Wil je varen?

Wil je varen?

Op zee of in de binnenvaart? Wij leiden op van matroos via stuurman en machinist naar schipper of zelfs kapitein op zee!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Eurootje!

Eurootje!

Bij Plus Lunenborg: meer dan 100 aanbiedingen voor maar 1 Eurootje!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

12-10-2016

HARLINGEN – Het eerste jeugdjournaal vandaag zonder inbreng van de meisjes-/vrouwenafdeling.

Jeugdjournaal Zeerobben Ondanks veel strijd en inzet moest JO9-3 haar meerdere erkennen in SJO Dronrijp Foarut Combinatie. Maar die ploeg staat dan ook bovenaan in de competitie. Morgen weer nieuwe kansen tegen FVC. Foto: Frans Bode.

Gezien de groei van de vereniging komen er vanaf vandaag twee jeugdjournaals uit met al het nieuws over de meisjes-/vrouwenafdeling en het jeugdjournaal met alle uitslagen en wetenswaardigheden met betrekking tot de overige teams. 

 

Groot, zeer groot was de vreugde na de overwinning van JO19-1 op Heerenveense Boys. Na 2 overwinningen op rij komt dit team in een bepaalde flow terecht waar het enthousiasme vanaf druipt. Door de 2-0 winst staat Zeerobben met 12 punten op de 6e plaats in deze hoofdklasse op slechts 3 punten afstand van de koploper. Morgen een thuiswedstrijd tegen CVVO. Helaas kwam het JO19-2 niet in actie omdat de tegenstander vrijdagavond had afgebeld.

 

 

Herstel was er voor JO17-1. Na 2 verliespartijen op rij moest er afgelopen zaterdag gewonnen worden om niet nog verder af te zakken. Dat werd begrepen dor de jongens. In Lemmer werd een hele knappe 1-6 overwinning geboekt op CVVO.  Dat brengt Zeerobben terug in de middenmoot.  Nu vast houden en proberen de lijn tegen SJO Dronrijp Foarut Combinatie door te trekken. Hoe ouder je wordt hoe meer de stadsderby’s gaan spreken en meetellen. Dat was te merken aan de blijdschap van de mannen van JO19-2 die de fc Harlingen JO17-1 kansloos met 3-1 naar huis stuurden. JO17-3 was met 7-0 kansloos tegen koploper Mulier JO17-3.

 

Aan het sprookje van JO15-1 in de hoofdklasse komt voorlopig nog geen einde. Dit keer werd nipt maar terecht met 1-0 gewonnen van SJO Bergum BCV Comb.  Met 11 punten inmiddels nog steeds een mooie 4e plaats voor Zeerobben in de hoofdklasse O. Nipt verlies voor JO15-2 tegen S.F. Deinum en een dikke vette nederlaag voor JO15-3 tegen Frisia.

 

Ook met JO13-1 gaat het nog steeds uitstekend. Na de 3-0 overwinning op Blauw Wit staat de ploeg nog steeds ongeslagen met Franeker bovenaan. Morgen een belangrijke krachtsmeting met de nummer 3 L. Zwaluwen. Een zwaar bevochten maar prachtige overwinning voor JO13-2 op AVV. Het werd 1-2. En ook JO13-3 won.  In Bolsward werd het 0-9 tegen de plaatselijke SC. JO13-4 en JO13-5 verloren beiden hun wedstrijd. JO13-5 was nog dicht bij een gelijkspel maar moest laat in de 2e helft toch nog een doelpunt incasseren waardoor het 1-2 werd tegen Black Boys.

 

Een prachtige wedstrijd bij JO11-1 eindigde na een 3-0 voorsprong in een 3-3 gelijkspel tegen MKV.  Zeerobben behoudt de aansluiting en heeft de koploper in de 1e klasse nog steeds in zicht. JO11-2 kon het niet bolwerken tegen St. Anna. Het werd 0-11. JO11-3 won wel. Dit keer met 4-2 van ONS Boso Sneek. En wat te denken van JO11-4 dat met 12-0 won in Leeuwarden bij FVC. En ook JO11-5 bleef met 7-1 aan de goede kant van de score tegen FVC. En of dat allemaal nog niet genoeg was won ook JO11-6 haar wedstrijd tegen Berlikum met 1-7. En het wordt eentonig maar ook JO11-7 won bij Makkum met 3-6. Een onderonsje was er ook op het Oostersportpark. JO11-8 speelde uit tegen Zeerobben JO11-9. Weinig reiskosten dus bij deze partij die door JO11-8 werd gewonnen.

 

Ook JO9-1 kon de kampioensaspiraties van LSC niet afstoppen. De tegenstander was simpelweg beter en drukte dat uit in de uitslag. Het werd 8-1 voor LSC. JO9-2 won met 2-5 van SDS. En JO9-3 verloor van  de SJO uit Dronrijp met 0-6. Een knappe overwinning van JO9-4 bij Tzummarum. Het werd 2-6 en ook JO9-5 won knap met 6-0 van SDS. Tot slot verloren JO9-6 en JO9-7 van resp. SJO DFC en DTD.

 

Met de herfstvakantie in aantocht toch heerlijk weer 14 thuiswedstrijden voor de jeugdafdeling van Zeerobben. En 15 teams trekken voor hun wedstrijd de provincie in.  Het jeugdvoetbal floreert weer volop. Zowel recreatief als presentatief is er veel te beleven op het Oostersportpark. Dat zal zaterdag ongetwijfeld ook weer de nodige toeschouwers naar het Oostersportpark lokken. De club rekent daar ook op en is er klaar voor.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Voetbalclinic door A-selectie Zeerobben

12-10-2016

HARLINGEN - Woensdag 19 oktober zal de eerste selectie van Zeerobben een trainingsstage organiseren voor de aankomende generatie voetbaltalenten.

Waddengebied genomineerd voor Mooiste Natuurgebied

12-10-2016

HARLINGEN - Het Nederlandse Waddengebied is genomineerd voor de verkiezing van het Mooiste Natuurgebied van Nederland, die maandag 10 oktober van start is gegaan.

Bekendmaking van de gemeente Harlingen week 41

12-10-2016

HARLINGEN - Hieronder de bekendmakingen van de Gemeente Harlingen in een handig overzicht.

Reacties

Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Ons Food&Wine Ons Food&Wine De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. Maatschap Fysiotherapeuten Harlingen Maatschap Fysiotherapeuten Harlingen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Copini Opticiëns Copini Opticiëns IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zensa Moda Zensa Moda Hubo-Faber Hubo-Faber Karsten Wonen Karsten Wonen Atelier de Groot Atelier de Groot Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Visie Events Visie Events Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas ForHim Menswear ForHim Menswear Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen VVV-TIP Harlingen VVV-TIP Harlingen Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Haarmode Cats Haarmode Cats HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Dio Jurien Dio Jurien Vogelaar Audio Vogelaar Audio Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hema Harlingen Hema Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Almamater Almamater Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn
Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Plus Lunenborg Plus Lunenborg Copini Opticiëns Copini Opticiëns VVV-TIP Harlingen VVV-TIP Harlingen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Atelier de Groot Atelier de Groot Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Vogelaar Audio Vogelaar Audio