Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Eurootje!

Eurootje!

Bij Plus Lunenborg: meer dan 100 aanbiedingen voor maar 1 Eurootje!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen week 11

22-03-2017

HARLINGEN - Met een prachtig weekend achter de rug staan de meeste teams alweer te popelen om komend weekend weer te mogen gaan genieten van hun allerliefste spelletje.

Jeugdoverzicht fc Harlingen week 11 fc Harlingen MO13-1 tegen MKV MO13.

Voetbal!

 

Maar er zijn ook teams die dit weekend even kunnen ademhalen. Maar goed, afgelopen weekend was het weer gezellig druk en ongetwijfeld heeft u niet alles kunnen zien. Dus voor u, de uitslagen op een rijtje:

Bij de Jeugd Onder 9 jaar speelden de jongens van de JO9-1 net als vorige week in Leeuwarden. Dit keer was Leovardia de tegenstander. De eerste helft verloopt vlotjes en met 1-2 gaan ze de rust in. Maar in de tweede helft komen de mannetjes pas echt goed op stoom. Eindstand 2-6. Maar ook de jongens van JO9-2 wisten vaak het doel te treffen tegen MKV'29 JO9-2. Een zeer spannende wedstrijd waar het er eigenlijk om draaide wie het het langst vol zou houden. Het is MKV die net 1 keer meer het doel wist te raken en het werd 7-8. De jongens van JO9-3 namen het thuis op tegen Stiens JO9-4. Fysiek grote jongens maar het waren de Harlingers die daar niks om gaven. Het werd 5-1. De jongste “F-jes”, JO9-5 ontvingen thuis de Stormvogels'64 JO9-2G. En in een zeer spannend wedstrijd waren het de mannetjes van fc Harlingen die aan het langste eind trokken en wonnen met 3-2.

 

Bij Jeugd Onder 11 jaar waren het de mannen van JO11-1 die het afgelopen zaterdag opnamen tegen de fysiek betere ploeg Jubbega. Fc Harlingen JO11-1 heeft het meer van het tactisch, technische gedeelte. En dat lieten ze vanaf het begin goed zien. Ze kwamen op voorsprong maar op slag van rust trok Jubbega de stand gelijk. Na rust kwam fc Harlingen voor met 2-1 en ze bleven goed door voetballen en creëerden vele kansen. Maar dan toch de scherpte missen die er anders wel is en Jubbega scoort 2 keer. Eindstand 2-3.  De jongens van JO11-2 namen het zaterdag op tegen Leovardia JO11-8 en na de gelijke stand van vorige week was het deze week een dik verdiende overwinning van 0-3. De JO11-3 speelden 3-3 in de wedstrijd tegen Mulier JO11-2.

 

De meisjes van MO11-1 verloren hun wedstrijd tegen DWP MO11-1 0-3.

 

En dan de Jeugd Onder 13 jaar. De jongens van JO13-1 namen het in St. Anna op tegen St. Annaparochie JO13-1. En deze tegenstander bewees maar weer dat ze niet voor niets bovenin goed meedraaien. Fc Harlingen kwam wel op voorsprong maar het was St. Anna die met 5-1 won. De jongens van JO13-2 boekten een keurige overwinning van 5-4 op St. Arum-Stormvogels ’64. De jongens van JO13-3 zullen de wedstrijd tegen Frisia JO13-9 vast niet snel vergeten. Zij wonnen namelijk met 10-1 van de Leeuwarders.

 

De meiden van MO13-1 namen het afgelopen weekend op tegen MKV’29 MO13-1 en doordat ze te laat wakker werden geschut verloren zij met 0-2. Dit weekend nemen ze het thuis op tegen SJO Bergum BCV Combinatie MO13-1. De ploeg waar ze 2 weken geleden ook al tegen hebben gevoetbald. Daar werd toen met 2-0 verloren dus zal fc Harlingen gebrand zijn om deze keer de winstpunten te pakken!

 

Bij de Jeugd Onder 15 jaar waren de jongemannen van JO15-1 op Terschelling te vinden. Tegenstander was de nummer laatst AVV JO15-1. Maar makkelijk voetballen tegen de laatste is het zeker niet. In een moeizame wedstrijd werd er toch nog 0-2 gewonnen door de Harlingers. De mannen van JO15-2 speelden zaterdag nog steeds zonder hun vaste keeper Giliam doordat hij zijn enkelbanden enkele weken geleden scheurde. Maar ook invalkeeper Jesler had een pech dag want hij brak zijn onderarm die ochtend op 2 plaatsen. Uiteraard wensen we de 2 jongens ontzettend veel beterschap en een zeer spoedig herstel toe. Invalkeeper van de JO13-1 Finn nam de taak op zich en ging onder de lat staan. Tegen de koploper zou het sowieso al een zware dobber worden maar niks is onmogelijk bij voetbal. Toch verloren de Harlingers met 2-6. Maar gauw op naar zaterdag. Dan komt Irnsum naar Harlingen en begint de wedstrijd om 12.30 uur.

 

De dames van MO15-1 namen het zaterdag op tegen de directe concurrenten Ruinerwold MO15-1. Lang bleef het spannend maar het waren de tegenstandsters die aan het langste eind trokken en wonnen met 0-1.

 

Bij de Jeugd Onder 17 jaar waren de jongemannen van JO17-1 afgelopen weekend vrij. Aanstaande zaterdag zullen ze het in Heeg opnemen tegen SJO Oudega/HJSC/Heeg JO17-1.

 

Bij de Jeugd Onder 19 jaar zoeken de mannen van de JO19-1 nog steeds naar hun eerste punten. Maar opgeven zullen ze zeker niet. Tegen SC Bolsward JO19-1 werd met 1-6 verloren afgelopen zaterdag. Maar komende zaterdag zijn er weer nieuwe ronden nieuwe kansen en zullen ze op Sportpark De Koekoek hun stinkende best doen om SC Berlikum JO19-1 “Koekoek” te spelen.

 

En dit laatste geldt ook zeker weer voor komend weekend. Want dan zijn er weer nieuwe ronden, nieuwe kansen voor vele teams. Vanaf 9.00 uur is er op elk uur van de dag wel een leuke wedstrijd te zien. En er zitten weer een paar toppers tussen hoor. De vele vrijwilligers staan weer op scherp om iedereen van zijn hapje en sapje te voorzien. U bent van harte welkom!

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Volkstoneel pakt uit met Vreemde Veugels

22-03-2017

HARLINGEN – Het tienjarige Harlinger Volkstoneel heeft afgelopen weekend in de Stadsschouwburg uitgepakt met het blijspel Vreemde Veugels over de Harlinger camping “Ut Protternest”.

Nieuw bij ForHim Menswear: 100% diervriendelijke heren jassen van Save the Duck!

22-03-2017

HARLINGEN - Kwaliteit, diversiteit en comfort vindt u terug in dit prachtige Italiaanse jassenmerk.

Laat de zomer maar komen!

22-03-2017

HARLINGEN - Wat draagt u deze zomer? Laat u vrijdagmiddag 24 maart inspireren!

Reacties

Haarmode Cats Haarmode Cats Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Karsten Wonen Karsten Wonen Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Ons Food&Wine Ons Food&Wine Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt IJssalon Min12 IJssalon Min12 Fotografie Dorus Fotografie Dorus Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen ForHim Menswear ForHim Menswear De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Almamater Almamater Visie Events Visie Events HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Zensa Moda Zensa Moda Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Hubo-Faber Hubo-Faber Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt VVV Harlingen VVV Harlingen Vogelaar Audio Vogelaar Audio Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant De Lichtboei De Lichtboei Plus Lunenborg Plus Lunenborg Hema Harlingen Hema Harlingen Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Atelier de Groot Atelier de Groot Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie
Copini Opticiëns Copini Opticiëns Ons Food&Wine Ons Food&Wine Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona VVV Harlingen VVV Harlingen Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Haarmode Cats Haarmode Cats Visie Events Visie Events Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Hema Harlingen Hema Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V.