CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar ze alle 24!

Spaar ze alle 24!

Bij PLUS LUNENBORG spaar je nu voor 24 verschillende Mario Kart Koins. Alle favoriete karakters zijn te verzamelen: Mario, Princess Peach, Luigi en nog veel meer!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Jan Smit en Douwe Bob vertolken hoofdrollen in 't Dokfestival Visserijdagen

21-02-2017

HARLINGEN - De Visserijdagen Harlingen – dit jaar van 30 augustus t/m 2 september – trapt dit jaar op een heel bijzondere manier af.

Het traditionele Openingsconcert wordt niet in de Grote Kerk gehouden, maar in een grote feesttent op de Nieuwe Willemskade. Hoofdrollen tijdens 't Dokfestival Visserijdagen zijn weggelegd voor niemand minder dan Jan Smit en Douwe Bob. Ook de Harlinger band Nickelszon zal tijdens het bijzondere festival optreden.

 

‘We hebben ervoor gekozen het Openingsconcert op een andere manier aan te pakken. De ambiance in de Grote Kerk is uitzonderlijk, maar toegankelijk voor een relatief beperkt aantal bezoekers. Daarom hebben we besloten het dit jaar een keer anders te doen, zodat er meer mensen kunnen genieten van twee grote acts, namelijk Jan Smit en Douwe Bob. We zijn blij dat ook de Harlinger formatie Nickelszon heeft toegezegd mee te werken', aldus Jules Dutrieux, voorzitter van de Stichting Visserijdagen Harlingen.

 

Spannend

Hij vertelt het spannend te vinden hoe een en ander uitpakt. 'Er is veel geld mee gemoeid om deze topartiesten naar Harlingen te halen. Daarnaast vergt het ook veel extra inspanning van de negen vrijwillige bestuursleden van onze stichting. Er komt veel kijken bij een dergelijke concert. Er moet een groot podium komen, een grote tent met allerhande voorzieningen etcetera. En dan hebben we het nog niet eens over de beveiliging, hulpverlening, catering en dergelijke. Niet voor niets zijn we nu al met de gemeente Harlingen en diverse hulpverleningsdiensten in overleg om dit gebeuren in goede en veilig banen te leiden'.

 

Hij vervolgt: 'Ook de ticketverkoop op deze schaal is voor ons nieuw. We zijn nog druk aan het onderzoeken hoe we dat het beste kunnen organiseren. Vast staat wel dat de toegangsprijs heel schappelijk moet blijven, om het voor iedereen mogelijk te maken van 't Dokfestival te genieten'.

 

Uit bovenstaande blijkt overduidelijk dat de Stichting Visserijdagen Harlingen ook dit jaar vernieuwing doorvoert. Eerder maakte de organisatie al bekend dat er een groot vliegerfestival wordt gehouden. 'Daarnaast hebben we nog een grote noviteit op de rol staan. Zodra die voorbereidingen rond zijn, vertellen we daar mee over. Ook dat wordt een spektakel', belooft Jules Dutrieux.

Evenement Muziek

Meer nieuws

Doeksen schrijft namenwedstrijd uit voor nieuwe schepen

21-02-2017

HARLINGEN - Momenteel vindt in Vietnam de bouw plaats van de twee innovatieve, duurzame schepen die Rederij Doeksen per 2018 in de vaart neemt.

Zeer spannende eindstrijd bij onderlinge wintercompetitie fc Harlingen

21-02-2017

HARLINGEN - Zaterdag 18 februari was het dan eindelijk zover voor de deelnemers/deelneemsters aan de onderlinge wintercompetitie van de fc Harlingen.

"Heerlijk Binnen" verandert entrepotgebouw Harlingen in culinair walhalla

21-02-2017

HARLINGEN - Na het succes van de buiten editie van Heerlijk Harlingen verplaatst het festival zich naar binnen.

Reacties

Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Ons Food&Wine Ons Food&Wine Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus BENG Evenementen BENG Evenementen Hubo-Faber Hubo-Faber Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Visie Events Visie Events Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Haarmode Cats Haarmode Cats Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Copini Opticiëns Copini Opticiëns Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant ForHim Menswear ForHim Menswear De Lichtboei De Lichtboei Vogelaar Audio Vogelaar Audio Atelier de Groot Atelier de Groot Dio Jurien Dio Jurien VVV Harlingen VVV Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Plus Lunenborg Plus Lunenborg Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Almamater Almamater Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zensa Moda Zensa Moda Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen
Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Vogelaar Audio Vogelaar Audio Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Atelier de Groot Atelier de Groot Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Visie Events Visie Events Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas