Samen de N31 op!

Samen de N31 op!

Samen 1 WKND: vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 oktober!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Eurootje!

Eurootje!

Bij Plus Lunenborg: meer dan 100 aanbiedingen voor maar 1 Eurootje!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

27-09-2016

HARLINGEN – Afgelopen zaterdag de 2e speelronde alweer voor veel teams.

Jeugdjournaal Zeerobben Zeerobben JO9-5 werkte hard maar kon niet voorkomen dat Makkum JO9-2 er met de winst vandoor ging. Het werd 1-3. Foto: Frans Bode.

Opvallend is niet alleen de groei bij de Waddenrobkes maar de vereniging zag zich ook genoodzaakt een JO9-7 en een JO11-9 in te schrijven voor de competitie. Nog meer drukte dus op de velden. De herfst lijkt nog ver weg en dus is het nog steeds goed toeven voor de jeugdspelers en de toeschouwers op en rond de velden. En zoals elke week weer volop verrassende overwinningen en nederlagen. Dat maakt het jeugdvoetbal zo leuk en onvoorspelbaar.

 

De terugreis voor JO19-1 vanuit Drachten moet wel een heel prettige zijn geweest. Na de nederlaag van vorige week was er nu een klinkende overwinning op Drachten JO19-1. In Drachten werd het na een 1-0 achterstand 1-5 voor Zeerobben.

 

Sneu was de 3-2 nederlaag voor JO17-1 in Leek bij VEV ’67 JO17-1. Zolang je ervan leert is de nederlaag nooit voor niks geweest. Na de dikke overwinning vorige week was er nu ruim verlies voor JO17-2. Tegen SJO Oudega/Heeg werd het 2-6.  De eerste punten voor JO15-3 zijn een feit. Uit werd er met 3-6 gewonnen van AVC JO17-1.

 

Zeerobben JO15-1 blijft het goed doen. Als je thuis met 8-1 van Balk JO15-1 wint heb je wat te vertellen in de hoofdklasse. JO15-2 moest de winst thuis aan fc Harlingen JO15-1 laten. Het werd 1-6. JO15-3 kwam met een verdienstelijk gelijkspel terug uit Berlikum. Het werd 3-3.

 

JO13-1 blijft het ook goed doen. In Dokkum werd er met 0-3 gewonnen van Be Quick Dokkum JO13-2. Samen met Franeker voert Zeerobben de ranglijst aan. De competitie is nog jong en nu al zo leuk.  Voor het JO13-2 was er een punt in de uitwedstrijd tegen SJO Dronrijp/Foarut. Ook een gelijkspel (3-3) voor JO13-3 tegen Frisia JO13-6. Maar JO13-4 zorgde weer voor drie punten voor Zeerobben. Tegen LSC JO13-7 werd met 1-7 gewonnen.  JO13-5 kon de goede lijn van vorige week niet doorzetten tegen AVC JO13-2. Het verloor met 4-6.

 

JO11-1 speelde een spannende pot tegen FVC JO11-2 en won nipt met 4-3.  Verder bij JO11 wisselende resultaten. Winstpartijen waren er voor JO11-2, JO11-4, JO11-5 en JO11-8. Verlies daarentegen voor JO11-3, JO11-6, JO11-7 en JO11-9.

 

JO9-1 won ook haar 2e partij. Tegen Blauw Wit JO9-1 werd het 1-3. Ook winst voor JO9-2. Tegen LSC werd het 2-7. En ja hoor ook weer winst voor JO9-3. Er werd met 4-2 gewonnen van St. Jacob. Winst ook voor JO9-4 tegen Minnertsga JO9-1. Het werd 2-6. Verlies was er voor JO9-5, JO9-6 en het nieuwste team JO9-7.

 

Meisjes

Ondanks het verlies van MO17-1 en MO19-1 afgelopen zaterdag toch een goed resultaat voor de meisjesafdeling van Zeerobben. Van de vier wedstrijden die de meidenteams moesten spelen, waren het de jongste teams die wisten te winnen.

 

MO19-1 speelde afgelopen zaterdag hun derde wedstrijd van dit seizoen, na de pouleronde in de beker te hebben overleefd starten ook deze Zeerobbenmeiden zaterdag hun eerste competitiewedstrijd tegen GAVC MO19-1 uit Grou. De Grouwster dames wisten dankzij hun puike keepster met 1-2 van de Harlingers te winnen.

 

Het zit de meiden van MO17-1 ook niet mee. De dames verloren afgelopen zaterdag hun vijfde wedstrijd op rij. Tegen LSC 1890 uit Sneek konden de Robben ook geen potten breken. Toch creëerden ze steeds meer kansen en gingen ook lekkerder met elkaar voetballen met mooi combinatie voetbal. Alleen zakte het team in de 2e helft te veel terug en lieten ze de tegenstander het spel bepalen wat resulteerde in 4-2 verlies.

 

De toppers van MO15-1 speelden het afgelopen weekend geen wedstrijd en hadden even rust, of een enkele van MO15-1 voegden zich bij MO17-1. Aanstaande zaterdag gaan de meiden op bezoek bij St. Anna MO15-1 in Sint Annaparochie.

 

MO13-1 wist afgelopen zaterdag weer drie punten binnen te halen. Thuis werd SC Berlikum MO13-1 met 2-0 verslagen door Zeerobben. Pas in de 2e helft wisten de meiden te scoren. Een prima resultaat weer van dit team dat na twee wedstrijden met evenveel punten als SC Franeker MO13-1 maar een beter doelsaldo bovenaan staat in de competitie. Zaterdag een uitwedstrijd op het programma. Op Sportpark Schatzenburg zal de aftrap al om 9.00 uur zijn.

 

Een monsterscore voor MO13-2! In Workum werd het MO13-1 van v.v. Workum met maar liefst 1-15 door de Harlingers verslagen. Een pracht resultaat van deze ploeg die in hun bekeravontuur zwaar werden overdonderd door twee keer met grote cijfers te verliezen. Ook deze ploeg van de Zeerobben damesafdeling voert nu de lijst aan in haar competitie.

 

Zaterdag weer alle hens aan dek op het Oostersportpark met maar liefst 17 thuiswedstrijden voor de jeugdafdeling alleen al. Het heeft de wedstrijdleiding doen besluiten om de Waddenrobkes een half uur eerder te laten beginnen. Zij trappen dus al om 8.30 uur af zodat een ieder deze dag aan bod komt. Er is weer van alles wat. Opvallend is wel dat er maar 1 thuiswedstrijd voor de meisjes is morgen. Alleen MO13-2 speelt om 11.30 uur thuis. Verder is er keuze genoeg. Op 1 oktober onder een heerlijk herfstzonnetje heet de jeugdafdeling u van harte welkom.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Tentoonstelling 'Met een knipoog, schilderijen van Marius van Dokkum'

27-09-2016

HARLINGEN – Museum het Hannemahuis toont tot en met 8 januari 2017 schilderijen en tekeningen van Marius van Dokkum.

Elvis on Air bij Radio Stad Harlingen

27-09-2016

HARLINGEN - Zaterdag 1 oktober gaan Rob en Doede van der Hoek verder waar ze waren gebleven.

Verslag van de VVD Harlingen uit de Raad van 21 september jl.

27-09-2016

HARLINGEN - Willemshaven, Zwemverbod, Kwijtscheldingsbeleid en de REC: verslag van de VVD uit de raad van 21 september jl.

Reacties

Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Fotografie Dorus Fotografie Dorus Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zensa Moda Zensa Moda Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Haarmode Cats Haarmode Cats Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Atelier de Groot Atelier de Groot Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Almamater Almamater De Lichtboei De Lichtboei Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. VVV Harlingen VVV Harlingen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Plus Lunenborg Plus Lunenborg Ons Food&Wine Ons Food&Wine Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Hubo-Faber Hubo-Faber Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hema Harlingen Hema Harlingen Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad ForHim Menswear ForHim Menswear Vogelaar Audio Vogelaar Audio Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Visie Events Visie Events BENG Evenementen BENG Evenementen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Karsten Wonen Karsten Wonen
Dio Jurien Dio Jurien VVV Harlingen VVV Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Vogelaar Audio Vogelaar Audio Fotografie Dorus Fotografie Dorus Karsten Wonen Karsten Wonen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Haarmode Cats Haarmode Cats Atelier de Groot Atelier de Groot Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen