Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Eurootje!

Eurootje!

Bij Plus Lunenborg: meer dan 100 aanbiedingen voor maar 1 Eurootje!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

20-10-2016

HARLINGEN – Wat is en blijft jeugdvoetbal toch onvoorspelbaar.

Jeugdjournaal Zeerobben Zeerobben heeft weer een JO19-2. Zij speelden afgelopen zaterdag tegen de koploper AVC JO19-1 en verloren met 3-0. Foto: Frans Bode.

Wedstrijden waarvan je denkt dat ze gewonnen worden werden verloren maar andersom gebeurde gelukkig ook. Op het eind van de rit sta je uiteindelijk daar waar je moet staan. Maar die rit is nog lang. Komend weekend een beker-/inhaalprogramma en dan volgende week weer verder met een reeks van 5 wedstrijden richting de winterstop. Het gaat snel.

 

Zeerobben JO19-1 deed zichzelf tekort in de wedstrijd tegen CVVO. Na een 0-1 achterstand was het eenrichtingsverkeer hetgeen resulteerde in de gelijkmaker. Dat het in de slotseconden nog 1-2 werd had niemand verwacht maar gebeurde toch. Derhalve voorlopig een 6e plaats voor dit team in de hoofdklasse. Zeerobben beschikt gelukkig weer over een 2e team bij de jongens onder de 19. Ze speelden afgelopen zaterdag thuis tegen de koploper AVC JO19-1. Na een 0-1 ruststand werd het  uiteindelijk 0-3 voor AVC.

 

Na de winst van vorige week waren er afgelopen zaterdag opnieuw 3 punten voor Zeerobben JO17-1. Dit keer werd er gewonnen van SJO Dronrijp Foarut Combinatie met 6-0. Zeerobben nestelt zich weer in de middenmoot. Een plaats waar het minimaal thuis hoort.  Een spannende wedstrijd leverde JO17-2 geen punten op. Tegen LSC werd er met 3-2 verloren. En JO17-3 verloor kansloos met 1-9 van St Arum Stormvogels JO17-1.

 

Zeerobben JO15-1 doet het goed in de hoofdklasse en moest afgelopen zaterdag naar de nummer 2 van de ranglijst VEV uit Leek. Zeerobben vocht voor wat het waard was maar verloor met 2-0. Als je er alles aan gedaan hebt is dat geen schande in deze zware hoofdklasse. Ook JO15-2 verloor haar wedstrijd. Tegen St. Anna werd het 3-0. En ook verlies voor JO15-3 dat met 4-2 verloor van Franeker.

 

Het 1e puntverlies voor Zeerobben JO13-1 is een feit. Afgelopen zaterdag verloren ze met 0-3 van L. Zwaluwen JO13-1 die op een 2e plaats staat. Zeerobben staat voorlopig op een 3e plaats. Een zwaar bevochten maar terechte overwinning voor JO13-3 in de wedstrijd tegen SDS. Het werd in Oosterend 1-2 hetgeen deze jongens richting de 2e plaats duwt. Zeerobben JO13-4 speelde tegen “fc Harlingen JO13-3” en verloor met 1-3 . Wel waren er drie punten voor JO13-5 in de topper tegen Bakhuizen. Door een 4-1 overwinning stijgt Zeerobben naar de 3e plaats en daar zijn ze erg blij mee.

 

Na het gelijke spel van vorige week nu een afgetekende overwinning op Hardegarijp. Het werd 1-9.  Een ware thriller op het B-veld waar JO11-2 tegen Bolsward speelde. Helaas verloor Zeerobben met 1-2 maar wat een spannende wedstrijd. Ook een mooie wedstrijd moet JO11-3 tegen SJO Oudega/Heeg geweest zijn. Zeerobben verloor dan wel maar een uitslag van 7-5 is niet slecht. Helemaal als je weet dat deze ploeg bovenaan staat. JO11-4 won met 3-1 van Bolsward. JO11-5 verloor met 10-3 van Berlikum JO11-1. JO11-7 sleepte tegen Franeker een 1-1 gelijkspel uit het vuur en winst was er voor JO11-8 in de wedstrijd tegen Makkum. Thuis op het Oostersportpark werd het 3-1. Het jongste team bij JO11 speelde tegen Harlingen en verloor met dubbele cijfers. Zij spelen duidelijk in een te zware klasse of de andere ploegen zijn te licht ingedeeld. Het is maar hoe je het bekijkt.

 

Tot de slot de jongens onder de 9. Het JO9-1 herpakte zich na de nederlaag van vorige week. Nu werd er met 1-9 van Bolsward gewonnen. JO13-3 won met ruime cijfers van FVC.  Zeerobben JO9-4 won met 7-1  van fc Harlingen JO9-3. Ook een knappe overwinning van JO9-5 tegen SDS. Het werd 6-0.  Een mooie 4-4 uitslag stond er op het scorebord tussen Zeerobben JO9-6 en fc Harlingen JO9-5 en jawel hoor. De 1e overwinning van JO9-7 is ook een feit. Thuis tegen Stiens werd er met 6-2 gewonnen.

 

Zoals gezegd is het herfstvakantie en heeft de voetbalbond voor zaterdag een beker-/inhaalprogramma ingepland. Dat betekent dat veel teams een weekje vrij zijn.  Het zal niet geheel stil zijn op het Oostersportpark maar erg druk is het niet. Door de jeugd van Zeerobben worden drie thuiswedstrijden afgewerkt. Wel worden er ook nog 5 uitwedstrijden gespeeld. Genoeg stof om bij te praten op de zaterdagmiddag en ook om volgende week gewoon weer met een jeugdjournaal te verschijnen.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Musica Religieuza bij Radio Stad Harlingen

20-10-2016

HARLINGEN - Vrijdag om 18.00 uur is er weer een uitzending van Musica Religieuza op RSH.

Harlinger Bokbiertocht, zondag 30 oktober 2016

20-10-2016

HARLINGEN - Na de succesvolle eerste editie staat op 30 oktober opnieuw de Harlinger Bokbiertocht op de kalender.

Queen-On-Air bij Radio Stad Harlingen

20-10-2016

HARLINGEN - Zaterdagmorgen van 10.00 - 11.00 uur is er weer een uitzending van het programma Queen-On-Air.

Reacties

Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Atelier de Groot Atelier de Groot Hema Harlingen Hema Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats ForHim Menswear ForHim Menswear VVV Harlingen VVV Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas IJssalon Min12 IJssalon Min12 Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Vogelaar Audio Vogelaar Audio Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Hubo-Faber Hubo-Faber Zensa Moda Zensa Moda Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Almamater Almamater HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Plus Lunenborg Plus Lunenborg Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Ons Food&Wine Ons Food&Wine Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt BENG Evenementen BENG Evenementen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Dio Jurien Dio Jurien Karsten Wonen Karsten Wonen
Dio Jurien Dio Jurien Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Hema Harlingen Hema Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus