Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar sneller met de PLUS app

Spaar sneller met de PLUS app

Als je er nu gebruik van maakt ontvang je 10 extra zegels. Dat tikt aan!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 10 november wegens winterstop gesloten. Groepen kunnen op verzoek een rondleiding boeken. Rond 1 april 2018 gaan we weer open.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben week 41

17-10-2017

HARLINGEN - Het is zaterdag 14 oktober en op de velden aan de Achlumerdijk wordt alweer een start gemaakt met de 4e speelronde.

Jeugdjournaal Zeerobben week 41 Zeerobben JO11-6 speelde een spannende wedstrijd tegen Warga. Kansen over en weer maar Zeerobben won uiteindelijk met 1-0. Foto: Frans Bode.

Jong en oud vermaken zich en de belangstelling is goed. Dat zal morgen iets anders zijn als er nagenoeg geen wedstrijden zijn i.v.m. de herfstvakantie. De voetballers hebben even rust.

 

JO19

Het was zaak voor JO19-1 om weer te winnen na de nederlaag van vorige week tegen Stiens in de slotseconden. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Vooral als de tegenstander SJO Broekster Walden heet die in de top 3 staat. Maar toch kwam Zeerobben met een fantastische 2-4 overwinning terug en doen ze weer volop mee in de top van hoofdklasse.

 

JO17

Zeerobben leed thuis een gevoelige nederlaag tegen de nummer 2 van de ranglijst Buitenpost. Het werd 1-3 waardoor Zeerobben terug te vinden is op een 8e plaats.  Misschien dat volgende week de derby tegen Franeker weer voor nieuwe energie zorgt.

Nipt en sneu verlies voor JO17-2 in de wedstrijd tegen koploper Makkum. Zeerobben wist net niet te stunten en verloor met het kleinst mogelijk verschil: 1-0. JO17-3 sleepte een 2-2 gelijkspel uit het vuur bij Stiens.

 

JO15

Zeerobben JO15-1 is van de nul af. In de uitwedstrijd tegen Akkrum werd er niet gescoord en bleef het dus 0-0. Een mooi puntje. Nu een weekje rust en opladen voor de wedstrijd tegen koploper Joure. JO15-3 kreeg koploper Tzummarum op bezoek en die lieten zien terecht bovenaan te staan. Het werd 0-8.

 

JO13

Zeerobben JO13-1 kent een uitstekende start  van deze competitie. Er werd al 3 keer op rij gewonnen en ook de 4e wedstrijd uit tegen Balk leverde een overwinning op. Het werd 0-3. Richting “Herbstmeister” lijkt het wel. Een spannende wedstrijd van JO13-2 leverde een 3-2 overwinning op. Ook drie punten voor JO13-3 die geen kind hadden aan Tzummarum JO13-1. Het werd 2-6. JO13-4 speelde een redelijke wedstrijd thuis tegen Stiens. Bij rust stond er 1-2 op het scorebord. Na rust werd Stiens wat sterker en won uiteindelijk met 1-4. De wedstrijd van JO13-5 was zowel voor Zeerobben als Leovardia nutteloos. Het werd 0-14 voor de ploeg uit Leeuwarden.

 

JO11

Ook JO11-1 kent een goede competitiestart. Dit keer werd er met 2-4 van Warga gewonnen. Samen met ONS voert Zeerobben de ranglijst aan in deze 1e klasse. Ook winst voor JO-2 tegen Berlikum. Thuis werd er met 3-0 gewonnen hetgeen een mooie 3e plaats oplevert. JO11-3 ging met 10-0 roemloos ten onder tegen Stiens en ook JO11-4 moest haar meerdere erkennen in SJO Dronrijp Foarut. Het werd 5-0. JO11-5 kwam met een mooi puntje terug uit Workum waar 1-1 tegen de plaatselijke vv werd gespeeld. Een benauwde 1-0 overwinning was er voor JO11-6 op Warga maar ook dat levert gewoon drie punten op. Zeerobben JO11-7 was niet opgewassen tegen de grote knapen uit Arum. Er werd met 5-0 verloren.

 

JO9

JO9-1 blijft het maar goed doen. Dit keer werd er met 3-7 van Leovardia gewonnen. Ook winst voor JO9-2. Zij wonnen thuis met maar liefst 12-3 van Frisia.  En wat te denken van JO9-3 zij speelden een zeer doelpuntrijke wedstrijd tegen SDS en wonnen met 5-8. En om het succes compleet te maken won JO9-4 met 6-1 van Oosterlittens.

 

JO8

De mannetjes van JO8-1 troffen thuis Blauw Wit en wonnen met 6-0. JO8-2 doet het ook al zo goed. Zij wonnen uit met ruime cijfers (3-11) van SDS.  Een verdienstelijk punt was er voor JO8-3. Zij speelden met 4-4 gelijk tegen Mulier. Opvallend hoe goed de jongste jeugd het doet. De overgang van de Waddenrobkes naar de JO8 lijkt nu toch echt haar vruchten af te gaan werpen. Op jonge leeftijd op een speelse manier kennis maken met voetbal lijkt een gouden greep van de club.

 

Waddenrobkes

Sommige Waddenrobkes staan te popelen om de overgang naar het “echte”  werk te maken en anderen staan voor het eerst op een voetbalveld. Het is allemaal te zien bij de Waddenrobkes die elke zaterdagochtend een eigen onderlinge competitie spelen met maar liefst 10 teams. Het zorgt niet alleen voor veel plezier bij de kinderen en de bondscoaches maar ook voor een geweldige sfeer in de Froonacker Arena. Zaterdag zijn de Waddenrobkes vrij i.v.m. de herfstvakantie maar volgende week gaan ook zij weer los.

 

Komende zaterdag

De zaterdag heeft dit keer niet veel te bieden. Wie echt niet zonder kan is om 11.00 uur welkom als zowel JO13-1 als JO9-3 spelen. Verder is het rust en maakt de jeugd zich op voor de herfstvakantie. Vanaf volgende week weer volle bak op het Oosterportpark.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

De Pubquiz van café 't Skûtsje gaat weer van start!

17-10-2017

HARLINGEN - Donderdag 2 november begint om 20.43 uur de Pubquiz in café 't Skûtsje weer.

Run4Semmy, 15 oktober 2017

17-10-2017

HARLINGEN - Team Twan was er al weken mee bezig.

Pallet Deals bij Expert!

17-10-2017

HARLINGEN - Bent u op zoek naar een nieuwe TV?

Reacties

Dio Jurien Dio Jurien Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Visie Events Visie Events Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" ForHim Menswear ForHim Menswear Haarmode Cats Haarmode Cats Ons Food&Wine Ons Food&Wine Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Plus Lunenborg Plus Lunenborg Zensa Moda Zensa Moda Vogelaar Audio Vogelaar Audio Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Karsten Wonen Karsten Wonen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Copini Opticiëns Copini Opticiëns Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Hubo-Faber Hubo-Faber Almamater Almamater Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie VVV Harlingen VVV Harlingen Hema Harlingen Hema Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen BENG Evenementen BENG Evenementen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Atelier de Groot Atelier de Groot Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad
Fotografie Dorus Fotografie Dorus Vogelaar Audio Vogelaar Audio Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam IJssalon Min12 IJssalon Min12 Hubo-Faber Hubo-Faber Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis BENG Evenementen BENG Evenementen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Haarmode Cats Haarmode Cats Hema Harlingen Hema Harlingen