Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Eurootje!

Eurootje!

Bij Plus Lunenborg: meer dan 100 aanbiedingen voor maar 1 Eurootje!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
3e Heerlijk Harlingen

3e Heerlijk Harlingen

8-9-10 september wordt het weer super gezellig aan de Dokkade te Harlingen met dé Heetste Hamburger, het Rad van Fortuin, eten & drinken!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

HMHC-Dames 1 speelt als een team

12-09-2016

HARLINGEN - Afgelopen zondag speelde Dames 1 van Harlingen haar eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen tegen Hardenberg.

Dit deden zij aan de Westerzeedijk, waar afgelopen vrijdag de opening werd gevierd van het nieuwe veld en het aangebouwde deel van het clubgebouw.

 

Na een goede en positieve voorbereiding, klonk het startsignaal. De Harlinger Dames zetten gelijk volle druk, waardoor ze gelijk de overhand namen in de wedstrijd. Er ontstonden mooie combinaties en de speelsters van Hardenberg kwamen vrijwel niet over de middenlijn. Bente Jongejans had haar achterhoede goed onder controle, waardoor Orren Smeding al snel de eerste opdracht van de coach kon vervullen.

 

Na een mooie passage maakte ze het eerste doelpunt van de wedstrijd. De Harlinger dames speelden als een team en dat belooft wat voor de rest van het seizoen. Toch liet Hardenberg het er niet bij zitten. Door de hoge druk van de Harlingers kon de tegenpartij spelen op de counter. Het was het middenveld van de thuisploeg, die daar extra hard tegenop moest wassen. Vooral Akkefien de Jong, één van de nieuwe speelsters in Dames 1, wist dit uitstekend te doen. Toch was het Hardenberg die beide teams met 1-1 de rust in zond.

 

Na de rust bleek dat de hitte de kop op deed. De Harlinger Dames verzwakten en kregen direct een onnodig tegendoelpunt. Toch knokten ze door en ontstonden er mooie combinaties onder andere tussen Hannamay Tjalsma en Jeanine Teuben. Na slim spel van de Harlingers kregen ze nogmaals een strafcorner. Het was Manon Schakenbos die in de rebound de gelijkmaker wist in te tikken. Door beide teams werd in de laatste minuten nog geprobeerd een voorsprong te behalen. Helaas voor de Harlingers Dames bleef dit uit. De tweede opdracht van de Harlinger coach, Jong Min Tamminga, werd helaas niet volbracht. De dames van HMHC pakten één punt met een eindstand van 2-2. De winst voor de thuisploeg valt te behalen bij het benutten van kansen. Hier zullen ze de komende tijd dus extra mee aan de slag gaan.

 

Volgende week spelen de Harlinger Dames uit tegen MHC Dash Dames 1 te Hoogezand.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Mooie afsluiting kaatsseizoen in het Oosterpark

12-09-2016

Afgelopen zaterdag 10 september vond de afsluiting van het kaatsseizoen van het Oosterpark plaats.

Reactie wethouder Harry Boon op de storing bij de REC (12-09-2016)

12-09-2016

HARLINGEN - Wethouder Harry Boon reageert op de storing van afgelopen weekend bij de REC.

HMHC-heren 1 speelt eerste wedstrijd van het seizoen

12-09-2016

HARLINGEN - Afgelopen zondag was de eerste wedstrijd van het seizoen voor de heren van de Harlinger hockeyclub.

Reacties

De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. Almamater Almamater Ons Food&Wine Ons Food&Wine Karsten Wonen Karsten Wonen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Visie Events Visie Events Copini Opticiëns Copini Opticiëns BENG Evenementen BENG Evenementen Dio Jurien Dio Jurien Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Hubo-Faber Hubo-Faber Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Plus Lunenborg Plus Lunenborg Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Atelier de Groot Atelier de Groot Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zensa Moda Zensa Moda Haarmode Cats Haarmode Cats Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Hema Harlingen Hema Harlingen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe VVV Harlingen VVV Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus De Lichtboei De Lichtboei IJssalon Min12 IJssalon Min12
Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Ons Food&Wine Ons Food&Wine De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. De Lichtboei De Lichtboei Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Karsten Wonen Karsten Wonen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Visie Events Visie Events Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Dio Jurien Dio Jurien