CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar ze alle 24!

Spaar ze alle 24!

Bij PLUS LUNENBORG spaar je nu voor 24 verschillende Mario Kart Koins. Alle favoriete karakters zijn te verzamelen: Mario, Princess Peach, Luigi en nog veel meer!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

17-05-2017

HARLINGEN – Zaterdag is het met 16 thuiswedstrijden voor de jeugdafdeling en de laatste speeldag voor de Waddenrobkes nog 1 keer volle bak op het Oostersportpark.

Jeugdjournaal Zeerobben Door een 3-0 overwinning kon ook aan JO11-2 de kampioensschaal worden uitgereikt. Foto: Frans Bode.

Daarna worden hier en daar nog wat wedstrijdjes gespeeld maar zit de competitie 2016-2017 er voor de meeste jeugdteams op.  De familiedagen volgen nog in het weekend van 9 juni en daarna is het even rust op het Oostersportpark.

 

Zeerobben JO15-2, dat op een keurige 4e plaats staat, speelde uit in en tegen Makkum. Ze kwamen terug met een klinkende 5-1 overwinning. Voor JO15-3 viel er thuis tegen Leovardia niets te halen. Het werd 1-10 voor de jongens uit Leeuwarden.

 

In een limousine naar de uitwedstrijd levert niet altijd 3 punten op kwam JO13-1 achter. Het zal een prachtige aankomst zijn geweest in St. Annaparochie maar de tegenstander was blijkbaar niet erg onder de indruk. Het bleef 0-0. JO13-2 kwam met een zwaar bevochten 0-1 overwinning terug  uit Oudemirdum waar NOK verslagen werd. Ook een overwinning voor JO13-3 die met 0-7 won van SDS. En ook weer drie punten voor JO13-4 die met 1-5 wonnen van LSC. Verlies was er voor JO13-5 die met 6-0 verloren van kampioen Bakhuizen.

 

Zeerobben JO11-1 is al kampioen maar wil het maximale uit de competitie halen. Daar werd Frisia de dupe van want die werd op het Oostersportpark met 11-1 “omver” gespeeld. Voor JO11-2 was het een bijzondere dag. Na de uitglijder van een week geleden moest er nu gewonnen worden om alsnog de schaal in ontvangst te kunnen nemen. Dat besef was er en tegen SJO Oudega/HJSC/Heeg werd er geen fout gemaakt en won de ploeg met 0-3 en kon het feest gevierd worden in de Robbenplaat. JO11-3 kon het tegen SC Bolsward niet bolwerken en verloor met 8-1. Een heel knap gelijkspel was er voor JO11-4 tegen titelkandidaat Balk. In Balk werd het 2-2.  Arum JO11-1 bleek met 4-11 veel te sterk voor JO11-5. En IJVC zal heel blij zijn met de prestatie van JO11-6. Tegen titelkandidaat TOP ’63 wist JO11-6 met 1-0 te winnen. Typisch voorbeeld van je sportieve plicht uitvoeren.  Voor JO11-7 viel er niets te halen bij Frisia in Leeuwarden. Het werd 10-2. En ook verlies voor JO11-8 in de wedstrijd tegen Berlikum. Het werd 3-8. Zeerobben JO11-9 verloor met 6-1 van Blauw Wit.

 

Een mooi gelijkspel was er voor JO9-2 tegen de nummer drie van de ranglijst SWZ Boso Sneek. Het werd 3-3. Makkum JO9-1 was op het Oostersportpark met 1-5 te sterk voor JO9-3. Verlies was er ook voor JO9-4 tegen ONS Boso Sneek. Het werd 0-4. JO9-5 won de streekderby tegen Franeker overtuigend met 0-6 en JO9-5 pakte een mooi puntje door 3-3 te spelen tegen Stormvogels. Winst was er wel voor JO9-7 in de uitwedstrijd tegen Franeker. Het werd 0-4.

 

Voor de Waddenrobkes was het afgelopen zaterdag een zeer speciale dag. Naast het spelen in de Worldleague mochten ze om 14.30 uur meelopen in de line-up van Zeerobben 1 die de kampioenswedstrijd tegen Hardegarijp met 5-1 wonnen. Wellicht geïnspireerd door onze jongste Waddenrobkes waarschijnlijk. Mooier kon de dag voor de Waddenrobkes en Zeerobben niet eindigen.

 

Komende zaterdag

Zoals gezegd is het zaterdag nog een keer volle bak op het Oostersportpark.  Niet alleen de laatste competitiewedstrijd voor veel teams maar ook de Waddenrobkes spelen hun laatste wedstrijdjes van dit seizoen. En dat is traditiegetrouw een groot festijn waar de gehele familie bij aanwezig wil (of misschien wel moet) zijn. Daarnaast speelt JO11-1 om 10.30 uur tegen ONS uit Sneek. En dat is niet zomaar een wedstrijd. Het is de kwartfinale voor de Zwaluwen jeugdbeker competitie. De winnaar plaatst zich voor de eindronde in Emmen. Kortom er staat nogal wat op het spel morgen. Alle reden om niets te missen en op tijd aanwezig te zijn. Nu kan het nog.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

De Boer en de Groot start aanleg Froonacker Arena

17-05-2017

HARLINGEN - In slaap gesust worden door de euforie van het kampioenschap is er voor Zeerobben niet bij.

Water ZomerExpo 2017 bij Galerie de Vis

17-05-2017

HARLINGEN - Sinds 2011 is ZomerExpo de grootste kunsttentoonstelling in een Nederlands museum via open inschrijving en anonieme keuze.

Zeerobben JO13-1 in limousine

17-05-2017

HARLINGEN - Zeerobben JO13-1 komt uit in de 1e klasse en speelde afgelopen zaterdag haar laatste uitwedstrijd van dit seizoen.

Reacties

Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Atelier de Groot Atelier de Groot Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Plus Lunenborg Plus Lunenborg Almamater Almamater Visie Events Visie Events Vogelaar Audio Vogelaar Audio Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Fotografie Dorus Fotografie Dorus Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Copini Opticiëns Copini Opticiëns Haarmode Cats Haarmode Cats Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hema Harlingen Hema Harlingen Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Hubo-Faber Hubo-Faber De Lichtboei De Lichtboei Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Ons Food&Wine Ons Food&Wine IJssalon Min12 IJssalon Min12 Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt VVV Harlingen VVV Harlingen Zensa Moda Zensa Moda HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje ForHim Menswear ForHim Menswear Karsten Wonen Karsten Wonen
Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Fotografie Dorus Fotografie Dorus Hubo-Faber Hubo-Faber Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam De Lichtboei De Lichtboei Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Atelier de Groot Atelier de Groot Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Almamater Almamater Hema Harlingen Hema Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën