CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar ze alle 24!

Spaar ze alle 24!

Bij PLUS LUNENBORG spaar je nu voor 24 verschillende Mario Kart Koins. Alle favoriete karakters zijn te verzamelen: Mario, Princess Peach, Luigi en nog veel meer!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Hosanna in Humanity in Motion

15-05-2017

HARLINGEN - Afgelopen vrijdagavond vond er een bijzondere dansvoorstelling plaats in de Harmonie te Leeuwarden, waaraan de color guards van Hosanna deelnamen.

Hosanna in Humanity in Motion Foto: René Attema.

De voorstelling, Humanity in Motion, is een productie van Robert Strobos uit Zevenhuizen en is een onderdeel van zijn eindexamen.

 

Robert volgt een opleiding Artiest Dans aan het Friesland College in Leeuwarden. Hij is al een aantal jaren verbonden aan het instructieteam van Hosanna en daardoor mede verantwoordelijk voor de successen in de afgelopen jaren. Daarnaast geeft Robert danslessen bij andere verenigen en danst hij bovendien zelf ook nog op het hoogste niveau binnen Color Guard. Deze dansgroepen namen afgelopen vrijdag deel aan zijn eerste theaterproductie. Niet alleen bedacht en schreef hij alle choreografieën, maar danste hij natuurlijk zelf ook in een aantal acts. Robert nam het publiek mee door gedachten en gevoelens die ontstaan naar aanleiding van bepaalde gebeurtenissen.

 

Het was een prachtige dansvoorstelling met voelbare spanning, emotie, sensualiteit, maar ook humor. Robert ontving dan ook een staand applaus na afloop. Petje af voor de deelnemende verenigingen en individuele dansers, want soms was de tijd, mede door de lange afstanden, beperkt om de dansen in te studeren. Naast de show van afgelopen Winterguard bracht Hosanna een totaal andere show op het podium. Verrassend en leuk om de groep eens te zien dansen in een andere dansvorm dan Color Guard. De examinatoren in de zaal konden dan ook volgens het publiek niets anders doen dan Robert voor dit examenonderdeel te laten slagen en dat gebeurde ook.

 

  • Foto's: René Attema.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

De Meiden van Zeerobben

15-05-2017

HARLINGEN – Het was feest bij Zeerobben afgelopen zaterdag.

Drukke weekenden voor de boeg bij fc Harlingen

15-05-2017

HARLINGEN - fc Harlingen gaat zich opmaken voor nog een paar drukke weekenden.

Combinatie Smit/Houter van Vlieland eerste Midfond vlucht Quievrain

15-05-2017

HARLINGEN - Zaterdag 13 mei werd de eerste Midfond vlucht vervlogen seizoen 2017 vanaf Quievrain.

Reacties

Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Almamater Almamater Visie Events Visie Events BENG Evenementen BENG Evenementen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Hema Harlingen Hema Harlingen ForHim Menswear ForHim Menswear Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Haarmode Cats Haarmode Cats IJssalon Min12 IJssalon Min12 Atelier de Groot Atelier de Groot Hubo-Faber Hubo-Faber Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Fotografie Dorus Fotografie Dorus Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Dio Jurien Dio Jurien Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Karsten Wonen Karsten Wonen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Copini Opticiëns Copini Opticiëns Plus Lunenborg Plus Lunenborg Ons Food&Wine Ons Food&Wine Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Vogelaar Audio Vogelaar Audio VVV Harlingen VVV Harlingen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Zensa Moda Zensa Moda Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen De Lichtboei De Lichtboei Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen
Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Plus Lunenborg Plus Lunenborg Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona IJssalon Min12 IJssalon Min12 De Lichtboei De Lichtboei Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt ForHim Menswear ForHim Menswear Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hubo-Faber Hubo-Faber