Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
5 jaar Plus Lunenborg!

5 jaar Plus Lunenborg!

Plus Lunenborg organiseert daarom zaterdag 24 maart van 13.00 uur tot 17.00 uur een jubileumfeestdag voor jong en oud!
Lees verder...
Heerlijk Binnen!

Heerlijk Binnen!

Culinaire paas-editie in het Entrepotgebouw te Harlingen, met foodstands, muziek, gezelligheid en er is óók een modeshow van ondernemers uit Harlingen e.o.!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Jan Hoogland grote winnaar Natour-vlucht op Asse Zellik

25-09-2017

HARLINGEN - De vierde en laatste vlucht seizoen 2017 was een Natour vlucht met grote winnaar Jan Hoogland in het ACG en de vereniging.

Afgelopen zaterdag 23 september werd de laatste vlucht van het seizoen 2017 afgesloten met een Natour vlucht vanuit Asse Zellik. De 62 duiven werden vrijdag ingekorfd voor deze Natour vlucht. Ze konden zaterdag op tijd aan hun terugreis over 267 km om 10.30 uur beginnen met een west zuid westen wind. Het was het hok van Jan Hoogland waar deze vlucht grandioos afsloten werd met een 1e, 2e, 4e, 5e, 8e en 10e prijsduif binnen de vereniging en een  1e, 2e, 5e, 6e en 9e plaats in het ACG samenspel A van 733 ingezette duiven, maar ook Sjoerd en Rutger Zwart klokten vier prijsduiven binnen de vereniging bij de eerste tien en drie in top tien van het ACG.

 

Het was Jan Hoogland zijn 652 die als eerste van zijn tien ingezette prijsduiven om 13.50 uur geklokt werd met een snelheid van 1336 meter per minuut gevolgd door de tweede en met 1331 m.p.m. met dus ook een eervolle 1e en 2e plaats in het ACG. Een geweldige prestatie maar ook voor Sjoerd en Rutger Zwart hun 405 werd als 3e prijsduif geklokt in de vereniging en het ACG. Onder genot van een hapje en drankje werden de prijzen uitgereikt. De luxe prijs deze week en de door Cor Nijkamp aangeboden bloemen waren terecht voor Jan Hoogland die kan terug zien op een geweldig vlucht en vliegseizoen 2017. Ook het hok van Sjoerd en Rutger Zwart kan terug zien op een goed vliegseizoen. De vleesprijzen waren voor Jan Hoogland, Age Zijlstra, Erik Alkema, Sjoerd en Rutger Zwart en voor Willem en Ires Brusselman die net buiten de prijzen viel.

 

Uitslag:

Jan Hoogland (10) 1.2.4.5.8.10.12.

Sjoerd en Rutger Zwart (9) 3.6.7.9.13.15.16.19.

Erik Alkema (8) 11.17.18.

Age Zijlstra (23) 14.20.21.

 

Natour kampioenen Onaangewezen:

1 Jan Hooglans, 2 Sjoerds en Rutger Zwart, 3 Age Zijlstra, 4 Erik Alkema, 5 Willem & Ires Brusselman.

Aangewezen kampioenen:

1 Jan Hoogland, 2 Sjoerd en Rutger Zwart, 3 Age Zijlstra, 4 Erik Alkema

Duifkampioen:

De 5 - 1186652 van Jan Hoogland

 

Generaal Kampioenen alle vluchten

Onaangewezen:

1 Jan Hoogland, 2 Sjoerds en Rutger Zwart, 3 Gorrie Lambregts, 4 Age Zijlstra, 5 Gerrit de Koe

Aangewezen:

1 Jan Hoogland, 2 Age Zijlstra, 3 Gerrit de Koe, 4 Gorrie Lambregts, 5 Sjoerd en Rutger Zwart

Duifkampioen:

De 5 – 1186652 van Jan Hoogland

 

De einduitslag van de Natour kampioen sponsor vluchten en de totale winnaar bedrijvenkampioenschap word zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Geloof, hoop en liefde in Harlingen

25-09-2017

HARLINGEN - Na een paar jaar ‘Geloof en een Hoop Liefde’ weten wij het zeker: Nederland zit vol met mooie mensen die verhalen van geloof, hoop en liefde hebben én delen.

Werkzaamheden Zuiderpier Harlingen

25-09-2017

HARLINGEN - Woensdag 27 september 2017 start Wetterskip Fryslân met werkzaamheden aan de Zuiderpier in Harlingen.

Meer groei nodig van Dames 1

25-09-2017

HARLINGEN - Zondagmiddag stond Harlingen tegenover Dash in Hoogezand.

Reacties

Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Karsten Wonen Karsten Wonen Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Ons Food&Wine Ons Food&Wine Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Haarmode Cats Haarmode Cats Visie Events Visie Events Plus Lunenborg Plus Lunenborg Dio Jurien Dio Jurien Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Hubo-Faber Hubo-Faber Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt De Lichtboei De Lichtboei VVV Harlingen VVV Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Hema Harlingen Hema Harlingen Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis ForHim Menswear ForHim Menswear IJssalon Min12 IJssalon Min12 BENG Evenementen BENG Evenementen Zensa Moda Zensa Moda Atelier de Groot Atelier de Groot Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Copini Opticiëns Copini Opticiëns Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Vogelaar Audio Vogelaar Audio Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Fotografie Dorus Fotografie Dorus
Almamater Almamater Plus Lunenborg Plus Lunenborg Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Atelier de Groot Atelier de Groot Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona VVV Harlingen VVV Harlingen Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus