Bezoek onze Open Dag

Bezoek onze Open Dag

Woensdag 21 maart staan de deuren open en kunt u een kijkje nemen bij 't Wad, Noorderlicht en Middelstein!
Lees verder...
CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
5 jaar Plus Lunenborg!

5 jaar Plus Lunenborg!

Plus Lunenborg organiseert daarom zaterdag 24 maart van 13.00 uur tot 17.00 uur een jubileumfeestdag voor jong en oud!
Lees verder...
Heerlijk Binnen!

Heerlijk Binnen!

Culinaire paas-editie in het Entrepotgebouw te Harlingen, met foodstands, muziek, gezelligheid en er is óók een modeshow van ondernemers uit Harlingen e.o.!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
WAD'N PARTIJ

WAD'N PARTIJ

Betrokken, transparant en kritisch op de inhoud.
Lees verder...
GroenLinks Harlingen

GroenLinks Harlingen

GroenLinks gaat de verkiezingen in met een nieuwe, verjongde kandidatenlijst. Lijsttrekker Stephanie Geurtz over haar belevenissen als nieuweling.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Ik roei dus ik groei

06-02-2018

HARLINGEN - Okke Hel is door Jumbo Olaf Hermus uitgenodigd om deel te nemen aan de spaaractie van de Jumbo.

Vanaf maandag 5 februari krijgen alle klanten bij elke besteding van 10 euro een voucher met daarop een unieke streepjescode. Deze voucher, ter waarde van 1 punt, is eenmalig te doneren aan Okke Hel. Deze actie loopt tot en met zondag 1 april 2018.

 

Okke Hel, opgericht in 1990, is een sloeproeivereniging met zeven sloepen. In Harlingen is bij de meeste inwoners wel de Harlingen-Terschelling race bekend, waar wij ook ieder jaar aan deelnemen. Maar dat is maar één wedstrijd, wij roeien wedstrijden door heel Nederland. Van Friesland tot aan Zeeland zijn onze sloepen en roeiers te vinden gedurende het seizoen. In 2015 zijn wij als eerste vereniging in Nederland begonnen met jeugd roeien. 

 

Okke Hel gaat het bij elkaar gespaarde geld gebruiken om de jeugd nog betere faciliteiten te bieden. Denk hierbij vooral aan materiaal maar ook aan begeleiding op het gebied van voeding. Dit jaar komt er een speciale competitie in Nederland waar wij met onze jeugd aan gaan deelnemen. De opzet zal zijn dat er drie wedstrijden gaan komen waaraan wij gaan deelnemen. Deze wedstrijden zullen plaats gaan vinden verspreid door Nederland. Wij hopen dat we aan het eind van het seizoen kunnen melden dat onze jeugd de eerste Nederlandse kampioen is geworden. Om te zorgen dat onze jeugdleden optimaal aan de start verschijnen hebben wij uw steun nodig.

 

Aanstaande zaterdag is het dan zover. Als eerste vereniging krijgt Okke Hel de mogelijkheid van Jumbo Olaf Hermus om te laten zien wie en wat wij zijn. Wij zullen zaterdag vanaf 0830hr op de parkeerplaats staan om u alles over onze mooie sport uit te leggen. Iedereen is welkom, jong en oud, om deze dag een tweetal sloepen te bezichtigen en als u het leuk vindt op de foto te gaan in een van onze sloepen. Alles is mogelijk en niks is te gek.

Bedrijfsleven Sport & Recreatie

Meer nieuws

Casco Montage/VVH pakt mooie overwinning op Lycurgus 2

06-02-2018

HARLINGEN - Afgelopen zaterdag stond voor VVH de thuiswedstrijd tegen de reserves van eredivisionist Abiant/Lycurgus op het programma.

Reacties

Ons Food&Wine Ons Food&Wine Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Visie Events Visie Events Almamater Almamater VVV Harlingen VVV Harlingen Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Hubo-Faber Hubo-Faber IJssalon Min12 IJssalon Min12 Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Fotografie Dorus Fotografie Dorus Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Atelier de Groot Atelier de Groot Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie De Lichtboei De Lichtboei Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Dio Jurien Dio Jurien Vogelaar Audio Vogelaar Audio Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Haarmode Cats Haarmode Cats Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Plus Lunenborg Plus Lunenborg Zensa Moda Zensa Moda Hema Harlingen Hema Harlingen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" ForHim Menswear ForHim Menswear Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Karsten Wonen Karsten Wonen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Copini Opticiëns Copini Opticiëns Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn
VVV Harlingen VVV Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus ForHim Menswear ForHim Menswear Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Copini Opticiëns Copini Opticiëns Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Hema Harlingen Hema Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen