Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Eurootje!

Eurootje!

Bij Plus Lunenborg: meer dan 100 aanbiedingen voor maar 1 Eurootje!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

15-12-2016

HARLINGEN - Met zaterdagmorgen nog maar 3 competitiewedstrijden kan je vaststellen dat de winterstop nu echt begonnen is.

Jeugdjournaal Zeerobben Zeerobben JO15-1 was niet af te stoppen door de verdediging van TLC. Zeerobben won de laatste wedstrijd voor de winterstop met 5-0 en staat nu op een keurige 6e plaats in de hoofdklasse. Foto: Frans Bode.

Even tijd voor andere zaken dus. Alhoewel de eerste zaalvoetbaltoernooien binnenkort alweer van start zullen gaan. De standaardteams beginnen nagenoeg allemaal weer op 11 februari 2017. JO17-1 begint een week eerder al en de voorjaarscompetitie voor de overige teams zal begin maart weer van start gaan.

 

JO19

JO19-1 heeft het de laatste 2 wedstrijden een beetje laten liggen. Thuis tegen BroeksterWalden en uit tegen LSC kwam de ploeg niet verder dan een gelijkspel. Dure punten in de strijd om de bovenste plaatsen. Met 23 punten uit 13 wedstrijden moet JO19-1 voorlopig genoegen nemen met een 5e plaats in de hoofdklasse O. Door in de laatste wedstrijd voor de winterstop nog met 1-6 te winnen van LSC staat JO19-2 op een mooie 6e plaats. Kampioen zal de ploeg niet worden maar het plezier en de vriendschap in JO19-teams is minstens net zo belangrijk als de resultaten. Wie weet waar dit team nog kan eindigen.

 

JO17

Bij JO17 kwam afgelopen weekend alleen JO17-2 in actie. Thuis op het Oostersportpark werd er met 3-1 gewonnen van Oeverzwaluwen.

 

JO15

Jo15-1 wist zich nog 1 keer op te laden voor de wedstrijd tegen TLC. Zeerobben won afgetekend met 5-0 en gaat met een mooie 6e plaats de winterstop in. JO15-2 deed goede zaken door Franeker onder zich te houden op de ranglijst. Er werd thuis met 2-1 gewonnen.

 

JO13

Het is JO13-1 niet gelukt om de laatste wedstrijd voor de winterstop te winnen. De ploeg was aan een goede reeks bezig maar moest in Stiens toezien hoe de thuisclub de punten in huis hield. JO13-1 gaat overigens met een keurige 3e plaats de winterstop in.

 

JO11

JO11-1 gaat goed de winterstop in. Het staat niet alleen bovenaan in de competitie maar doet ook nog eens mee in de beker. Zij zien het voorjaar met vertrouwen tegemoet.

JO11-4 verloor de laatste wedstrijd met dubbele cijfers van kampioen MKV. Toch een mooie 3e plaats op de ranglijst geëindigd.

 

JO9

JO9-5 moest afgelopen zaterdag nog aan de bak tegen Bolsward. Zij verloren in Bolsward met 1-0.

 

Zaterdag nog 3 uitwedstrijden voor de jeugdafdeling. MO17-1, JO17-3 en JO17-2 komen nog 1 keer in actie en dan is het voor hun ook winterstop. Is er dan helemaal niets te doen op het Oostersportpark? Genoeg! Er is een kersttoernooi voor de MO13 meisjes. Het Kersttoernooi zal een uitstraling hebben van gezelligheid met elkaar. Zo zullen de kleedboxen worden versiert met kerstspullen, is er een echte Kerstman op de velden, dragen de vrijwilligers een rode kerstmuts, zijn er kerstkransen voor alle leiders en trainers en wordt er warme chocolademelk uitgedeeld op de velden. Ook zal er kerstmuziek klinken uit de speakers en is er kerstfruit van Smeding Groente en Fruit. Wat daarna nog rest is het overzicht van de 1e seizoenshelft maar daarover later meer.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Harlinger kandidaat ledenparlement FNV

15-12-2016

HARLINGEN – In februari 2017 wordt een nieuw Ledenparlement van de Federatie Nederlandse Vakvereniging gekozen.

Kerstvoordeel bij Hema en Zensa Moda

15-12-2016

HARLINGEN - Bij de Hema en Zensa Moda in Harlingen maken ze van Kerst echt een kadootje!

Collecteweek in Harlingen van het Nationaal MS Fonds groot succes

15-12-2016

HARLINGEN - De landelijke collecteweek van het Nationaal MS Fonds in november was ook dit jaar een groot succes!

Reacties

Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hema Harlingen Hema Harlingen ForHim Menswear ForHim Menswear Visie Events Visie Events Fotografie Dorus Fotografie Dorus Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën VVV Harlingen VVV Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Atelier de Groot Atelier de Groot Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Ons Food&Wine Ons Food&Wine Zensa Moda Zensa Moda Plus Lunenborg Plus Lunenborg Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Copini Opticiëns Copini Opticiëns Vogelaar Audio Vogelaar Audio Karsten Wonen Karsten Wonen De Lichtboei De Lichtboei Dio Jurien Dio Jurien IJssalon Min12 IJssalon Min12 Hubo-Faber Hubo-Faber Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje BENG Evenementen BENG Evenementen Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Almamater Almamater
BENG Evenementen BENG Evenementen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Zensa Moda Zensa Moda IJssalon Min12 IJssalon Min12 Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Almamater Almamater Dio Jurien Dio Jurien Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie