Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar sneller met de PLUS app

Spaar sneller met de PLUS app

Als je er nu gebruik van maakt ontvang je 10 extra zegels. Dat tikt aan!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Vuurwerk koop je bij Hubo Faber

Vuurwerk koop je bij Hubo Faber

Vuurwerk kopen in Harlingen! Het beste vuurwerk bij je in de buurt. Direct online vuurwerk kopen tot 29 december 23:59!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

17-05-2017

HARLINGEN – Zaterdag is het met 16 thuiswedstrijden voor de jeugdafdeling en de laatste speeldag voor de Waddenrobkes nog 1 keer volle bak op het Oostersportpark.

Jeugdjournaal Zeerobben Door een 3-0 overwinning kon ook aan JO11-2 de kampioensschaal worden uitgereikt. Foto: Frans Bode.

Daarna worden hier en daar nog wat wedstrijdjes gespeeld maar zit de competitie 2016-2017 er voor de meeste jeugdteams op.  De familiedagen volgen nog in het weekend van 9 juni en daarna is het even rust op het Oostersportpark.

 

Zeerobben JO15-2, dat op een keurige 4e plaats staat, speelde uit in en tegen Makkum. Ze kwamen terug met een klinkende 5-1 overwinning. Voor JO15-3 viel er thuis tegen Leovardia niets te halen. Het werd 1-10 voor de jongens uit Leeuwarden.

 

In een limousine naar de uitwedstrijd levert niet altijd 3 punten op kwam JO13-1 achter. Het zal een prachtige aankomst zijn geweest in St. Annaparochie maar de tegenstander was blijkbaar niet erg onder de indruk. Het bleef 0-0. JO13-2 kwam met een zwaar bevochten 0-1 overwinning terug  uit Oudemirdum waar NOK verslagen werd. Ook een overwinning voor JO13-3 die met 0-7 won van SDS. En ook weer drie punten voor JO13-4 die met 1-5 wonnen van LSC. Verlies was er voor JO13-5 die met 6-0 verloren van kampioen Bakhuizen.

 

Zeerobben JO11-1 is al kampioen maar wil het maximale uit de competitie halen. Daar werd Frisia de dupe van want die werd op het Oostersportpark met 11-1 “omver” gespeeld. Voor JO11-2 was het een bijzondere dag. Na de uitglijder van een week geleden moest er nu gewonnen worden om alsnog de schaal in ontvangst te kunnen nemen. Dat besef was er en tegen SJO Oudega/HJSC/Heeg werd er geen fout gemaakt en won de ploeg met 0-3 en kon het feest gevierd worden in de Robbenplaat. JO11-3 kon het tegen SC Bolsward niet bolwerken en verloor met 8-1. Een heel knap gelijkspel was er voor JO11-4 tegen titelkandidaat Balk. In Balk werd het 2-2.  Arum JO11-1 bleek met 4-11 veel te sterk voor JO11-5. En IJVC zal heel blij zijn met de prestatie van JO11-6. Tegen titelkandidaat TOP ’63 wist JO11-6 met 1-0 te winnen. Typisch voorbeeld van je sportieve plicht uitvoeren.  Voor JO11-7 viel er niets te halen bij Frisia in Leeuwarden. Het werd 10-2. En ook verlies voor JO11-8 in de wedstrijd tegen Berlikum. Het werd 3-8. Zeerobben JO11-9 verloor met 6-1 van Blauw Wit.

 

Een mooi gelijkspel was er voor JO9-2 tegen de nummer drie van de ranglijst SWZ Boso Sneek. Het werd 3-3. Makkum JO9-1 was op het Oostersportpark met 1-5 te sterk voor JO9-3. Verlies was er ook voor JO9-4 tegen ONS Boso Sneek. Het werd 0-4. JO9-5 won de streekderby tegen Franeker overtuigend met 0-6 en JO9-5 pakte een mooi puntje door 3-3 te spelen tegen Stormvogels. Winst was er wel voor JO9-7 in de uitwedstrijd tegen Franeker. Het werd 0-4.

 

Voor de Waddenrobkes was het afgelopen zaterdag een zeer speciale dag. Naast het spelen in de Worldleague mochten ze om 14.30 uur meelopen in de line-up van Zeerobben 1 die de kampioenswedstrijd tegen Hardegarijp met 5-1 wonnen. Wellicht geïnspireerd door onze jongste Waddenrobkes waarschijnlijk. Mooier kon de dag voor de Waddenrobkes en Zeerobben niet eindigen.

 

Komende zaterdag

Zoals gezegd is het zaterdag nog een keer volle bak op het Oostersportpark.  Niet alleen de laatste competitiewedstrijd voor veel teams maar ook de Waddenrobkes spelen hun laatste wedstrijdjes van dit seizoen. En dat is traditiegetrouw een groot festijn waar de gehele familie bij aanwezig wil (of misschien wel moet) zijn. Daarnaast speelt JO11-1 om 10.30 uur tegen ONS uit Sneek. En dat is niet zomaar een wedstrijd. Het is de kwartfinale voor de Zwaluwen jeugdbeker competitie. De winnaar plaatst zich voor de eindronde in Emmen. Kortom er staat nogal wat op het spel morgen. Alle reden om niets te missen en op tijd aanwezig te zijn. Nu kan het nog.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

De Boer en de Groot start aanleg Froonacker Arena

17-05-2017

HARLINGEN - In slaap gesust worden door de euforie van het kampioenschap is er voor Zeerobben niet bij.

Water ZomerExpo 2017 bij Galerie de Vis

17-05-2017

HARLINGEN - Sinds 2011 is ZomerExpo de grootste kunsttentoonstelling in een Nederlands museum via open inschrijving en anonieme keuze.

Zeerobben JO13-1 in limousine

17-05-2017

HARLINGEN - Zeerobben JO13-1 komt uit in de 1e klasse en speelde afgelopen zaterdag haar laatste uitwedstrijd van dit seizoen.

Reacties

ForHim Menswear ForHim Menswear Copini Opticiëns Copini Opticiëns Ons Food&Wine Ons Food&Wine Vogelaar Audio Vogelaar Audio HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen De Lichtboei De Lichtboei Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Plus Lunenborg Plus Lunenborg Hema Harlingen Hema Harlingen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zensa Moda Zensa Moda Almamater Almamater Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Dio Jurien Dio Jurien VVV Harlingen VVV Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Fotografie Dorus Fotografie Dorus Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) BENG Evenementen BENG Evenementen Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Karsten Wonen Karsten Wonen Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Visie Events Visie Events Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Hubo-Faber Hubo-Faber Atelier de Groot Atelier de Groot IJssalon Min12 IJssalon Min12 Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe
Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Ons Food&Wine Ons Food&Wine BENG Evenementen BENG Evenementen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Atelier de Groot Atelier de Groot Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Visie Events Visie Events Dio Jurien Dio Jurien Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën