Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
5 jaar Plus Lunenborg!

5 jaar Plus Lunenborg!

Plus Lunenborg organiseert daarom zaterdag 24 maart van 13.00 uur tot 17.00 uur een jubileumfeestdag voor jong en oud!
Lees verder...
Heerlijk Binnen!

Heerlijk Binnen!

Culinaire paas-editie in het Entrepotgebouw te Harlingen, met foodstands, muziek, gezelligheid en er is óók een modeshow van ondernemers uit Harlingen e.o.!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 10 november wegens winterstop gesloten. Groepen kunnen op verzoek een rondleiding boeken. Rond 1 april 2018 gaan we weer open.
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

21-02-2018

HARLINGEN - Het was toch best even wennen.

Jeugdjournaal Zeerobben Zeerobben JO11-1 verloor in Leeuwarden van een uitstekend Frisia met 7-1. Foto Hilbrand.

Halverwege februari al weer volop jeugdvoetbal op de velden. Begon de voorjaarscompetitie voorheen altijd begin maart, nu al werd er op zaterdag 10 februari een start gemaakt met de voorjaarscompetitie. De meningen hierover waren verdeeld.

 

JO19

Na de nederlaag van vorige week tegen Broekster Walden kwam Zeerobben dit keer in Stiens niet verder dan een 1-1 gelijkspel. De ploeg staat nog wel steeds op een 5e plaats.

 

JO17

Voor JO17-1 stond de wedstrijd tegen koploper Zwaluwen op het programma. Deze ploeg staat ongeslagen aan kop met 39 punten uit 13 wedstrijden. Ook Zeerobben kon van de koploper geen puntje afsnoepen en verloor met 4-1. JO17-2 heeft de competitie goed hervat door met 1-4 te winnen van NOK JO17-1. JO17-3 moest haar meerdere erkennen in Beetgum JO17-1. Ze verloren met 7-0.

 

JO15

JO15 liet tegen ONB al een goede indruk achter toen er 3-3 werd gespeeld. Afgelopen zaterdag stond de derby tegen Franeker op het programma. Volgens voetbal.nl werd de wedstrijd gestaakt en is niet bekend wat hier de reden van was. De stand was op dat moment 0-1 in het voordeel van Zeerobben. JO15-2 kwam met een hele knappe 1-2 overwinning terug uit Sneek op LSC en JO15-3 hield een puntje over aan de wedstrijd tegen ST Arum-Stormvogels. Het werd 3-3.

 

JO13

JO13-1 is het voorjaar goed begonnen. Na de ruime overwinning op ONB was er nu wederom winst. In Leeuwarden werd er met 0-3 gewonnen van Leovardia die op de 3e plaats staat. Zeerobben kruipt dichterbij. Op zich was JO13-2 de betere ploeg tegen Nicator maar dat is nog geen garantie voor de drie punten zo bleek ook nu weer. Thuis werd er met 2-4 van Nicator verloren. JO13-3 hield een puntje over aan het duel tegen St. Anna en sneu verlies was er voor JO13-4. Ze deden er alles aan om de vroeg opgelopen achterstand weg te werken maar dat lukte helaas niet waardoor Oosterlittens met 1-0 won. JO13-5 verloor met 6-0 van AVC.

 

JO11

Na het kampioenschap in het najaar zit JO11-1 in een zware competitie met allemaal topploegen. Afgelopen zaterdag de 1e wedstrijd tegen LAC Frisia. Zeerobben voetbalde voor wat het waard was maar verloor uiteindelijk met 7-1. JO11-2 verloor thuis met 1-3 van Woudsend. De competitie begon voor JO11-3 hoopvol. Zij wonnen in Sneek met 2-5 van LSC. En ook JO11-5 komt goed uit de startblokken. Na de ruime overwinning op Oosterlittens was er nu een 4-1 overwinning op MKV. JO11-6 verloor de verre uitwedstrijd tegen Harkemase Boys met 9-2. JO11-7 verloor met het kleinst mogelijk verschil van LSC. In Sneek werd het 1-0.

 

Wie op zoek gaat naar uitslagen bij de groep JO10, JO9 en JO8 krijgt als melding: Bij de Onder 8, 9 en 10 pupillen worden geen uitslagen en standen weergegeven. De spelers in deze leeftijdscategorieën bevinden zich in een ontwikkelfase waarbij de competitie geen doel maar een middel is dat bijdraagt aan het spelplezier en de individuele ontwikkeling. Mensen die deze talentjes graag aan het werk willen zien kunnen de hele zaterdagochtend genieten op het Oostersportpark waar ze volop voetballen en plezier hebben.

 

Komende zaterdag

Het is een beetje een vreemde start van de competitie. Eerst 2 speelrondes en vervolgens in verband met de krokusvakantie zijn de spelers weer twee weken vrij. Voorlopig dus even geen voetbal voor de jeugd al staan er voor volgende week wel weer een paar wedstrijdjes op het programma. Eerst vakantie dus voor de kinderen en natuurlijk de leiders en trainers.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

De Meiden van Zeerobben

21-02-2018

HARLINGEN - Geen zes, geen vijf, geen vier maar slechts drie wedstrijden werden er afgelopen zaterdag gespeeld door de Meiden van Zeerobben.

Sprookjesfanaten gezocht

21-02-2018

HARLINGEN - Sint Nicolaassprookje Harlingen zoekt medewerkers.

Meromar Seafoods zaalvoetbalcompetitie 17-2-2018

21-02-2018

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

Reacties

Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Karsten Wonen Karsten Wonen Zensa Moda Zensa Moda Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Almamater Almamater Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Vogelaar Audio Vogelaar Audio Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Plus Lunenborg Plus Lunenborg Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Ons Food&Wine Ons Food&Wine De Lichtboei De Lichtboei Hubo-Faber Hubo-Faber Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt IJssalon Min12 IJssalon Min12 Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Visie Events Visie Events Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën ForHim Menswear ForHim Menswear Fotografie Dorus Fotografie Dorus VVV Harlingen VVV Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Dio Jurien Dio Jurien Hema Harlingen Hema Harlingen Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad
Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Karsten Wonen Karsten Wonen Atelier de Groot Atelier de Groot Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Zensa Moda Zensa Moda HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Hema Harlingen Hema Harlingen Vogelaar Audio Vogelaar Audio