Wil je varen?

Wil je varen?

Op zee of in de binnenvaart? Wij leiden op van matroos via stuurman en machinist naar schipper of zelfs kapitein op zee!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Smurfen sparen bij PLUS!

Smurfen sparen bij PLUS!

Bij PLUS LUNENBORG kun je nu sparen voor Smurfen. Spaar ze alle 24 en Smurf ze overal op!
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

20-04-2017

HARLINGEN - Het was voor Zeerobben-begrippen best wel een rustige zaterdag en ook de komende 2 zaterdagen zal het een stuk rustiger zijn op en rond de velden.

Jeugdjournaal Zeerobben Zeerobben JO13-5 kreeg genoeg kansen om te scoren maar deed dat maar 1 keer waardoor Black Boys met 4-1 won. Foto: Frans Bode.

Dit heeft natuurlijk alles te maken met de meivakantie die voor de deur staat. Voor de één een weekje vakantie en voor de ander 2 weken. Op voetbalgebied dus ook voor velen vakantie. Althans als je niet meer in de beker zit en geen inhaalwedstrijden hoeft te spelen.

 

JO17-3 kwam als enige ploeg bij de JO17 in actie. Thuis tegen Blauw Wit kon Zeerobben het een helft bijbenen maar daarna was de koek op. Het werd uiteindelijk 6-1 voor Blauw Wit.

 

Bij de JO15 was er alleen een wedstrijd voor JO15-3. Zij verloren in een doelpuntrijke wedstrijd met 2-5 van Franeker.

 

JO13-2 moest al vroeg in Leeuwarden haar meerdere erkennen in Blauw Wit die met 2-0 won.  Verlies was er ook voor JO13-3. Nipt dat wel maar ook 1-0 levert geen punten op. JO13-4 blijft het goed doen en won dit keer met 6-2 van Blauw Wit. JO13-5 speelde een leuke wedstrijd tegen Black Boys in Sneek. Twee aan elkaar gewaagde ploegen maar uiteindelijk was Black Boys met 4-1 toch de sterkere.

 

JO11-1 speelde een doelpuntrijke derby tegen SC Franeker. Het werd maar liefst 15-3 in het voordeel van de jonge ouwe seunen. JO11-2 moest als koploper een toch pijnlijke nederlaag incasseren in en tegen Woudsend. Na een vliegende voorsprong wilde er eigenlijk niets meer lukken werd het 5-2. De spelers van JO11-3 zorgen met hard werken en voetbalplezier voor een prachtig resultaat tegen Scharnegoutum’70. Werd er eerder in het seizoen nog verloren van deze tegenstander, nu was er een 4-3 overwinning. JO11-4 keerde met drie punten terug uit IJlst. Tegen IJVC werd het 3-5. JO11-5 moest het opnemen tegen koploper FVC. Ondanks de inzet van de spelers konden ze helaas niet zorgen voor een stunt en werd het 3-1 voor de thuisploeg. JO11-6 sleepte door goed samenspel een 6-4 overwinning binnen tegen ONS Boso Sneek. JO11-7 speelde uit tegen Makkum. Was er met rust nog een krappe 0-1 voorsprong, in de laatste 11 minuten werd dit uitgebouwd naar 0-4. JO11-8 behaalde een heel knappe 3-2 overwinning op het hoger geklasseerde Mulier. JO11-9 kon het na twee mooie overwinningen helaas niet bolwerken tegen SC Bolsward. Bij deze wedstrijd kwam een stand van 7-2 op het scorebord.

 

Voor het nog puntloze JO9-1 lagen er misschien wel kansen in de uitwedstrijd tegen SJO Bergum BCV Combinatie. Het werd een spannende gelijkopgaande wedstrijd waarbij Zeerobben knokte voor wat het waard was. Het leverde helaas geen punten op want de ploeg verloor met 3-1. Wel bleef een goed gevoel achter. En alweer speelde JO9-2 tegen een oude bekende: Stormvogels. Er werd dit keer met 1-3 verloren. Een mooie overwinning was er voor JO9-5 tegen Stiens. Het werd een klinkende 6-0 overwinning. JO9-6 speelde een fraaie en spannende wedstrijd tegen Mulier. Helaas geen punten maar wel een prachtige strijd die uiteindelijk in 3-2 eindigde.

 

En ook de Waddenrobkes waren alweer vroeg in de weer in hun eigen stadion. Komend weekend en volgende week is er even rust in verband met de vakanties maar op 6 mei gaat het weer verder.

 

Komende zaterdag

Zoals gezegd is het rustig op de velden zaterdag. Op het Oostersportpark zijn er maar 3 thuiswedstrijden. Ook spelen er nog een aantal teams uitwedstrijden waardoor er toch weer de nodige bedrijvigheid zal zijn bij Zeerobben. En de komende weken vallen de beslissingen in het voetbal. Ook bij de jeugd weer een spannende periode die aanbreekt.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Challenge, Joris en de draak en installatie door de Ontdekkers Harlingen

20-04-2017

HARLINGEN - Op 19 april hadden scouting de Ontdekkers Harlingen een gezamenlijke opkomst.

Mevrouw Goes bezoekt oude werkplek

20-04-2017

HARLINGEN - Tot haar grote verrassing kwam mevrouw Dia Goes-Vergunst(87) uit Woerden, een kijkje nemen in het stadhuis waar zij in de jaren 60 heeft gewerkt.

Voorbeschouwing: Stiens – Zeerobben

20-04-2017

HARLINGEN - Zeerobben uitgerust naar Stiens

Reacties

HoMMM!nga's Fijne WinkeltjeHoMMM!nga's Fijne Winkeltje Zeilcharter BoreasZeilcharter Boreas IJssalon Min12IJssalon Min12 Maatschap Fysiotherapeuten HarlingenMaatschap Fysiotherapeuten Harlingen ForHim MenswearForHim Menswear Hotel Café Restaurant "Zeezicht"Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Wereldwinkel HarlingenWereldwinkel Harlingen Ons Food&WineOns Food&Wine Hubo-FaberHubo-Faber Faber Lederwaren en BijouterieënFaber Lederwaren en Bijouterieën Kamsma SchoenenKamsma Schoenen Copini OpticiënsCopini Opticiëns Zwembad Het Derde HaadZwembad Het Derde Haad AlmamaterAlmamater De LichtboeiDe Lichtboei Karsten WonenKarsten Wonen Albert Heijn HarlingenAlbert Heijn Harlingen Atelier de GrootAtelier de Groot Hema HarlingenHema Harlingen Visie EventsVisie Events Harry Greve Gitaar- en BasgitaarlessenHarry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zensa ModaZensa Moda Plus LunenborgPlus Lunenborg Jumbo Olaf HermusJumbo Olaf Hermus Haarmode CatsHaarmode Cats Strandpaviljoen 't ZiltStrandpaviljoen 't Zilt Vogelaar AudioVogelaar Audio Brasserie de JasmijnBrasserie de Jasmijn Fotografie DorusFotografie Dorus Harlinger Ondernemersvereniging (HOV)Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Dio JurienDio Jurien BENG EvenementenBENG Evenementen VVV-TIP HarlingenVVV-TIP Harlingen Salon & Parfumerie RonaSalon & Parfumerie Rona Eetcafé De Lachende KoeEetcafé De Lachende Koe Eetcafé NooitgedagtEetcafé Nooitgedagt Joachim de Ruijter FotografieJoachim de Ruijter Fotografie De Jager Accountancy B.V.De Jager Accountancy B.V.
Expert HogerhuisExpert Hogerhuis De Jager Accountancy B.V.De Jager Accountancy B.V. Visie EventsVisie Events Zeilcharter BoreasZeilcharter Boreas Plus LunenborgPlus Lunenborg Karsten WonenKarsten Wonen Joachim de Ruijter FotografieJoachim de Ruijter Fotografie Harlinger PoffertjeskraamHarlinger Poffertjeskraam De LichtboeiDe Lichtboei Atelier de GrootAtelier de Groot Hema HarlingenHema Harlingen Faber Lederwaren en BijouterieënFaber Lederwaren en Bijouterieën