CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar ze alle 24!

Spaar ze alle 24!

Bij PLUS LUNENBORG spaar je nu voor 24 verschillende Mario Kart Koins. Alle favoriete karakters zijn te verzamelen: Mario, Princess Peach, Luigi en nog veel meer!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen 1 seizoen 17/18

14-09-2017

HARLINGEN - Het allereerste jeugdoverzicht van fc Harlingen is weer een feit.

Jeugdoverzicht fc Harlingen 1 seizoen 17/18 Twee wisselspelers die het spel vanaf de zijlijn es even rustig met elkaar bespreken.

Want ook op de velden aan de Oosterparkweg is het weer drukte alom. Niet alleen met trainen maar ook met wedstrijden. Alle jeugdteams zijn namelijk alweer begonnen aan hun bekerwedstrijden en die worden niet alleen op zaterdag gehouden. Doordeweeks zijn er ook veel leuke wedstrijden te zien. Alle vrijwilligers zijn er weer druk mee geweest maar het is ze allemaal gelukt. Elk team heeft zijn leider en trainers en worden stuk voor stuk klaargestoomd voor een nieuw seizoen! Een seizoen vol voetbalplezier!

 

Fc Harlingen JO9

En voor fc Harlingen JO9-1 begint het seizoen zeer goed! In een thuiswedstrijd tegen Zeerobben JO9-2 stonden de Harlingers goed te verdedigen maar het lukte Zeerobben toch om er door te komen wat resulteerde in een 1-0. Fc Harlingen gaf niet op en scoorde daarna 2 keer en zo stond het 2-1. Maar door ietwat geknoei achterin werd het zomaar 2-2 en 2-3. Na de rust kwam Zeerobben niet meer aan scoren toe terwijl fc Harlingen nog wel 3 keer het doel wist te raken. Eindstand 5-3. De jongens van fc Harlingen JO9-2G namen het in Stavoren op tegen QVC JO9-1. Een eenzijdig verhaal want het werd 0-18. Een wedstrijd later, tegen Mulier JO9-1, wist fc Harlingen JO9-2G wel zelf te scoren. Helaas niet genoeg en zo werd het 8-3.

 

Fc Harlingen JO11

Aanvankelijk leken de strijders van fc Harlingen JO11-1 het onderspit te delven tegen de groen-witte formatie, want met de rust stond het 2-0 voor de thuisploeg. De tweede helft echter, kwamen de jongens van fc Harlingen sterk terug en wisten tot tweemaal toe de defensie van Zeerobben te verschalken en kwamen tot 2-2. Zeerobben kwam af en toe nog dicht bij een overwinning, maar de mannen hielden stand en pakten het eerste punt in deze bekercompetitie. Drie dagen na het zwaarbevochten punt tegen Zeerobben, stond de tweede bekerwedstrijd alweer op het programma en wel tegen LAC Frisia JO11-3. De toppers startten fel en kwamen al snel op een 3-0 voorsprong. In de tweede helft werd er nog meer gas gegeven en liep de Harlinger ploeg van 3-1 uit naar 12-2.

 

Fc Harlingen JO11-2 moest in Franeker het onderspit delven en het werd 7-0 voor SC Franeker JO11-2. In de thuiswedstrijd voor fc Harlingen JO11-2G ging het tegen S.F. Deinum JO11-1 iets beter want ze wisten nu zelf wel een keer te scoren. Eindstand 1-9.

 

Nadat de jongens van fc Harlingen JO11-3 hun allereerste bekerwedstrijd met winst hadden afgesloten (3-0 tegen Frisia JO11-7) stond er voor afgelopen zaterdag de tweede bekerwedstrijd op het programma. MKV'29 Leeuwarden JO11-3 was de tegenstander. MKV kwam met 1-0 voor maar op slag van rust maakte fc Harlingen er 1-1 van. Tweede helft wist MKV weer voor te komen (2-1) maar ook fc Harlingen wist te scoren en dus stond het weer gelijk (2-2). Lang konden de Harlinger mannen niet juichen want MKV wist toch weer het net te vinden en zo werd de eindstand 3-2.

 

Fc Harlingen JO11-4 kreeg Zeerobben JO11-7 op bezoek en het werd 0-8. In een uitwedstrijd tegen S.F. Deinum JO11-2 kwamen de Harlingers ook niet aan scoren toe en het werd voor de thuisploeg 5-0.

 

Fc Haringen JO/MO13

Fc Harlingen JO13-1 had ook een prachtige start tegen Blauw Wit '34 JO13-3. In de rust stonden de Harlingers met 1-0 voor maar in de tweede helft kwam het team pas echt op stoom. Eindstand 6-0.

 

Ook fc Harlingen JO13-2 won zijn eerste wedstrijd. Tegen de Leeuwarder Zwaluwen JO13-2 werd het 1-3. In de thuiswedstrijd tegen Tzummarum JO13-1 ging het iets minder en werd het 1-11.

 

De jongens van fc Harlingen JO13-3 kwamen in een thuiswedstrijd tegen SJO Warga WWS JO13-2 net wat tijd te kort om de stand gelijk te trekken. Eindstand 2-3.

 

Voor de allereerste (beker)wedstrijd voor de meiden van fc Harlingen MO13 vertrok er een delegatie naar BOSO Sneek. Voor veel meiden is het nieuw om op groot veld te spelen maar zij worden enorm gesteund door de 2e jaars meiden. Waar er in de eerste helft niet gescoord werd dit in de tweede helft helemaal goedgemaakt. fc Harlingen was de enige ploeg die wist te scoren en dus werd het 0-1.

 

Fc Harlingen JO/MO15

In de thuiswedstrijd voor fc Harlingen JO15-1 tegen Franeker SC JO15-2 werd het 2-3. Maar de uitwedstrijd tegen Zeerobben JO15-2 wisten de mannen te winnen met 1-3.

 

ST Arum-Stormvogels JO15-1 was een maatje te groot voor fc Harlingen JO15-2. Het werd 10-3.

 

De meiden van fc Harlingen MO15-1 namen het thuis op tegen Frisia MO15-1. Een mooie wedstrijd om te zien en men zou zeggen, gezien de stand, het was een makkie. Maar nee, voor elk doelpunt werd gestreden en zo konden zij uitlopen tot een 10-0 overwinning.

 

Fc Harlingen JO17

De mannen van fc Harlingen JO17-1 hebben een nuttige oefenwedstrijd tegen 1e klasser Stiens gespeeld afgelopen zaterdag. Terecht verloren, dat wel, maar het was een leerzame wedstrijd. Vol moed zullen zij zich op gaan maken voor hun 1e bekerwedstrijd en wel tegen St. Arum/Stormvogels.

 

Fc Harlingen JO19-1

Dit team maakte ook een zeer goede start tegen SJO Bergum BCV Combinatie JO19-2. Het werd voor de Harlingers 4-1.

 

En zo zitten er voor de meeste jeugdteams al een wedstrijd in de benen. Zaterdag zullen zij ongetwijfeld weer hun beste beentje voor zetten. Evenals de vele vrijwilligers die teams zoals Leeuwarder Zwaluwen, Zeerobben, BOSO Sneek en St. Annaparochie en nog vele andere van harte welkom heten op ons sportcomplex. Tot zaterdag!

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Dans, muziek en AMV bij Hosanna weer los

14-09-2017

HARLINGEN - Er kan weer naar hartelust worden geslagen en gegooid bij muziekvereniging Hosanna.

Bekervoetbal bij Zeerobben

14-09-2017

HARLINGEN - Ook in de bekercompetitie wordt er volop gestreden voor een plek in de volgende ronde.

Karien Hermanns (Fermate): Spreker bij Uitvaarten, schrijver van levensverhalen

14-09-2017

HARLINGEN - Deze zomer is Karien Hermanns in Harlingen gestart met haar werk als Ritueelbegeleider.

Reacties

Hubo-Faber Hubo-Faber Vogelaar Audio Vogelaar Audio Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zensa Moda Zensa Moda Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Ons Food&Wine Ons Food&Wine Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Almamater Almamater ForHim Menswear ForHim Menswear Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Plus Lunenborg Plus Lunenborg Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Visie Events Visie Events Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Hema Harlingen Hema Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt De Lichtboei De Lichtboei Karsten Wonen Karsten Wonen Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Dio Jurien Dio Jurien VVV Harlingen VVV Harlingen Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën BENG Evenementen BENG Evenementen Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona
Fotografie Dorus Fotografie Dorus Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën IJssalon Min12 IJssalon Min12 Haarmode Cats Haarmode Cats Copini Opticiëns Copini Opticiëns De Lichtboei De Lichtboei Plus Lunenborg Plus Lunenborg Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE BENG Evenementen BENG Evenementen Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen