Wil je varen?

Wil je varen?

Op zee of in de binnenvaart? Wij leiden op van matroos via stuurman en machinist naar schipper of zelfs kapitein op zee!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Smurfen sparen bij PLUS!

Smurfen sparen bij PLUS!

Bij PLUS LUNENBORG kun je nu sparen voor Smurfen. Spaar ze alle 24 en Smurf ze overal op!
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

26-10-2016

HARLINGEN – De laatste zaterdag van de herfstvakantie is traditioneel een rustige zaterdag op de voetbalvelden in Friesland.

Jeugdjournaal Zeerobben Ze hadden twee weken rust maar zaterdag gaat ook de landencompetitie voor de Waddenrobkes weer verder. Vanwege het drukke programma beginnen ze morgen al om half negen. Foto: Frans Bode.

Deze zaterdag wordt gebruikt voor het spelen van inhaalwedstrijden en bekerwedstrijden. Zo ook bij Zeerobben waar het voor groen-witte begrippen rustig was.

 

Bij JO19 speelden zowel JO19-1 als JO19-2. JO19-1 reisde af naar Emmeloord voor de bekerwedstrijd tegen sc Emmeloord. Deze ploeg staat mee bovenaan in de 1e klasse en bleek een maatje te groot voor Zeerobben. In Emmeloord werd het 7-2. Einde bekeravontuur voor Zeerobben derhalve. JO19-2 speelde de inhaalwedstrijd tegen St. Anna en verloor met 3-6 op eigen terrein.

 

Zeerobben JO17-3 had zich ook geplaatst voor de knock-out fase van de bekercompetitie en moest het opnemen tegen FVC JO17-3. Tot de rust kon Zeerobben goed meekomen maar in de 2e helft bleek FVC toch een maatje te groot en werd het alsnog 1-10. Einde bekeravontuur dus ook voor deze jongens.

 

De bekerwedstrijd tussen Zeerobben JO11-1 en Workum JO11-1 werd een echte bekerkraker met alles erop en eraan. Voorsprong, gelijke stand en achterstand volgden elkaar snel op. Uiteindelijk trok Zeerobben in de slotfase een 3-2 overwinning over de streep en mag dus verder bekeren. JO11-9 moest de inhaalwedstrijd tegen Oosterlittens JO11-4 spelen en verloor kansloos met 9-1.

 

Een echte thriller was ook de bekerwedstrijd van JO9-2 tegen NOK JO9-1. Het werd een prachtige wedstrijd waar een ieder volop van genoot. Na de reguliere speeltijd en verlenging was het 5-5 en moesten strafschoppen de beslissing brengen. Dat deed NOK beter en dus gaan zij door in de beker naar wat een heerlijke pot voetbal was het in Oudemirdum. JO9-7 moest voor competitieverplichtingen naar Berlikum. Daar trof men een sterke tegenstander die met 7-0 won.

 

Zaterdag een “super-saturday” voor de jeugdafdeling van Zeerobben. Op het Oostersportpark moeten “even” 15 jeugdwedstrijden afgewerkt worden. Daar komen de Waddenrobkes ook nog eens bij dus is het van vroeg tot laat druk op de velden. De Waddenrobkes beginnen al om 08.30 uur en de laatste jeugdwedstrijd begint om 13.30 uur. Er is dus veel, veel te doen aan de Achlumerdijk. Kom kijken en geniet van jeugdvoetbal pur sang.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Algemene Beschouwingen 2016 VVD Harlingen

26-10-2016

HARLINGEN - De VVD wil de inwoners van Harlingen serieus nemen...

Afvalkalender Harlingen 2017

26-10-2016

HARLINGEN - De gemeente Harlingen is in 2016 gestart met de afvalapp van Omrin.

Havenverzelfstandiging nagenoeg een feit: kansen voor het bedrijfsleven en de gemeente

26-10-2016

HARLINGEN - De gemeente gaat de exploitatie van de havens in 2017 onderbrengen in een nog op te richten havenbedrijf.

Reacties

Atelier de GrootAtelier de Groot Salon & Parfumerie RonaSalon & Parfumerie Rona Faber Lederwaren en BijouterieënFaber Lederwaren en Bijouterieën Zensa ModaZensa Moda Haarmode CatsHaarmode Cats Vogelaar AudioVogelaar Audio Jumbo Olaf HermusJumbo Olaf Hermus Fotografie DorusFotografie Dorus Plus LunenborgPlus Lunenborg Brasserie de JasmijnBrasserie de Jasmijn Ons Food&WineOns Food&Wine Zwembad Het Derde HaadZwembad Het Derde Haad Eetcafé De Lachende KoeEetcafé De Lachende Koe BENG EvenementenBENG Evenementen Expert HogerhuisExpert Hogerhuis Eetcafé NooitgedagtEetcafé Nooitgedagt Wereldwinkel HarlingenWereldwinkel Harlingen Strandpaviljoen 't ZiltStrandpaviljoen 't Zilt Albert Heijn HarlingenAlbert Heijn Harlingen De Jager Accountancy B.V.De Jager Accountancy B.V. Hotel Café Restaurant "Zeezicht"Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Visie EventsVisie Events Anna Casparii Hotel Café RestaurantAnna Casparii Hotel Café Restaurant Copini OpticiënsCopini Opticiëns HoMMM!nga's Fijne WinkeltjeHoMMM!nga's Fijne Winkeltje Kamsma SchoenenKamsma Schoenen AlmamaterAlmamater Harry Greve Gitaar- en BasgitaarlessenHarry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen VVV-TIP HarlingenVVV-TIP Harlingen Hubo-FaberHubo-Faber Harlinger Ondernemersvereniging (HOV)Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) ForHim MenswearForHim Menswear De LichtboeiDe Lichtboei Zeilcharter BoreasZeilcharter Boreas Karsten WonenKarsten Wonen Maatschap Fysiotherapeuten HarlingenMaatschap Fysiotherapeuten Harlingen Joachim de Ruijter FotografieJoachim de Ruijter Fotografie Dio JurienDio Jurien
Faber Lederwaren en BijouterieënFaber Lederwaren en Bijouterieën AlmamaterAlmamater Visie EventsVisie Events Haarmode CatsHaarmode Cats Wereldwinkel HarlingenWereldwinkel Harlingen HoMMM!nga's Fijne WinkeltjeHoMMM!nga's Fijne Winkeltje Atelier de GrootAtelier de Groot Brasserie de JasmijnBrasserie de Jasmijn Zensa ModaZensa Moda Albert Heijn HarlingenAlbert Heijn Harlingen Hema HarlingenHema Harlingen Zeilcharter BoreasZeilcharter Boreas