Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar sneller met de PLUS app

Spaar sneller met de PLUS app

Als je er nu gebruik van maakt ontvang je 10 extra zegels. Dat tikt aan!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Vuurwerk koop je bij Hubo Faber

Vuurwerk koop je bij Hubo Faber

Vuurwerk kopen in Harlingen! Het beste vuurwerk bij je in de buurt. Direct online vuurwerk kopen tot 29 december 23:59!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

19-01-2017

HARLINGEN – De feestdagen liggen achter ons.

Jeugdjournaal Zeerobben De voorbereidingen op de 2e seizoenshelft zijn alweer begonnen. Zeerobben JO15-1 speelde afgelopen zaterdag thuis een oefenwedstrijd tegen Flevo Boys uit Emmeloord en verloor met 1-4. Foto: Frans Bode.

De recepties zijn geweest. Het betaalde voetbal is al aan de 2e seizoenshelft begonnen. Dat geldt ook voor de jeugdafdeling van Zeerobben. Weliswaar begint de competitie pas over 2 weken, de voorbereidingen op die 2e competitiehelft zijn voor veel teams al wel weer gestart.

 

Zo zijn veel teams al gestart met de trainingen op het Oostersportpark. Voor de standaardteams begint de competitie immers alweer op 4 of 11 februari. Ook worden er nog onderlinge zaalvoetbaltoernooitjes gespeeld door de verschillende leeftijdscategorieën. Maar sinds de komst van de kunstgrasvelden wordt er steeds minder vaak naar de sporthal uitgeweken. De Waddenrobkes spelen nog wel wekelijks in de Waddenhal voor de wintercompetitie maar voor de overige categorieën is er dit seizoen nog maar 1 toernooi. Velen geven er toch de voorkeur aan om buiten te voetballen. En met goede weersomstandigheden en drie kunstgrasvelden kan dat ook uitstekend.

 

Hoe ziet het speelschema eruit voor de verschillende leeftijdscategorieën de komende weken:

 

JO19

Voor JO19-1 dat uitkomt in de hoofdklasse begint de competitie op 11 februari met een uitwedstrijd tegen Drachtster Boys JO19-1. JO19-2 moet een week eerder op 4 februari alweer de wei in. Dan staat de uitwedstrijd tegen Blauw Wit op het programma.

 

JO17

JO17-1 begint de competitie op 4 februari alweer met een uitwedstrijd tegen GAVC JO17-1. JO17-2 is nog een paar weekjes vrij en gaat op 18 februari weer verder met de competitie en JO17-3 speelt pas op 4 maart a.s. weer voor de competitie. Dan wacht Oosterlittens JO17-1 thuis.

 

JO15

JO15-1 heeft al 13 wedstrijden gespeeld en staat op een keurige 6e plaats. Afgelopen zaterdag werd er geoefend tegen Flevo Boys JO15-2 uit Emmeloord en werd er verloren met 1-4. Werk aan de winkel  dus voor aanvang de volgende competitiewedstrijd. Die staat voor 4 februari op het programma. Dan komt Franeker naar het Oostersportpark.

JO15-2 begint pas op 18 februari weer maar dan wel meteen een stadsderby tegen fc Harlingen JO15-1. De voorjaarsreeks voor JO15-3 begint op 25 februari a.s.

 

JO13

JO13-1 dat de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop helaas verloor hervat op 11 februari de competitie met een uitwedstrijd tegen SJO Dronrijp Foarut Combinatie.  De overige teams starten de voorjaarsreeks op 25 februari.

 

JO11

Zeerobben JO11-1 is koploper en wil meteen na de winterstop de competitie goed hervatten. Dat moet dan op 11 februari thuis tegen Franeker gebeuren. De overige teams spelen in een voorjaarsreeks die op 25 februari weer van start zal gaan.

 

JO9

Ook alle teams van JO9-categorie spelen een najaar- en voorjaarsreeks. Die zal net als de overige reeksen op 25 februari weer van start gaan.

 

Meisjes

Voor MO19-1, MO17-1, MO15-1, MO13-1 en MO13-2 gaan de competities ook op 25 februari a.s. weer van start.

 

Waddenrobkes

De Waddenrobkes zijn na de landencompetitie op het veld meteen daarna de zaal ingegaan voor de wintercompetitie. Zij spelen elke donderdagmiddag in de waddenhal hun eigen competitie. Donderdag 26 januari is de laatste speelronde en daarna gaan ook de Waddenrobkes weer het veld op ter voorbereiding op de voorjaarscompetitie.

 

Verder wordt er achter de schermen natuurlijk ook alweer hard gewerkt aan de voorbereidingen voor het jaarlijkse Voetbalkamp. Is de organisatie van de Voetbalschool alweer druk met de voorbereidingen want de Voetbalschool start op 10 maart a.s. En het jeugdbestuur is nu alweer bezig met de indeling van de trainersstaf voor het komende seizoen. Binnenkort meer nieuws daarover.

 

Maar eerst de dag van morgen. Geen competitievoetbal nog dus maar wel weer de nodige oefenwedstrijden op het Oostersportpark. Om 09.00 uur wordt de spits afgebeten door JO11-3 en dan zijn er vervolgens om 10.00, 10.30 en 12.30 uur ook oefenwedstrijden ingepland door de verschillende jeugdteams.  Kortom de voorbereidingen zijn weer in volle gang.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Musica Religieuza bij Radio Stad Harlingen

19-01-2017

HARLINGEN - Vrijdag om 18.00 uur is er weer een uitzending van Musica Religieuza op RSH.

Prijzen uitgereikt aan winnaars kerstbomeninzameling

19-01-2017

HARLINGEN - Op 18 januari 2017 heeft wethouder Harry Boon de prijswinnaars van de kerstbomeninzameling ontvangen op het Stadhuis.

Zeerobben speelt gelijk tegen SWZ Boso Sneek

19-01-2017

HARLINGEN - Zeerobben speelde afgelopen dinsdag alweer haar 2e oefenwedstrijd van 2017 op het Oostersportpark.

Reacties

Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Haarmode Cats Haarmode Cats Ons Food&Wine Ons Food&Wine Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant ForHim Menswear ForHim Menswear Dio Jurien Dio Jurien Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen De Lichtboei De Lichtboei Visie Events Visie Events Zensa Moda Zensa Moda Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt BENG Evenementen BENG Evenementen Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Hema Harlingen Hema Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Fotografie Dorus Fotografie Dorus Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis IJssalon Min12 IJssalon Min12 Vogelaar Audio Vogelaar Audio Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Almamater Almamater Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus VVV Harlingen VVV Harlingen Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Atelier de Groot Atelier de Groot Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Hubo-Faber Hubo-Faber Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt
Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Ons Food&Wine Ons Food&Wine Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona De Lichtboei De Lichtboei Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns ForHim Menswear ForHim Menswear Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Hema Harlingen Hema Harlingen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht"