Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar sneller met de PLUS app

Spaar sneller met de PLUS app

Als je er nu gebruik van maakt ontvang je 10 extra zegels. Dat tikt aan!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Vuurwerk koop je bij Hubo Faber

Vuurwerk koop je bij Hubo Faber

Vuurwerk kopen in Harlingen! Het beste vuurwerk bij je in de buurt. Direct online vuurwerk kopen tot 29 december 23:59!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen week 10

16-03-2017

HARLINGEN - Met een prachtig weekend achter de rug staan de meeste teams alweer te popelen om komend weekend weer te mogen gaan genieten van hun allerliefste spelletje.

Jeugdoverzicht fc Harlingen week 10 Het was een wedstrijd van gemiste kansen. Een wedstrijd van polletjes. Een wedstrijd in de zon, maar bovenal een wedstrijd die gewonnen werd en die drie punten gingen mee naar huis bij de meiden van fc Harlingen MO15. Foto: P. IJdema

Voetbal!

 

Het was een gezellige drukte afgelopen weekend en ongetwijfeld heeft u niet alles kunnen zien. Dus voor u, de uitslagen op een rijtje:

Bij de Jeugd Onder 9 jaar speelden de jongens van de JO9-1 in Leeuwarden tegen FVC JO9-2. Na het verlies van vorige week gingen de jongens er weer met volle moed tegenaan en dit resulteerde in goals. En niet te weinig ook. fc Harlingen nam de 3 punten mee naar huis en wonnen met 0-6. Maar ook de jongens van JO9-2 wisten vaak het doel te treffen in Workum tegen de JO9-2. Met maar liefst 4-11 keerden de jongens naar huis! De jongens van JO9-3 waren al vroeg achterin het Oosterpark te vinden om het daar op te nemen tegen Zeerobben JO9-5. Na deze verloren te hebben met 3-1 zullen de pupillen er zaterdag weer vol voor gaan thuis. Want dan komt Stiens JO9-4. De jongste “F-jes”, JO9-5 reisden af naar Warga. Tegen SJO Warga WWS JO9-5 kon niet gewonnen worden en het werd 7-1.

 

Bij Jeugd Onder 11 jaar waren de mannen van JO11-1 afgelopen zaterdag op Urk te vinden. Tegen de JO11-2 werd het eerste punt gepakt in de eerste klasse en dat was een mooi resultaat. Urk uit is en blijft altijd lastig en het werd 1-1. De jongens van JO11-2 namen het zaterdag thuis op tegen Zeerobben JO11-7. De 2 ploegen zijn gewaagd aan mekaar en eigenlijk even sterk. Dat bleek ook uit de stand. Nadat Zeerobben voor komt te staan weet Harlingen toch de stand gelijk te trekken. En net als 2 weken geleden worden ook deze keer de punten netjes verdeeld. 1-1.  De JO11-3 namen het in het Oosterpark al vroeg op tegen Zeerobben JO11-8. En fc Harlingen wist de 1-0 achterstand niet meer gelijk te trekken en verloren.  De meisjes van MO11-1 wisten wel te scoren tegen ONS Boso Sneek MO11-1d maar konden de wedstrijd niet naar zich toe trekken. Het werd uiteindelijk 3-1. Zaterdag spelen ze thuis tegen DWP MO11-1 om 10.30 uur.

 

En dan de Jeugd Onder 13 jaar. De jongens van JO13-1 wonnen met 2-0 tegen Frisia JO13-2. Zaterdag reizen ze af naar St. Annaparochie. De jongens van JO13-2 verloren op Sportpark De Magere Weide tegen Frisia JO13-6 met 3-2. De jongens van JO13-3 zullen het dit weekend thuis op gaan nemen tegen Frisia JO13-9. Uiteraard willen de jongens het goed gaan maken want de wedstrijd tegen SC Franeker JO13-5 afgelopen weekend werd verloren met 1-4. Na de beheerste wedstrijd van vorige week, die met winst afgesloten werd, namen de meiden van MO13-1 het afgelopen weekend op tegen SJO Bergum BCV Combinatie MO13-1. Hierbij waren de tegenstanders de sterkste en keerden de dametjes met 2-0 verlies weer richting Harlingen. Komende zaterdag zullen ze het thuis op gaan nemen tegen MKV’29 MO13-1 om 12.00 uur.

 

Bij de Jeugd Onder 15 jaar hadden de jongemannen van JO15-1 vrij. Zij hebben zich volledig kunnen concentreren op de komende wedstrijd die op Terschelling gespeeld zal worden. Tegenstander is zaterdag AVV JO15-1. De mannen van JO15-2 speelden zaterdag een bloedstollende wedstrijd in Jirnsum tegen Jirnsum JO15-1. En het was de spits van Jirnsum die de stand in de eerste helft op 4-0 zette. In de tweede helft werd de Barcelona-modus aangezet en op zoek naar de stunt werd er met een paar wissels direct sterk gevoetbald. En het duurde niet lang voordat het eerste doelpunt voor fc Harlingen viel. Al snel volgden er meerdere goals maar helaas was er tijd te kort om gelijk te komen. Eindstand 5-4.

 

De dames van MO15-1 reisden afgelopen zaterdag af naar St. Annaparochie en om de eerste plaats vast te houden moesten ze wel winnen. Het was wederom een mooie wedstrijd, waaruit blijkt dat MO15 elke week groeit en ook deze wedstrijd wisten de meiden met 2-1 te winnen. Zaterdag komen de directe concurrenten Ruinerwold MO15-1 naar de Vierkantsdijk. Om 13.00 uur gaan we zien wie er als sterkst van het veld loopt.

 

Bij de Jeugd Onder 17 jaar waren de jongemannen van JO17-1 in Easterein te vinden. Daar namen ze het op tegen SDS JO17-1. Helaas verloren de mannen deze wedstrijd met 3-0. Aanstaande zaterdag zullen ze het opnemen tegen Zeerobben JO17-2 om 14.30 uur.

 

Bij de Jeugd Onder 19 jaar waren ook de mannen van de JO19-1, na een weekje vrij van competitie te hebben gehad, helemaal klaar voor hun wedstrijd tegen de koploper Stiens JO19-1 op Sportpark It Gryn in Stiens. Oftewel de toekomstige kampioen. Het werd dan ook 6-0. Maar…de grenzen werden opgezocht, het wordt meer verbaal én er wordt veel met elkaar gesproken (gecoacht). Dit hoort allemaal bij het voetballeerproces. Tja, en dat dit een jonge groep is die echt wel kan voetballen en ook gaat oogsten, dat staat niet ter discussie. Ook de staf samen met de spelers hebben het loeizwaar en zoals een echte Harlinger het uitspreekt: “Wij geeve noooooiiiit op en wij loope nergens voor fut!”

 

En dit laatste geldt ook zeker weer voor komend weekend. Want dan zijn er weer nieuwe ronden, nieuwe kansen. Vanaf 9.00 uur is er op elk uur van de dag wel een leuke wedstrijd te zien. En er zitten weer een paar toppers tussen hoor. De vele vrijwilligers staan weer op scherp om iedereen van zijn hapje en sapje te voorzien. Ook Age zal er weer zijn om het alle teams te verwelkomen. U bent van harte welkom!

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Jeugdjournaal Zeerobben

16-03-2017

HARLINGEN – De ene zaterdag is de andere niet.

1ste klas leerlingen van RSG Simon Vestdijk snuiven cultuur op

16-03-2017

HARLINGEN - Dinsdag 14 maart jl. stond, voor de leerlingen uit klas 1 geheel in het teken van cultuur.

Zeerobben onder de 23 en fc Harlingen in evenwicht

16-03-2017

HARLINGEN – Op het programma stond afgelopen dinsdagavond een oefenwedstrijd voor Zeerobben onder de 23 tegen sc Franeker onder de 23.

Reacties

Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Hema Harlingen Hema Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Atelier de Groot Atelier de Groot Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Haarmode Cats Haarmode Cats BENG Evenementen BENG Evenementen Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Dio Jurien Dio Jurien Hubo-Faber Hubo-Faber Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Almamater Almamater Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" VVV Harlingen VVV Harlingen Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Plus Lunenborg Plus Lunenborg Karsten Wonen Karsten Wonen Vogelaar Audio Vogelaar Audio Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Zensa Moda Zensa Moda Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Ons Food&Wine Ons Food&Wine Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Copini Opticiëns Copini Opticiëns IJssalon Min12 IJssalon Min12 De Lichtboei De Lichtboei Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Visie Events Visie Events ForHim Menswear ForHim Menswear Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor
Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Visie Events Visie Events Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie ForHim Menswear ForHim Menswear Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Almamater Almamater Vogelaar Audio Vogelaar Audio