CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar ze alle 24!

Spaar ze alle 24!

Bij PLUS LUNENBORG spaar je nu voor 24 verschillende Mario Kart Koins. Alle favoriete karakters zijn te verzamelen: Mario, Princess Peach, Luigi en nog veel meer!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen week 10

16-03-2017

HARLINGEN - Met een prachtig weekend achter de rug staan de meeste teams alweer te popelen om komend weekend weer te mogen gaan genieten van hun allerliefste spelletje.

Jeugdoverzicht fc Harlingen week 10 Het was een wedstrijd van gemiste kansen. Een wedstrijd van polletjes. Een wedstrijd in de zon, maar bovenal een wedstrijd die gewonnen werd en die drie punten gingen mee naar huis bij de meiden van fc Harlingen MO15. Foto: P. IJdema

Voetbal!

 

Het was een gezellige drukte afgelopen weekend en ongetwijfeld heeft u niet alles kunnen zien. Dus voor u, de uitslagen op een rijtje:

Bij de Jeugd Onder 9 jaar speelden de jongens van de JO9-1 in Leeuwarden tegen FVC JO9-2. Na het verlies van vorige week gingen de jongens er weer met volle moed tegenaan en dit resulteerde in goals. En niet te weinig ook. fc Harlingen nam de 3 punten mee naar huis en wonnen met 0-6. Maar ook de jongens van JO9-2 wisten vaak het doel te treffen in Workum tegen de JO9-2. Met maar liefst 4-11 keerden de jongens naar huis! De jongens van JO9-3 waren al vroeg achterin het Oosterpark te vinden om het daar op te nemen tegen Zeerobben JO9-5. Na deze verloren te hebben met 3-1 zullen de pupillen er zaterdag weer vol voor gaan thuis. Want dan komt Stiens JO9-4. De jongste “F-jes”, JO9-5 reisden af naar Warga. Tegen SJO Warga WWS JO9-5 kon niet gewonnen worden en het werd 7-1.

 

Bij Jeugd Onder 11 jaar waren de mannen van JO11-1 afgelopen zaterdag op Urk te vinden. Tegen de JO11-2 werd het eerste punt gepakt in de eerste klasse en dat was een mooi resultaat. Urk uit is en blijft altijd lastig en het werd 1-1. De jongens van JO11-2 namen het zaterdag thuis op tegen Zeerobben JO11-7. De 2 ploegen zijn gewaagd aan mekaar en eigenlijk even sterk. Dat bleek ook uit de stand. Nadat Zeerobben voor komt te staan weet Harlingen toch de stand gelijk te trekken. En net als 2 weken geleden worden ook deze keer de punten netjes verdeeld. 1-1.  De JO11-3 namen het in het Oosterpark al vroeg op tegen Zeerobben JO11-8. En fc Harlingen wist de 1-0 achterstand niet meer gelijk te trekken en verloren.  De meisjes van MO11-1 wisten wel te scoren tegen ONS Boso Sneek MO11-1d maar konden de wedstrijd niet naar zich toe trekken. Het werd uiteindelijk 3-1. Zaterdag spelen ze thuis tegen DWP MO11-1 om 10.30 uur.

 

En dan de Jeugd Onder 13 jaar. De jongens van JO13-1 wonnen met 2-0 tegen Frisia JO13-2. Zaterdag reizen ze af naar St. Annaparochie. De jongens van JO13-2 verloren op Sportpark De Magere Weide tegen Frisia JO13-6 met 3-2. De jongens van JO13-3 zullen het dit weekend thuis op gaan nemen tegen Frisia JO13-9. Uiteraard willen de jongens het goed gaan maken want de wedstrijd tegen SC Franeker JO13-5 afgelopen weekend werd verloren met 1-4. Na de beheerste wedstrijd van vorige week, die met winst afgesloten werd, namen de meiden van MO13-1 het afgelopen weekend op tegen SJO Bergum BCV Combinatie MO13-1. Hierbij waren de tegenstanders de sterkste en keerden de dametjes met 2-0 verlies weer richting Harlingen. Komende zaterdag zullen ze het thuis op gaan nemen tegen MKV’29 MO13-1 om 12.00 uur.

 

Bij de Jeugd Onder 15 jaar hadden de jongemannen van JO15-1 vrij. Zij hebben zich volledig kunnen concentreren op de komende wedstrijd die op Terschelling gespeeld zal worden. Tegenstander is zaterdag AVV JO15-1. De mannen van JO15-2 speelden zaterdag een bloedstollende wedstrijd in Jirnsum tegen Jirnsum JO15-1. En het was de spits van Jirnsum die de stand in de eerste helft op 4-0 zette. In de tweede helft werd de Barcelona-modus aangezet en op zoek naar de stunt werd er met een paar wissels direct sterk gevoetbald. En het duurde niet lang voordat het eerste doelpunt voor fc Harlingen viel. Al snel volgden er meerdere goals maar helaas was er tijd te kort om gelijk te komen. Eindstand 5-4.

 

De dames van MO15-1 reisden afgelopen zaterdag af naar St. Annaparochie en om de eerste plaats vast te houden moesten ze wel winnen. Het was wederom een mooie wedstrijd, waaruit blijkt dat MO15 elke week groeit en ook deze wedstrijd wisten de meiden met 2-1 te winnen. Zaterdag komen de directe concurrenten Ruinerwold MO15-1 naar de Vierkantsdijk. Om 13.00 uur gaan we zien wie er als sterkst van het veld loopt.

 

Bij de Jeugd Onder 17 jaar waren de jongemannen van JO17-1 in Easterein te vinden. Daar namen ze het op tegen SDS JO17-1. Helaas verloren de mannen deze wedstrijd met 3-0. Aanstaande zaterdag zullen ze het opnemen tegen Zeerobben JO17-2 om 14.30 uur.

 

Bij de Jeugd Onder 19 jaar waren ook de mannen van de JO19-1, na een weekje vrij van competitie te hebben gehad, helemaal klaar voor hun wedstrijd tegen de koploper Stiens JO19-1 op Sportpark It Gryn in Stiens. Oftewel de toekomstige kampioen. Het werd dan ook 6-0. Maar…de grenzen werden opgezocht, het wordt meer verbaal én er wordt veel met elkaar gesproken (gecoacht). Dit hoort allemaal bij het voetballeerproces. Tja, en dat dit een jonge groep is die echt wel kan voetballen en ook gaat oogsten, dat staat niet ter discussie. Ook de staf samen met de spelers hebben het loeizwaar en zoals een echte Harlinger het uitspreekt: “Wij geeve noooooiiiit op en wij loope nergens voor fut!”

 

En dit laatste geldt ook zeker weer voor komend weekend. Want dan zijn er weer nieuwe ronden, nieuwe kansen. Vanaf 9.00 uur is er op elk uur van de dag wel een leuke wedstrijd te zien. En er zitten weer een paar toppers tussen hoor. De vele vrijwilligers staan weer op scherp om iedereen van zijn hapje en sapje te voorzien. Ook Age zal er weer zijn om het alle teams te verwelkomen. U bent van harte welkom!

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Jeugdjournaal Zeerobben

16-03-2017

HARLINGEN – De ene zaterdag is de andere niet.

1ste klas leerlingen van RSG Simon Vestdijk snuiven cultuur op

16-03-2017

HARLINGEN - Dinsdag 14 maart jl. stond, voor de leerlingen uit klas 1 geheel in het teken van cultuur.

Zeerobben onder de 23 en fc Harlingen in evenwicht

16-03-2017

HARLINGEN – Op het programma stond afgelopen dinsdagavond een oefenwedstrijd voor Zeerobben onder de 23 tegen sc Franeker onder de 23.

Reacties

HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Almamater Almamater Atelier de Groot Atelier de Groot Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Zensa Moda Zensa Moda Hema Harlingen Hema Harlingen Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Dio Jurien Dio Jurien Vogelaar Audio Vogelaar Audio Plus Lunenborg Plus Lunenborg Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Copini Opticiëns Copini Opticiëns Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Haarmode Cats Haarmode Cats ForHim Menswear ForHim Menswear Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen De Lichtboei De Lichtboei Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Karsten Wonen Karsten Wonen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Ons Food&Wine Ons Food&Wine Visie Events Visie Events Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe
Almamater Almamater Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis ForHim Menswear ForHim Menswear Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Plus Lunenborg Plus Lunenborg Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Dio Jurien Dio Jurien Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Hubo-Faber Hubo-Faber Visie Events Visie Events Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant