Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar sneller met de PLUS app

Spaar sneller met de PLUS app

Als je er nu gebruik van maakt ontvang je 10 extra zegels. Dat tikt aan!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
RSH Radio Marathon!

RSH Radio Marathon!

54 uren live radio in het weekend van 27, 28 en 29 oktober 2017! Kom langs of luister via 104.1 FM, 106.2 FM!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

15-11-2016

HARLINGEN – Zaterdagochtend vroeg waren de velden nog wit vanwege de lichte nachtvorst.

Jeugdjournaal Zeerobben Zeerobben JO19-1 boekte een belangrijke en fraaie zege op Be Quick Dokkum. Op het Oostersportpark werd het 4-3 en klimt JO19-1 door dit resultaat richting de 4e plaats op de ranglijst. Foto: Frans Bode.

Toch stonden de Waddenrobkes al om half negen klaar voor de start van de landencompetitie. Ze hadden er ondanks de kou toch weer zin in. En ondanks de nachtvorst konden alle wedstrijden voor de jeugdafdeling gewoon doorgaan. Gelukkig maar want de jeugdteams zorgden weer voor verrassende uitslagen.

 

Voor JO19-1 stond een belangrijke thuiswedstrijd tegen Be Quick Dokkum op het programma. De nummer drie tegen de nummer 6 van de competitie. Het werd een spannende wedstrijd met een zeer goede 1e helft van Zeerobben. Uiteindelijk won de thuisploeg met 4-3 en passeert daarmee Be Quick Dokkum op de ranglijst en neemt een 4e plaats in op slechts 3 punten achter de koploper. En let wel, hoofdklasseniveau.  Ook voor JO19-2 een zware wedstrijd. Thuis tegen de nummer 4 van de ranglijst SJO Warga WWS JO19-1.  Maar ook JO19-2 speelde een sterke wedstrijd en won met 6-3. Met 6 uit 6 en de middenmoot in zicht doen de mannen het goed.

 

JO17-1 speelde misschien wel één van haar betere wedstrijden tegen SWZ Boso Sneek. Niet de eerste de beste tegenstander. Maar Zeerobben liet er geen misverstand over bestaan. Er maakte maar 1 ploeg aanspraak op de overwinning. Op het Oostersportpark werd het 4-1 en daarmee passeert Zeerobben de ploeg uit Sneek en staat inmiddels op een 5e plaats in de hoofdklasse. JO17-2 leed een 4-0 nederlaag tegen het standaardteam van SDS.

 

Na het verlies van vorige week tegen Buitenpost heeft JO15-1 zich uitstekend hersteld tegen CVVO. In Lemmer was het razend spannend maar uiteindelijk trok JO15-1 een 1-0 overwinning over de streep. En een mooie 5e plaats inmiddels voor dit team in de hoofdklasse. En ook JO15-2 blijft het goed doen. In Koudum wonnen ze met maar liefst 5-0 van Oeverzwaluwen waardoor de ploeg op een 4e plaats staat. JO15-3 moest de punten in Bolsward laten. Daar werd het 7-4 voor Bolsward.

 

Zeerobben JO13-1 blijft in de winning mood. Na de mooie overwinning op Franeker vorige week was er nu weer een ruime overwinning op Frisia. Met 21 punten blijft Zeerobben op de loer liggen. De koploper heeft slechts 4 punten meer. Nipt verlies voor JO13-2 in de wedstrijd tegen Franeker. Het werd 1-2. JO13-3 kwam met een eclatante 0-3 overwinning terug uit Oosterlittens en ook JO13-4 won overtuigend. Dit keer waren ze met 6-0 te sterk voor Franeker JO13-6. Verlies was er voor JO13-5 in de wedstrijd tegen Bakhuizen. De kampioenskandidaat was gewoon beter en dat resulteerde in 10-4 verlies voor Zeerobben. Wel 4 keer gescoord. Dat dan weer wel.

 

JO11-1 maakte geen fouten tegen Blauw Wit JO11-2. In Leeuwarden werd het maar liefst 2-9. Morgen gaat de ploeg verder in de beker. JO11-2 trok met 2-1 net aan het langste eind tegen Terschelling. En winst was er ook voor JO11-3 in de wedstrijd tegen SDS. Het werd in Oosterend 2-4. En ook JO11-4 deed nog even een duit in het zakje door met 4-2 te winnen van Leovardia. JO11-5 kon het niet bolwerken tegen Frisia en verloor met 7-1 en ook verlies voor JO11-6 in de wedstrijd tegen St. Anna. Het werd 1-5. Zeerobben JO11-7 verloor thuis van Tzum JO11-1 met 1-8 maar JO11-8 daarentegen won weer met 4-0 van SDS. Tot slot sloot JO11-9 de zaterdag af met een 0-7 nederlaag tegen Franeker.

 

In de competitie bij JO9-1 steekt LSC er met kop en schouders bovenuit en is Zeerobben “the best of the rest”. Ze wonnen met 4-2 van Bolsward en hebben de 2e plaats stevig in handen. Voor koploper JO9-2 stond de stadsderby tegen fc Harlingen op het programma. Zeerobben maakte geen fouten en won met 4-0. Het blijft spannend in deze competitie. JO9-3 verloor met 7-1 van Stiens maar JO11-4 won met 2-0 de thuiswedstrijd van St. Anna. Mulier JO9-1 is koploper in de competitie bij JO9-5. Dan is een uitslag van 13-1 niet eens zo verrassend. JO9-6 boekte een knappe 5-0 overwinning op Bolsward en JO9-7 verloor met 2-5 van Leovardia.

 

Voor zaterdag is er een beker-/inhaalprogramma vastgesteld door de bond. Teams die uitgeschakeld zijn voor de beker en ook geen wedstrijden hoeven in te halen zijn dus vrij of spelen een oefenwedstrijd. Dus zijn er voor de jeugdafdeling maar 4 thuiswedstrijden en zijn er de nodige oefenwedstrijden. Het geeft de Waddenrobkes in ieder geval de gelegenheid om iets later te beginnen. Zij gaan zaterdagmorgen om 10.00 uur van start. En met ook nog 5 uitwedstrijden zal het ongetwijfeld ook morgen weer gezellig druk zijn op het Oostersportpark.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Afvaloven voldoet niet aan vergunning

15-11-2016

HARLINGEN - Stichting verzoekt om sluiting.

HOV Winter Stempelactie van start!

15-11-2016

HARLINGEN - Spaar mee en maak kans op fantastische prijzen!

HMHC nieuws 6

15-11-2016

HARLINGEN - Verslagen en uitslagen van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

Reacties

Vogelaar Audio Vogelaar Audio BENG Evenementen BENG Evenementen Hema Harlingen Hema Harlingen Visie Events Visie Events De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. ForHim Menswear ForHim Menswear Karsten Wonen Karsten Wonen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Haarmode Cats Haarmode Cats Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Dio Jurien Dio Jurien Zensa Moda Zensa Moda Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Ons Food&Wine Ons Food&Wine Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Plus Lunenborg Plus Lunenborg Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen De Lichtboei De Lichtboei Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas VVV Harlingen VVV Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Hubo-Faber Hubo-Faber Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Atelier de Groot Atelier de Groot IJssalon Min12 IJssalon Min12 Copini Opticiëns Copini Opticiëns Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Fotografie Dorus Fotografie Dorus
Atelier de Groot Atelier de Groot Hema Harlingen Hema Harlingen Vogelaar Audio Vogelaar Audio Hubo-Faber Hubo-Faber Plus Lunenborg Plus Lunenborg Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Zensa Moda Zensa Moda Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe