Bezoek onze Open Dag

Bezoek onze Open Dag

Woensdag 21 maart staan de deuren open en kunt u een kijkje nemen bij 't Wad, Noorderlicht en Middelstein!
Lees verder...
CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
5 jaar Plus Lunenborg!

5 jaar Plus Lunenborg!

Plus Lunenborg organiseert daarom zaterdag 24 maart van 13.00 uur tot 17.00 uur een jubileumfeestdag voor jong en oud!
Lees verder...
Heerlijk Binnen!

Heerlijk Binnen!

Culinaire paas-editie in het Entrepotgebouw te Harlingen, met foodstands, muziek, gezelligheid en er is óók een modeshow van ondernemers uit Harlingen e.o.!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
WAD'N PARTIJ

WAD'N PARTIJ

Betrokken, transparant en kritisch op de inhoud.
Lees verder...
GroenLinks Harlingen

GroenLinks Harlingen

GroenLinks gaat de verkiezingen in met een nieuwe, verjongde kandidatenlijst. Lijsttrekker Stephanie Geurtz over haar belevenissen als nieuweling.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen

14-03-2018

HARLINGEN - Hoe deden de teams het afgelopen week?

Jeugdoverzicht fc Harlingen Ondanks de regen ging fc Harlingen JO7 vrolijk van start.

Fc Harlingen JO7

Elke week strijden deze jonge talentjes van fc Harlingen in 4x4 wedstrijdjes tegen elkaar. In wedstrijdjes van een kwartier spelen ze poulewedstrijdjes met Hardegarijp, sc Stiens en FVC. Afgelopen weekend was het de beurt aan fc Harlingen. De standen in deze competitie worden niet bijgehouden omdat de spelers in deze leeftijdscategorie zich in een ontwikkelfase bevinden, waarbij de competitie geen doel maar een middel is dat bijdraagt aan het spelplezier en de individuele ontwikkeling. En spelplezier was duidelijk aanwezig. Aankomend weekend zijn de spelertjes in Leeuwarden te vinden op Sportpark Wiarda.

 

Fc Harlingen JO9

De jongens en meisjes van JO9-1 reizen zaterdag af naar Grou en zullen het op gaan nemen tegen GAVC JO9-1. De JO9-2 spelen zaterdag om 9.00 uur thuis waarbij Nijland JO9-2 de tegenstander zullen zijn.

 

Fc Harlingen JO11

De jongens van JO11-1 speelden thuis tegen het sterke FVC JO11-2. Dat het een zeer spannende wedstrijd bleek is wel te zien aan de eindstand van 2-2. Komend weekend de stadsderby tegen en bij Zeerobben JO11-2. Op zich een te winnen wedstrijd maar hij moet eerst nog wel gespeeld worden. De jongens van fc Harlingen JO11-2 namen het op in Makkum tegen Makkum JO11-2. Een zeer belangrijke overwinning van 1-3 waardoor de Harlingers nog steeds bij de top 3 horen. Zeerobben JO11-3 komt aankomend weekend naar de Vierkantsdijk en de wedstrijd begint om 10.30 uur. De jongens van JO11-3 namen het thuis op tegen LAC Frisia 1883 JO11-8. Een echte tegenstander bleek dit niet voor de Harlingers, het werd maar liefst 12-1. Aankomend weekend reizen ze af naar Leeuwarden en treffen ze wederom Lac Frisia 1883 als tegenstander maar dan de JO11-10. De jongens van JO11-4 namen het in Leeuwarden op tegen Leovardia JO11-8 en de beide teams waren behoorlijk aan elkaar gewaagd maar toch moesten de Harlingers hun meerdere erkennen, het werd 3-2. Franeker JO11-4 komt zaterdag naar Harlingen en de wedstrijd begint om 10.00 uur.

 

Fc Harlingen JO13

Blauw Wit’34 JO13-3 waren de tegenstanders van fc Harlingen JO13-1. De vele toeschouwers waren getuige van een goede pot voetbal en fc Harlingen boekte een dik verdiende overwinning van 3-1. Zaterdag gaat de reis naar Leeuwarden alwaar Lac Frisia 1883 JO13-2 de tegenstanders zullen zijn.  Fc Harlingen JO13-2 mocht eindelijk weer eens voetballen. Want na 3 afgelaste wedstrijden werd dit wel weer eens tijd.  In Sneek waar tegenstanders SWZ Boso Sneek JO13-5 waren. Fc Harlingen komt al snel met 0-1 voor te staan. Na wat foutjes van Harlinger kant wist Sneek de gelijkmaker te maken en vlak voor rust werd het ook nog 2-1. Met opgestroopte mouwen gingen ze de 2e helft in en de winnersmentaliteit was nu echt te zien, ze streden voor elke bal. En dat resulteerde al snel weer in de gelijkmaker. Via een vrije trap van Sneek kwamen de Harlingers wederom op achterstand 3-2. Maar dan is Harlingen er klaar mee en zet aan, kans op kans volgt en dat resulteert weer in de gelijkmaker en even later valt de 3-4. Fantastisch gestreden en een dik verdiende overwinning. SDS JO13-2 zullen komend weekend de tegenstanders zijn. De wedstrijd begint om 10.00 uur. De nieuwe ploeg van fc Harlingen JO13-3 speelt aankomend weekend thuis tegen de jongens van Vlieland, VSV’31 JO13-1. De wedstrijd begint om 11.30 uur.

 

Fc Harlingen JO15

De jongens van fc Harlingen JO15-1 reizen komend weekend af naar St. Annaparochie om het op te nemen tegen de JO15-2. Fc Harlingen JO15-2 gaan het opnemen tegen Leovardia JO15-3 in Leeuwarden.

 

Fc Harlingen JO17

Een keurige overwinning van 6-0 wisten de mannen van JO17-1 te boeken op tegenstander Nijland JO17-1. Komend weekend treffen ze De Walde JO17-1 als tegenstander welke gespeeld zal worden in Oudega/Gaast/ Sleat.

 

Fc Harlingen JO19

Wederom een afgelasting voor de mannen van fc Harlingen JO19-1. Komend weekend nemen ze het op tegen Sc Franeker JO19-2 in Franeker.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

CDA Harlingen stelt haar kandidaten voor

14-03-2018

HARLINGEN - Vandaag stellen we aan u voor: kandidaat Sietse Zoodsma, nummer 2 op de kandidatenlijst van CDA Harlingen.

Iedereen is welkom in het openbaar onderwijs

14-03-2018

HARLINGEN - Woensdag 21 maart houden de drie openbare Kindcentra ’t Wad, Het Noorderlicht en Middelstein hun jaarlijkse open dag.

Meromar Seafoods zaalvoetbalcompetitie 09-03-2018

14-03-2018

HARLINGEN - Verslag en uitslagen van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

Reacties

Visie Events Visie Events Fotografie Dorus Fotografie Dorus Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Haarmode Cats Haarmode Cats Plus Lunenborg Plus Lunenborg Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis De Lichtboei De Lichtboei VVV Harlingen VVV Harlingen Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn ForHim Menswear ForHim Menswear Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Vogelaar Audio Vogelaar Audio Karsten Wonen Karsten Wonen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hema Harlingen Hema Harlingen Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Zensa Moda Zensa Moda BENG Evenementen BENG Evenementen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hubo-Faber Hubo-Faber IJssalon Min12 IJssalon Min12 Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Almamater Almamater Copini Opticiëns Copini Opticiëns Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Dio Jurien Dio Jurien Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Ons Food&Wine Ons Food&Wine Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën
Zensa Moda Zensa Moda Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus BENG Evenementen BENG Evenementen VVV Harlingen VVV Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hema Harlingen Hema Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor