Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar sneller met de PLUS app

Spaar sneller met de PLUS app

Als je er nu gebruik van maakt ontvang je 10 extra zegels. Dat tikt aan!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 10 november wegens winterstop gesloten. Groepen kunnen op verzoek een rondleiding boeken. Rond 1 april 2018 gaan we weer open.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben week 40

11-10-2017

HARLINGEN - Afgelopen zaterdag alweer de 3e speelronde voor de jeugdafdeling van Zeerobben.

Jeugdjournaal Zeerobben week 40 Zeerobben JO9-3 speelde een doelpuntrijke wedstrijd tegen AVC JO9-1 die met 4-6 werd verloren door Zeerobben. Foto: Wies Procee.

Sommige teams behaalden de 1e overwinning en anderen moesten de eerste nederlaag incasseren. Het hoort allemaal bij de sport.

 

JO19

Na een winstpartij en een verdienstelijk gelijkspel bij Flevo Boys was er nu verlies voor JO19-1. Stiens wist in de slotseconden de winnende treffer te scoren en behaalde daarmee de eerste drie punten. Zeerobben staat nog 4e maar ziet het gat met de koploper steeds groter worden.

 

JO17

De tweede verliespartij op rij voor JO17-1. Was vorige week Be Quick Dokkum in de slotminuten nog te sterk. Nu moest JO17-1 haar meerdere erkennen in L. Zwaluwen. In Leeuwarden werd er met 4-1 verloren. De derby tussen de stad Harlingen en het dorp Sexbierum werd beslist in het voordeel van Harlingen. Zeerobben JO17-2 won thuis met 6-0 van AVC en staat met zes punten keurig in de middenmoot. JO17-3 verloor thuis van Franeker met 1-3.

 

JO15

Het zit JO15-1 even niet mee. Werd er onlangs nog nipt met 1-0 verloren van Buitenpost. Nu was Franeker op het Oostersportpark met 1-2 te sterk voor Zeerobben.  Ook een 1-2 verlies was er voor JO15-2 in de wedstrijd tegen Scharnegoutum en JO15-3 verloor met 8-4 in Leeuwarden van Friesland.

 

JO13

Zeerobben JO13-1 heeft de wind in de zeilen. Ook de derde wedstrijd werd gewonnen. Thuis tegen Leovardia werd het 3-0. Trots voert JO13-1 de ranglijst aan maar het seizoen is nog pril. JO13-2 was veel te sterk voor ST IJVC/Blauwhuis . Het werd maar liefst 0-14. Winst ook voor JO13-3 in de wedstrijd tegen Frisia. Het werd 2-0. Voor JO13-4 viel er geen eer te behalen in Marssum. Tegen de plaatselijk vv werd er met 9-0 verloren.

 

JO11

Een spannende pot voor JO11-1 thuis tegen LSC. Het kon alle kanten op maar Zeerobben won uiteindelijk met 5-4 en blijft door dit resultaat ongeslagen. En JO11-2 deed ook nog even een duit in het zakje door met 2-5 van Frisia te winnen. FVC JO11-2 bleek veel te sterk voor Zeerobben JO11-3. Het werd 1-10. Knap dat Zeerobben toch nog een goaltje scoorde. JO11-4 verloor uit in Dronrijp met 5-0 van de SJO aldaar maar JO11-5 stapte met een klinkende 11-3 overwinning op LSC van het veld. Zeerobben JO11-6 verloor met 4-2 van Leovardia. JO11-7 herstelde zich na de misstap van vorige week tegen fc Harlingen door nu met 6-1 te winnen van Hielpen.

 

JO9

Het verlies van vorige week werd overtuigend weggespoeld door JO9-1. In Leeuwarden wonnen ze overtuigend van Blauw Wit met 2-8.  JO9-2 verloor van SDS met 8-4. JO9-3 speelde een doelpuntrijke wedstrijd tegen AVC. Helaas werd er verloren met 4-6.

 

JO8

De kinderen van JO8 maakten er weer een mooi voetbalfeestje van op de velden. JO8-1 won met 3-9 van Buitenpost. JO8-2 won nipt met 5-4 van Franeker en JO8-3 ging met 7-0 onderuit tegen Tzummarum.

 

Waddenrobkes

De Froonacker arena is morgen vroeg weer het domein van de Waddenrobkes van Zeerobben. Deze allerjongste talenten spelen ook een fantastische competitie. De bondscoaches zijn maar wat in hun nopjes met zoveel talenten. Vanaf negen uur gaat het weer los op het Oostersportpark.

 

Zaterdag

Komende zaterdag “slechts” 14 thuiswedstrijden voor de jeugdafdeling. Voeg daarbij de Waddenrobkes en het zal vanaf 08.45 uur tot 14.00 uur één en al jeugdvoetbal zijn wat de klok slaat op het Oostersportpark. Zoals u gewend bent, zeg maar.

 

 

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Gemeente Harlingen wederom uitgebreid met WhatsApp-groepen

11-10-2017

HARLINGEN - 10 oktober heeft burgemeester Sluiter wederom een WhatsApp-bordje onthuld.

FC Harlingen pakt in blessuretijd nog een puntje

11-10-2017

HARLINGEN - Ane Schaap, een van de beteren bij de FC, had onderweg pech had met sien fiets, sien zadelpen brak af dus slag over de hasses en te laat voor de bespreking en dan begin je as dank op e bank.

Heropening Visbar de Viswiefkes!

11-10-2017

HARLINGEN - Vrijdag 13 oktober aanstaande is het zover, de heropening van Visbar de Viswiefkes te Harlingen.

Reacties

Ons Food&Wine Ons Food&Wine Haarmode Cats Haarmode Cats Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" De Lichtboei De Lichtboei Atelier de Groot Atelier de Groot Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Hubo-Faber Hubo-Faber IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn ForHim Menswear ForHim Menswear Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Copini Opticiëns Copini Opticiëns Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Almamater Almamater Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant VVV Harlingen VVV Harlingen Hema Harlingen Hema Harlingen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Fotografie Dorus Fotografie Dorus Plus Lunenborg Plus Lunenborg Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Dio Jurien Dio Jurien Visie Events Visie Events Zensa Moda Zensa Moda Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Karsten Wonen Karsten Wonen BENG Evenementen BENG Evenementen Vogelaar Audio Vogelaar Audio Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis
Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Karsten Wonen Karsten Wonen Vogelaar Audio Vogelaar Audio Visie Events Visie Events ForHim Menswear ForHim Menswear Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Hema Harlingen Hema Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Atelier de Groot Atelier de Groot