CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar ze alle 24!

Spaar ze alle 24!

Bij PLUS LUNENBORG spaar je nu voor 24 verschillende Mario Kart Koins. Alle favoriete karakters zijn te verzamelen: Mario, Princess Peach, Luigi en nog veel meer!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen week 11

22-03-2017

HARLINGEN - Met een prachtig weekend achter de rug staan de meeste teams alweer te popelen om komend weekend weer te mogen gaan genieten van hun allerliefste spelletje.

Jeugdoverzicht fc Harlingen week 11 fc Harlingen MO13-1 tegen MKV MO13.

Voetbal!

 

Maar er zijn ook teams die dit weekend even kunnen ademhalen. Maar goed, afgelopen weekend was het weer gezellig druk en ongetwijfeld heeft u niet alles kunnen zien. Dus voor u, de uitslagen op een rijtje:

Bij de Jeugd Onder 9 jaar speelden de jongens van de JO9-1 net als vorige week in Leeuwarden. Dit keer was Leovardia de tegenstander. De eerste helft verloopt vlotjes en met 1-2 gaan ze de rust in. Maar in de tweede helft komen de mannetjes pas echt goed op stoom. Eindstand 2-6. Maar ook de jongens van JO9-2 wisten vaak het doel te treffen tegen MKV'29 JO9-2. Een zeer spannende wedstrijd waar het er eigenlijk om draaide wie het het langst vol zou houden. Het is MKV die net 1 keer meer het doel wist te raken en het werd 7-8. De jongens van JO9-3 namen het thuis op tegen Stiens JO9-4. Fysiek grote jongens maar het waren de Harlingers die daar niks om gaven. Het werd 5-1. De jongste “F-jes”, JO9-5 ontvingen thuis de Stormvogels'64 JO9-2G. En in een zeer spannend wedstrijd waren het de mannetjes van fc Harlingen die aan het langste eind trokken en wonnen met 3-2.

 

Bij Jeugd Onder 11 jaar waren het de mannen van JO11-1 die het afgelopen zaterdag opnamen tegen de fysiek betere ploeg Jubbega. Fc Harlingen JO11-1 heeft het meer van het tactisch, technische gedeelte. En dat lieten ze vanaf het begin goed zien. Ze kwamen op voorsprong maar op slag van rust trok Jubbega de stand gelijk. Na rust kwam fc Harlingen voor met 2-1 en ze bleven goed door voetballen en creëerden vele kansen. Maar dan toch de scherpte missen die er anders wel is en Jubbega scoort 2 keer. Eindstand 2-3.  De jongens van JO11-2 namen het zaterdag op tegen Leovardia JO11-8 en na de gelijke stand van vorige week was het deze week een dik verdiende overwinning van 0-3. De JO11-3 speelden 3-3 in de wedstrijd tegen Mulier JO11-2.

 

De meisjes van MO11-1 verloren hun wedstrijd tegen DWP MO11-1 0-3.

 

En dan de Jeugd Onder 13 jaar. De jongens van JO13-1 namen het in St. Anna op tegen St. Annaparochie JO13-1. En deze tegenstander bewees maar weer dat ze niet voor niets bovenin goed meedraaien. Fc Harlingen kwam wel op voorsprong maar het was St. Anna die met 5-1 won. De jongens van JO13-2 boekten een keurige overwinning van 5-4 op St. Arum-Stormvogels ’64. De jongens van JO13-3 zullen de wedstrijd tegen Frisia JO13-9 vast niet snel vergeten. Zij wonnen namelijk met 10-1 van de Leeuwarders.

 

De meiden van MO13-1 namen het afgelopen weekend op tegen MKV’29 MO13-1 en doordat ze te laat wakker werden geschut verloren zij met 0-2. Dit weekend nemen ze het thuis op tegen SJO Bergum BCV Combinatie MO13-1. De ploeg waar ze 2 weken geleden ook al tegen hebben gevoetbald. Daar werd toen met 2-0 verloren dus zal fc Harlingen gebrand zijn om deze keer de winstpunten te pakken!

 

Bij de Jeugd Onder 15 jaar waren de jongemannen van JO15-1 op Terschelling te vinden. Tegenstander was de nummer laatst AVV JO15-1. Maar makkelijk voetballen tegen de laatste is het zeker niet. In een moeizame wedstrijd werd er toch nog 0-2 gewonnen door de Harlingers. De mannen van JO15-2 speelden zaterdag nog steeds zonder hun vaste keeper Giliam doordat hij zijn enkelbanden enkele weken geleden scheurde. Maar ook invalkeeper Jesler had een pech dag want hij brak zijn onderarm die ochtend op 2 plaatsen. Uiteraard wensen we de 2 jongens ontzettend veel beterschap en een zeer spoedig herstel toe. Invalkeeper van de JO13-1 Finn nam de taak op zich en ging onder de lat staan. Tegen de koploper zou het sowieso al een zware dobber worden maar niks is onmogelijk bij voetbal. Toch verloren de Harlingers met 2-6. Maar gauw op naar zaterdag. Dan komt Irnsum naar Harlingen en begint de wedstrijd om 12.30 uur.

 

De dames van MO15-1 namen het zaterdag op tegen de directe concurrenten Ruinerwold MO15-1. Lang bleef het spannend maar het waren de tegenstandsters die aan het langste eind trokken en wonnen met 0-1.

 

Bij de Jeugd Onder 17 jaar waren de jongemannen van JO17-1 afgelopen weekend vrij. Aanstaande zaterdag zullen ze het in Heeg opnemen tegen SJO Oudega/HJSC/Heeg JO17-1.

 

Bij de Jeugd Onder 19 jaar zoeken de mannen van de JO19-1 nog steeds naar hun eerste punten. Maar opgeven zullen ze zeker niet. Tegen SC Bolsward JO19-1 werd met 1-6 verloren afgelopen zaterdag. Maar komende zaterdag zijn er weer nieuwe ronden nieuwe kansen en zullen ze op Sportpark De Koekoek hun stinkende best doen om SC Berlikum JO19-1 “Koekoek” te spelen.

 

En dit laatste geldt ook zeker weer voor komend weekend. Want dan zijn er weer nieuwe ronden, nieuwe kansen voor vele teams. Vanaf 9.00 uur is er op elk uur van de dag wel een leuke wedstrijd te zien. En er zitten weer een paar toppers tussen hoor. De vele vrijwilligers staan weer op scherp om iedereen van zijn hapje en sapje te voorzien. U bent van harte welkom!

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Volkstoneel pakt uit met Vreemde Veugels

22-03-2017

HARLINGEN – Het tienjarige Harlinger Volkstoneel heeft afgelopen weekend in de Stadsschouwburg uitgepakt met het blijspel Vreemde Veugels over de Harlinger camping “Ut Protternest”.

Nieuw bij ForHim Menswear: 100% diervriendelijke heren jassen van Save the Duck!

22-03-2017

HARLINGEN - Kwaliteit, diversiteit en comfort vindt u terug in dit prachtige Italiaanse jassenmerk.

Laat de zomer maar komen!

22-03-2017

HARLINGEN - Wat draagt u deze zomer? Laat u vrijdagmiddag 24 maart inspireren!

Reacties

Atelier de Groot Atelier de Groot Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Almamater Almamater Copini Opticiëns Copini Opticiëns Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Plus Lunenborg Plus Lunenborg HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Zensa Moda Zensa Moda Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Fotografie Dorus Fotografie Dorus Vogelaar Audio Vogelaar Audio Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas VVV Harlingen VVV Harlingen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Hubo-Faber Hubo-Faber Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Hema Harlingen Hema Harlingen Dio Jurien Dio Jurien ForHim Menswear ForHim Menswear Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Ons Food&Wine Ons Food&Wine De Lichtboei De Lichtboei Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Visie Events Visie Events Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad IJssalon Min12 IJssalon Min12 BENG Evenementen BENG Evenementen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Haarmode Cats Haarmode Cats
Atelier de Groot Atelier de Groot IJssalon Min12 IJssalon Min12 Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen BENG Evenementen BENG Evenementen Almamater Almamater Ons Food&Wine Ons Food&Wine Hubo-Faber Hubo-Faber Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona