CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar ze alle 24!

Spaar ze alle 24!

Bij PLUS LUNENBORG spaar je nu voor 24 verschillende Mario Kart Koins. Alle favoriete karakters zijn te verzamelen: Mario, Princess Peach, Luigi en nog veel meer!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben week 40

11-10-2017

HARLINGEN - Afgelopen zaterdag alweer de 3e speelronde voor de jeugdafdeling van Zeerobben.

Jeugdjournaal Zeerobben week 40 Zeerobben JO9-3 speelde een doelpuntrijke wedstrijd tegen AVC JO9-1 die met 4-6 werd verloren door Zeerobben. Foto: Wies Procee.

Sommige teams behaalden de 1e overwinning en anderen moesten de eerste nederlaag incasseren. Het hoort allemaal bij de sport.

 

JO19

Na een winstpartij en een verdienstelijk gelijkspel bij Flevo Boys was er nu verlies voor JO19-1. Stiens wist in de slotseconden de winnende treffer te scoren en behaalde daarmee de eerste drie punten. Zeerobben staat nog 4e maar ziet het gat met de koploper steeds groter worden.

 

JO17

De tweede verliespartij op rij voor JO17-1. Was vorige week Be Quick Dokkum in de slotminuten nog te sterk. Nu moest JO17-1 haar meerdere erkennen in L. Zwaluwen. In Leeuwarden werd er met 4-1 verloren. De derby tussen de stad Harlingen en het dorp Sexbierum werd beslist in het voordeel van Harlingen. Zeerobben JO17-2 won thuis met 6-0 van AVC en staat met zes punten keurig in de middenmoot. JO17-3 verloor thuis van Franeker met 1-3.

 

JO15

Het zit JO15-1 even niet mee. Werd er onlangs nog nipt met 1-0 verloren van Buitenpost. Nu was Franeker op het Oostersportpark met 1-2 te sterk voor Zeerobben.  Ook een 1-2 verlies was er voor JO15-2 in de wedstrijd tegen Scharnegoutum en JO15-3 verloor met 8-4 in Leeuwarden van Friesland.

 

JO13

Zeerobben JO13-1 heeft de wind in de zeilen. Ook de derde wedstrijd werd gewonnen. Thuis tegen Leovardia werd het 3-0. Trots voert JO13-1 de ranglijst aan maar het seizoen is nog pril. JO13-2 was veel te sterk voor ST IJVC/Blauwhuis . Het werd maar liefst 0-14. Winst ook voor JO13-3 in de wedstrijd tegen Frisia. Het werd 2-0. Voor JO13-4 viel er geen eer te behalen in Marssum. Tegen de plaatselijk vv werd er met 9-0 verloren.

 

JO11

Een spannende pot voor JO11-1 thuis tegen LSC. Het kon alle kanten op maar Zeerobben won uiteindelijk met 5-4 en blijft door dit resultaat ongeslagen. En JO11-2 deed ook nog even een duit in het zakje door met 2-5 van Frisia te winnen. FVC JO11-2 bleek veel te sterk voor Zeerobben JO11-3. Het werd 1-10. Knap dat Zeerobben toch nog een goaltje scoorde. JO11-4 verloor uit in Dronrijp met 5-0 van de SJO aldaar maar JO11-5 stapte met een klinkende 11-3 overwinning op LSC van het veld. Zeerobben JO11-6 verloor met 4-2 van Leovardia. JO11-7 herstelde zich na de misstap van vorige week tegen fc Harlingen door nu met 6-1 te winnen van Hielpen.

 

JO9

Het verlies van vorige week werd overtuigend weggespoeld door JO9-1. In Leeuwarden wonnen ze overtuigend van Blauw Wit met 2-8.  JO9-2 verloor van SDS met 8-4. JO9-3 speelde een doelpuntrijke wedstrijd tegen AVC. Helaas werd er verloren met 4-6.

 

JO8

De kinderen van JO8 maakten er weer een mooi voetbalfeestje van op de velden. JO8-1 won met 3-9 van Buitenpost. JO8-2 won nipt met 5-4 van Franeker en JO8-3 ging met 7-0 onderuit tegen Tzummarum.

 

Waddenrobkes

De Froonacker arena is morgen vroeg weer het domein van de Waddenrobkes van Zeerobben. Deze allerjongste talenten spelen ook een fantastische competitie. De bondscoaches zijn maar wat in hun nopjes met zoveel talenten. Vanaf negen uur gaat het weer los op het Oostersportpark.

 

Zaterdag

Komende zaterdag “slechts” 14 thuiswedstrijden voor de jeugdafdeling. Voeg daarbij de Waddenrobkes en het zal vanaf 08.45 uur tot 14.00 uur één en al jeugdvoetbal zijn wat de klok slaat op het Oostersportpark. Zoals u gewend bent, zeg maar.

 

 

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Gemeente Harlingen wederom uitgebreid met WhatsApp-groepen

11-10-2017

HARLINGEN - 10 oktober heeft burgemeester Sluiter wederom een WhatsApp-bordje onthuld.

FC Harlingen pakt in blessuretijd nog een puntje

11-10-2017

HARLINGEN - Ane Schaap, een van de beteren bij de FC, had onderweg pech had met sien fiets, sien zadelpen brak af dus slag over de hasses en te laat voor de bespreking en dan begin je as dank op e bank.

Heropening Visbar de Viswiefkes!

11-10-2017

HARLINGEN - Vrijdag 13 oktober aanstaande is het zover, de heropening van Visbar de Viswiefkes te Harlingen.

Reacties

Fotografie Dorus Fotografie Dorus Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Atelier de Groot Atelier de Groot Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus BENG Evenementen BENG Evenementen Vogelaar Audio Vogelaar Audio Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Almamater Almamater VVV Harlingen VVV Harlingen Zensa Moda Zensa Moda ForHim Menswear ForHim Menswear HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Haarmode Cats Haarmode Cats Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Karsten Wonen Karsten Wonen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad De Lichtboei De Lichtboei Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Plus Lunenborg Plus Lunenborg Copini Opticiëns Copini Opticiëns Dio Jurien Dio Jurien IJssalon Min12 IJssalon Min12 Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Ons Food&Wine Ons Food&Wine Hubo-Faber Hubo-Faber Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn
Ons Food&Wine Ons Food&Wine Plus Lunenborg Plus Lunenborg De Lichtboei De Lichtboei Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt IJssalon Min12 IJssalon Min12 Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Zensa Moda Zensa Moda Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Haarmode Cats Haarmode Cats Copini Opticiëns Copini Opticiëns