Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Eurootje!

Eurootje!

Bij Plus Lunenborg: meer dan 100 aanbiedingen voor maar 1 Eurootje!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
RSH Radio Marathon!

RSH Radio Marathon!

54 uren live radio in het weekend van 27, 28 en 29 oktober 2017! Kom langs of luister via 104.1 FM, 106.2 FM!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

23-11-2016

HARLINGEN - Het was toch even wennen op de zaterdagochtend op het Oostersportpark.

Normaal gesproken een mierenhoop maar dit keer was het een stuk rustiger. Dit had natuurlijk te maken met het feit dat er een beker-/inhaalprogramma door de Bond was vastgesteld. Dat betekende maar een beperkt aantal wedstrijden. Natuurlijk waren de Waddenrobkes wel aanwezig. Zij begonnen een uurtje later dit keer in verband met de weersomstandigheden.

 

Zeerobben JO17-3 trof in FVC een zware tegenstander. Dat bleek ook in de wedstrijd. FVC was te sterk voor Zeerobben en won met 6-0.

 

Zeerobben JO11-1 kwam uit voor de beker. Zij troffen MKV JO11-1. Geen onbekende voor Zeerobben omdat ook MKV uitkomt in de 1e klasse 03. In de thuiswedstrijd op 8 oktober jl. kwam JO11-1 toen niet verder dan een 3-3 gelijkspel. Ook nu weer waren de verschillen klein maar Zeerobben wist uiteindelijk toch de bekerwedstrijd met 1-3 te winnen en gaat dus wederom door in de bekercompetitie. Ook JO11-3 kwam in actie. Niet voor de beker maar gewoon voor de competitie. In Bolsward troffen ze JO11-3 maar Zeerobben bleek een maatje te groot en won met 1-9. Zeerobben JO11-7 moest ook aan de bak op het Oostersportpark. De inhaalwedstrijd tegen AVV JO11-1 stond op het programma. Een spannende wedstrijd die uiteindelijk met 2-1 werd gewonnen door Zeerobben.

 

Naast deze wedstrijden werden er ook nog een aantal oefenwedstrijden gespeeld. Zeerobben JO15-1 had Be Quick Dokkum JO15-1 uitgenodigd. Be Quick komt uit in de 3e divisie en bezet daar een 10e plaats. De 1e helft was gelijkwaardig maar de 2e helft was Be Quick de betere ploeg en zij wonnen dan ook met 2-0. De jongens van JO13-5 namen het op tegen het talentvolle MO13-1 die momenteel de ranglijst aanvoert. Een leuke wedstrijd eindigde in een 5-2 overwinning voor de jongens.

 

Komende zaterdag is weer zeer interessant voor zowel voetballers als publiek. De Waddenrobkes gaan om 09.00 uur van start met de allerlaatste speelronde. Dan valt de beslissing en zullen de kampioen gehuldigd worden. De prijsuitreiking zal zo rond 10.15 uur zijn. Daarnaast is er op de velden ook genoeg te beleven. Maar liefst 15 thuiswedstrijden voor de jeugdafdeling. Met om 10.00 uur de kraker tussen JO11-1 en Leovardia. De nummer 1 en 2 van de ranglijst. Voor veel teams is het alweer de laatste speelronde en wie weet wordt er wel weer een feestje gevierd in de Robbenplaat. Maar niets is nog zeker. Eerst moet er gevoetbald worden. De eerste wedstrijden beginnen alweer om 08.45 uur.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Open haarden en houtkachels

23-11-2016

HARLINGEN - Stoken op hout is een uitstekende manier om uw huis te verwarmen.

Sinterklaasfeest Zeerobben

23-11-2016

HARLINGEN - De Sint is weer in het land!

Franekereindsbrug terug

23-11-2016

HARLINGEN - Na een restauratie van een dikke 6 maanden is de Franekereindsbrug door KTF weer op zijn plaats gehesen.

Reacties

Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zensa Moda Zensa Moda Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Karsten Wonen Karsten Wonen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Haarmode Cats Haarmode Cats Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Plus Lunenborg Plus Lunenborg De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. Dio Jurien Dio Jurien Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Ons Food&Wine Ons Food&Wine De Lichtboei De Lichtboei Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt BENG Evenementen BENG Evenementen ForHim Menswear ForHim Menswear HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje VVV Harlingen VVV Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Atelier de Groot Atelier de Groot Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Vogelaar Audio Vogelaar Audio Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Visie Events Visie Events Hema Harlingen Hema Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona IJssalon Min12 IJssalon Min12 Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Almamater Almamater Hubo-Faber Hubo-Faber Fotografie Dorus Fotografie Dorus Copini Opticiëns Copini Opticiëns
Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe VVV Harlingen VVV Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona BENG Evenementen BENG Evenementen Vogelaar Audio Vogelaar Audio Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Ons Food&Wine Ons Food&Wine Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt De Lichtboei De Lichtboei Haarmode Cats Haarmode Cats Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen