Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Rondvlucht boven Harlingen

Rondvlucht boven Harlingen

Spaar nu vliegensvlug voor hoge korting bij PLUS Lunenborg! U kunt de spaarkaart afhalen in de winkel.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

11-04-2018

HARLINGEN - Eindelijk was daar dan de lente en dat was te merken op het Oostersportpark.

Jeugdjournaal Zeerobben Geen uitslagen en standen en scheidsrechters meer bij de JO8 groep. Hier spelen Zeerobben JO8-3 en Franeker JO8-3 tegen elkaar. Het plezier is er niet minder om. Foto: Wies Procee.

Al vroeg was het gezellig druk op en rond de velden. Ook de Waddenrobkes genoten volop van het fraaie voorjaarsweer. De twaalf thuiswedstrijden konden vlot afgewerkt worden.

 

JO19

Na de 3-1 nederlaag tegen Flevo Boys is de situatie rond JO19-1 zorgelijk geworden. Met een 10e plaats en 20 punten is de afstand tot de gevarenzone zeer klein geworden. Zeerobben zal met nog zes wedstrijden te spelen vol aan de bak moeten. Handhaving in de hoofdklasse is mede gezien de overgang van jeugdspelers naar de senioren van essentieel belang.

 

JO17

JO17-1 verloor met 6-3 bij Be Quick Dokkum. Hierdoor blijft JO17-1 op de 10e plaats staan in de hoofdklasse. Ook hier geldt dat met nog vijf wedstrijden de nodige punten moeten worden behaald om niet in degradatiezorgen te komen. JO17-2 blijft de druk op de ketel houden bij koploper SF Deinum door zelf met 2-1 te winnen van Nijland. Beide ploegen hebben 15 punten maar Deinum heeft nog een wedstrijd tegoed. JO17-3 boekte een keurige 5-0 overwinning op ST Arum/Stormvogels.

 

JO15

JO15-1 deed goede zaken tegen Buitenpost. Door deze wedstrijd met 3-1 te winnen komt de ploeg op 9 punten. Buitenpost heeft 2 punten meer en een wedstrijd meer gespeeld. JO15-3 verloor nipt met 2-1 van Franeker.

 

JO13

JO13-1 kwam in de thuiswedstrijd tegen Be Quick niet verder dan een 1-1 gelijkspel. De 3e plaats is nog steeds haalbaar voor deze ploeg. JO13-2 moest haar meerdere erkennen in SWZ Boso Sneek en verloor met 3-1. Verlies was er ook voor JO13-3. Thuis was Wykels Hallum met 0-2 te sterk. Een totale off-day voor JO13-4. Het vrije paasweekend heeft de ploeg niet goed gedaan zo bleek. In Sneek werd er met 7-1 verloren van SWZ Boso Sneek. Tot slot verloor JO13-5 met 8-3 van VSV ’31.

 

JO11

JO11-1 wacht nog steeds op de eerste punten in de pittige 1e klasse. Thuis werd er met 4-7 van FVC verloren. Leovardia was met 7-0 te sterk voor JO11-2. Nip verlies voor JO11-3. Met 4-5 was Oeverzwaluwen net iets te sterk. En ook JO11-4 kwam niet tot winst in de wedstrijd tegen Tzum. Het werd 7-1. De derby tussen fc Harlingen en Zeerobben werd dit keer in het voordeel van Harlingen beslist. Het werd 3-2. Wel een dikke overwinning was er voor JO11-6. Zij wonnen thuis met 11-2 van Friese Boys. En ook een puike overwinning voor JO11-7. Thuis tegen Oosterlittens werd het maar liefst 11-0. 

 

En naast deze wedstrijden werd er natuurlijk nog veel meer gevoetbald o.a. door de jongens en meisjes JO9 en JO8 en natuurlijk de Waddenrobkes. Op verzoek van de KNVB worden hier geen standen of uitslagen van bijgehouden. Het gaat om de ontwikkeling en het spelplezier van de spelers.

 

Komende zaterdag

Zaterdag is weer zo’n dag waar door velen reikhalzend naar uit wordt gekeken. Maar liefst 17 thuiswedstrijden staan er op het programma. Dat is dus meer dan een “volle bak”. Er moet dus hier en daar geschoven worden hetgeen betekend dat JO17-1 haar wedstrijd tegen SJO Broekster Walden om 14.45 uur speelt. Een lange lange dag op het Oostersportpark die zeker de moeite waard zal zijn. Jeugdvoetbal pur sang. Om kwart voor negen wordt er afgetrapt.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Voorbeschouwing: Noordscheschut – Zeerobben

11-04-2018

HARLINGEN - Zes punten wedstrijd.

Open huis Maritieme Academie Harlingen

11-04-2018

HARLINGEN - Open huis Maritieme Academie Harlingen presenteert veelzijdig pakket aan opleidingsmogelijkheden.

De Meiden van Zeerobben

11-04-2018

HARLINGEN – Afgelopen zaterdag werden er door de Meiden van Zeerobben vier wedstrijden gespeeld.

Reacties

Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Hema Harlingen Hema Harlingen Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën ForHim Menswear ForHim Menswear VVV Harlingen VVV Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zensa Moda Zensa Moda Vogelaar Audio Vogelaar Audio Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant De Lichtboei De Lichtboei Atelier de Groot Atelier de Groot Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Almamater Almamater Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Copini Opticiëns Copini Opticiëns BENG Evenementen BENG Evenementen Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Ons Food&Wine Ons Food&Wine Dio Jurien Dio Jurien Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Visie Events Visie Events Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Hubo-Faber Hubo-Faber Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Haarmode Cats Haarmode Cats
Karsten Wonen Karsten Wonen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Haarmode Cats Haarmode Cats Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Fotografie Dorus Fotografie Dorus Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Visie Events Visie Events Ons Food&Wine Ons Food&Wine VVV Harlingen VVV Harlingen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Hubo-Faber Hubo-Faber