben, is wel duidelijk. Ook nu werd er 0-9 verloren. Maar ze geven niet op! Dat is er niet bij. Zaterdag zullen ze op Sportpark Schatzenburg, tegen de nummer 2 SJO Dronrijp Foarut Combinatie JO19-1, alles gaan geven.

 

Zaterdag zijn er weer nieuwe ronden, nieuwe kansen voor vele teams. Het zal niet erg druk worden omdat het weer zo’n “uit” weekend is. Maar dat betekend niet dat u niet hoeft te komen. Integendeel! Vanaf 10.00 uur spelen de jongens van JO13-1. Daarna is het meiden tijd en zullen de MO15-1 om 12.00 uur spelen. Ook om 12.00 uur spelen de JO13-3. De dag wordt afgesloten door de JO15-1 en die beginnen om 14.00 uur. Dus… tot zaterdag!

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Scheepvaartberichten Havendienst Harlingen

05-04-2017

HARLINGEN - Scheepvaartbericht Zoutsloot en Rozengracht.

Finale weekend Haltoernooi T.V. Ready

05-04-2017

HARLINGEN - Op zaterdag één april werden de buitenbanen van de tennisvereniging Ready opgeleverd door de groep immer enthousiaste vrijwilligers.

Bekendmakingen van de gemeente Harlingen week 14-2017

05-04-2017

HARLINGEN - Iedere week publiceert de gemeente Harlingen de officiële bekendmakingen.

Reacties

Wereldwinkel HarlingenWereldwinkel Harlingen VVV-TIP HarlingenVVV-TIP Harlingen BENG EvenementenBENG Evenementen Zeilcharter BoreasZeilcharter Boreas Strandpaviljoen 't ZiltStrandpaviljoen 't Zilt Zwembad Het Derde HaadZwembad Het Derde Haad Ons Food&WineOns Food&Wine Eetcafé De Lachende KoeEetcafé De Lachende Koe Faber Lederwaren en BijouterieënFaber Lederwaren en Bijouterieën Eetcafé NooitgedagtEetcafé Nooitgedagt Hotel Café Restaurant "Zeezicht"Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Expert HogerhuisExpert Hogerhuis Haarmode CatsHaarmode Cats HoMMM!nga's Fijne WinkeltjeHoMMM!nga's Fijne Winkeltje Hema HarlingenHema Harlingen Atelier de GrootAtelier de Groot Kamsma SchoenenKamsma Schoenen Jumbo Olaf HermusJumbo Olaf Hermus Albert Heijn HarlingenAlbert Heijn Harlingen AlmamaterAlmamater Brasserie de JasmijnBrasserie de Jasmijn Fotografie DorusFotografie Dorus Vogelaar AudioVogelaar Audio Dio JurienDio Jurien De LichtboeiDe Lichtboei Copini OpticiënsCopini Opticiëns Visie EventsVisie Events Plus LunenborgPlus Lunenborg Maatschap Fysiotherapeuten HarlingenMaatschap Fysiotherapeuten Harlingen Harlinger PoffertjeskraamHarlinger Poffertjeskraam ForHim MenswearForHim Menswear Joachim de Ruijter FotografieJoachim de Ruijter Fotografie De Jager Accountancy B.V.De Jager Accountancy B.V. Harry Greve Gitaar- en BasgitaarlessenHarry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harlinger Ondernemersvereniging (HOV)Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) IJssalon Min12IJssalon Min12 Karsten WonenKarsten Wonen Anna Casparii Hotel Café RestaurantAnna Casparii Hotel Café Restaurant
De Jager Accountancy B.V.De Jager Accountancy B.V. Atelier de GrootAtelier de Groot Fotografie DorusFotografie Dorus Harlinger PoffertjeskraamHarlinger Poffertjeskraam Albert Heijn HarlingenAlbert Heijn Harlingen IJssalon Min12IJssalon Min12 Faber Lederwaren en BijouterieënFaber Lederwaren en Bijouterieën Eetcafé De Lachende KoeEetcafé De Lachende Koe Harlinger Ondernemersvereniging (HOV)Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Ons Food&WineOns Food&Wine Anna Casparii Hotel Café RestaurantAnna Casparii Hotel Café Restaurant Strandpaviljoen 't ZiltStrandpaviljoen 't Zilt