Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar sneller met de PLUS app

Spaar sneller met de PLUS app

Als je er nu gebruik van maakt ontvang je 10 extra zegels. Dat tikt aan!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 10 november wegens winterstop gesloten. Groepen kunnen op verzoek een rondleiding boeken. Rond 1 april 2018 gaan we weer open.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen week 12

31-03-2017

HARLINGEN - Met een prachtig weekend achter de rug staan de meeste teams alweer te popelen om morgen weer te mogen gaan genieten van hun allerliefste spelletje.

Jeugdoverzicht fc Harlingen week 12 De meiden van fc Harlingen MO13 speelden een thuiswedstrijd tegen Sjo Bergum MO13-1.

Voetbal! Maar er zijn ook teams die dit weekend even kunnen ademhalen. Maar goed, afgelopen weekend was het weer gezellig druk en ongetwijfeld heeft u niet alles kunnen zien. Dus voor u, de uitslagen op een rijtje:

 

Bij de Jeugd Onder 9 jaar waren de jongens van de JO9-1een ronde vrij in hun competitie. Zaterdag spelen zij een thuiswedstrijd en dan zullen ze het op gaan nemen tegen St. Annaparochie om 9 uur. Ook de jongens van JO9-2 waren afgelopen weekend vrij. Zaterdag komt Blauw Wit JO9-4 naar Harlingen en zullen we zien wie er met de punten vandoor gaan. De jongens van JO9-3 nemen het zaterdag thuis op tegen SDS uit Easterein. Bij winst stijgen de Harlingers naar plek 2 op de ranglijst. De jongste “F-jes”, JO9-5 ontvingen thuis de JO9-5 van SJO Warga WWS. Na in een zeer spannend wedstrijd wisten de tegenstanders toch twee keer meer te scoren en werd het uiteindelijk 3-5.

 

Bij Jeugd Onder 11 jaar waren het de mannen van JO11-1 die het afgelopen zaterdag opnamen tegen de nummer 3 SC Bolsward JO11-1. Strijd werd er wel degelijk geleverd. Het werd 4-2 voor de Bolswarders. Na een weekje vrij gehad te hebben zullen de jongens van JO11-2 het zaterdag thuis op gaan nemen tegen Makkum JO11-2 om 11.45 uur. De JO11-3 spelen zaterdag ook thuis en tegenstander zal St. Annaparochie zijn. De wedstrijd begint om 11.45 uur.

 

De meisjes van MO11-1 zoeken nog naar hun eerste punten in de eerste klasse. Maar zaterdag gaan ze het opnieuw proberen en dan ontvangen ze de speelsters van Mulier MO11-1.

 

En dan de Jeugd Onder 13 jaar. De jongens van JO13-1 namen het thuis op tegen de ploeg uit Oosternijkerk, Ropta Boys JO13-1. fc Harlingen komt met 0-2 achter te staan maar ze weten dan toch de aansluiter te scoren. Op basis van inzet hadden ze een gelijkspel wel verdiend maar dat zat er nét niet in. Eindstand 1-2. De jongens van JO13-2 en JO13-3 waren vrij van competitie en dus werd er een oefenwedstrijd georganiseerd. De teams werden gemixt en zo konden de jongens toch nog lekker ballen. Zaterdag spelen de beide teams thuis weer voor hun competitie.

 

De meiden van MO13-1 namen het afgelopen weekend op tegen SJO Bergum BCV Combinatie MO13-1. Tegen de ploeg waar ze 3 weken geleden met 2-0 van verloren speelden ze nu gelijk en hierdoor wisten ze toch nog een puntje mee te pikken.

 

Bij de Jeugd Onder 15 jaar lieten de jongemannen van JO15-1 zien hoe het moest en ze namen het op tegen St. Minnertsga/St. Jacob JO15-1. Met nog 8 wedstrijden te gaan, komt het kampioenschap steeds dichterbij en ook nu haalde de mannen flink uit naar de tegenstander. Zij werden met 8-0 naar huis gestuurd en fc Harlingen behoudt hiermee de eerste plaats. De mannen van JO15-2 speelden afgelopen zaterdag tegen Irnsum en zij wisten de 3 punten thuis te houden. Met 5-1 een keurige overwinning van fc Harlingen.

 

De dames van MO15-1 reizen zaterdag af naar Steenwijk. Op Sportpark Olde Veste zullen de dames het opnemen tegen Olde Veste MO15-3 en hopelijk komen de dames met 3 punten terug naar huis.

 

Bij de Jeugd Onder 17 jaar namen de jongemannen van JO17-1 het op tegen SJO Oudega/HJSC/Heeg JO17-1, de koploper in deze 2e Klasse. De mannen verloren met 7-1. Komende zaterdag zijn ze een ronde vrij. De mannen zullen zich dan ook volledig gaan concentreren voor de wedstrijd van volgende week tegen en in Makkum.

 

Bij de Jeugd Onder 19 jaar ging de wedstrijd van de mannen van de JO19-1 tegen SC Berlikum JO19-1 niet door. Voor nu zaterdag staat er een kraker gepland om 15.00 uur. Dan komt SC Franeker JO19-1 naar Harlingen.

 

Morgen zijn er weer nieuwe ronden, nieuwe kansen voor vele teams. Vanaf 9.00 uur is er op elk uur van de dag wel een leuke wedstrijd te zien. En er zitten weer een paar toppers tussen hoor. De vele vrijwilligers staan weer op scherp om iedereen van zijn hapje en sapje te voorzien. U bent uiteraard van harte welkom!

Sport & Recreatie

Meer nieuws

65 jarig huwelijksjubileum Rimmert Baarda en Antje Siesling

31-03-2017

HARLINGEN - Burgemeester Sluiter feliciteerde het echtpaar namens het gemeentebestuur van Harlingen.

Deze week in "Afslag Harlingen"

31-03-2017

HARLINGEN - Zaterdag 1 april wordt het RSH programma 'Afslag Harlingen' gepresenteerd door Nicolet Sijm en Henk van der Heide.

Rjocht op herstel (Recht op herstel)

31-03-2017

FRYSLÂN - Fryslân DOK op zondag 2 april bij Omrop Fryslân.

Reacties

Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Visie Events Visie Events Atelier de Groot Atelier de Groot Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas IJssalon Min12 IJssalon Min12 Fotografie Dorus Fotografie Dorus Almamater Almamater Karsten Wonen Karsten Wonen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Vogelaar Audio Vogelaar Audio Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie VVV Harlingen VVV Harlingen Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Dio Jurien Dio Jurien Zensa Moda Zensa Moda Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus ForHim Menswear ForHim Menswear Copini Opticiëns Copini Opticiëns Plus Lunenborg Plus Lunenborg Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hema Harlingen Hema Harlingen Ons Food&Wine Ons Food&Wine Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats De Lichtboei De Lichtboei HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Hubo-Faber Hubo-Faber Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona
Copini Opticiëns Copini Opticiëns Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Zensa Moda Zensa Moda Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Ons Food&Wine Ons Food&Wine Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen De Lichtboei De Lichtboei Hubo-Faber Hubo-Faber Atelier de Groot Atelier de Groot Almamater Almamater Fotografie Dorus Fotografie Dorus