Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Rondvlucht boven Harlingen

Rondvlucht boven Harlingen

Spaar nu vliegensvlug voor hoge korting bij PLUS Lunenborg! U kunt de spaarkaart afhalen in de winkel.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Het kaatsseizoen gaat weer van start bij kaatsvereniging Eendracht

03-05-2017

HARLINGEN - Ledenpartij voor leden en niet-leden en eerste training jeugd met ouderavond!

Na de heren 50+ KNKB-partij op Koningsdag gaat het kaatsseizoen voor kaatsvereniging Eendracht weer van start met de eerste ledenpartij met de harde bal op zondag 7 mei voor leden en niet-leden! Iedereen mag dus meedoen vanaf 14 jaar!

 

De eerste training voor de jeugd is donderdagavond 4 mei en is dit jaar gekoppeld aan een ouderavond, waarbij we de ouders van onze jeugdleden graag op de hoogte willen brengen van alles wat met de kaatssport te maken heeft. Daarom beginnen we deze donderdag al om 18.45 uur. In de weken daarna is dat weer normaal om 19.00 uur. Onze nieuwe trainer, Jan Volbeda, wil graag iets vertellen over de trainingsbouwstenen en het bestuur wil graag in gesprek met de ouders, zodat iedereen zich meer verbonden voelt met het reilen en zeilen van de vereniging. Natuurlijk wordt er ook nog getraind! Om 20.00 uur wordt er aandacht besteed aan de dodenherdenking en zijn we met z’n allen 2 minuten stil.

 

Het gaat prima met de jeugd van KV Eendracht. Vorig jaar is het aantal jeugdleden weer gestegen en tijdens de wintertraining dit jaar is het aantal alweer toegenomen. De jeugd heeft in de maanden januari tot en met april getraind in de Waddenhal en het bestuur is erg blij met de sponsoring van de kosten door de Stichting Ouwe Seunen Partij. Wij hopen ook deze zomer weer nieuwe jeugdleden erbij te krijgen. Alle kinderen op de basisscholen krijgen weer vier kaatslessen aangeboden door de Stichting Sport Promotie Harlingen en daar zijn wij als kV Eendracht natuurlijk erg blij mee. Iedereen is welkom om mee te trainen op de donderdagavond en het kost eerst nog niks!

 

Informatie is te vinden op de website: www.kveendrachtharlingen.nl

 

De jeugd die aan wedstrijden meedoet wordt dit jaar helemaal in het nieuw gestoken. Dankzij het mooie sponsorbedrag van de jeugdsponsoractie van supermarkt Poiesz, zijn er nieuwe shirtjes en broekjes aangeschaft. Deze zullen op de ouderavond geshowd en uitgedeeld worden! Het gaat op het gebied van sponsoring verder ook goed, want behalve de nieuwe hoofdsponsor, Lenger Seafoods, zijn er weer flink wat nieuwe reclameborden opgehangen op het kaatsveld. Hierdoor schrijft de vereniging weer mooie zwarte cijfers! In de winterperiode heeft het bestuur zich bezig gehouden met het schrijven van een nieuw beleidsplan voor de komende vier jaren. Kortom, er zit weer toekomst in het kaatsen in Harlingen!

 

Bij de senioren heeft KV Eendracht dit jaar weer een afdelingspartuur bij de heren en wat nieuw is, ook bij de dames. De heren zijn al in actie geweest in Weidum (na een spannende wedstrijd verloren met 5-5 en 2-6 van St. Annaparochie) en de dames komen volgende week in actie in Franeker. Ook bij de jeugd kunnen er weer afdelingsparturen samengesteld worden, die mee gaan doen op KNKB-wedstrijden. Bijzonder is dat dit jaar het NK voor pupillen jongens in Harlingen wordt gespeeld op zaterdag 24 juni en wij hopen op een goede prestatie van ons eigen pupillenpartuur!

 

De wedstrijdagenda voor dit jaar is weer goed gevuld. Naast de KNKB partijen worden er weer veel partijen met de zachte bal georganiseerd. Hier kan iedereen aan mee doen, dus niet alleen voor leden, maar ook voor niet-leden! Alle wedstrijden zijn te vinden op de website. Laatste nieuws is ook te vinden op de Facebook-pagina.

 

De eerste wedstrijd met de harde bal voor leden en niet-leden wordt gehouden op zondag 7 mei a.s. Opgeven kan via de website of door te bellen naar Simon de Groot, 0517-418545. Wel graag voor donderdagavond 19.00 uur!

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Vrijwilligers maken kennis met uniek aandrijfsysteem zonnepont Harlingen

03-05-2017

HARLINGEN - ‘Onze vrijwilligers zien de onderkant van de zonnepont niet meer als de zonnepont voor de zomervakantie van 2017 te water gaat’, vertelt Henk Jukkema van de Stichting Heen en Weer Harlingen.

Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden

03-05-2017

HARLINGEN - WestCord Hotels op de Wadden is altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers die een (bij)baan zoeken in de horeca.

Fantastisch Zeerobben Voetbalkamp 2017

03-05-2017

HARLINGEN - Maandag 24 april was het eindelijk weer zover.

Reacties

IJssalon Min12 IJssalon Min12 ForHim Menswear ForHim Menswear Haarmode Cats Haarmode Cats De Lichtboei De Lichtboei Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Ons Food&Wine Ons Food&Wine Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Plus Lunenborg Plus Lunenborg Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt VVV Harlingen VVV Harlingen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Hema Harlingen Hema Harlingen Visie Events Visie Events Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Vogelaar Audio Vogelaar Audio Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Hubo-Faber Hubo-Faber Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie BENG Evenementen BENG Evenementen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Atelier de Groot Atelier de Groot Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Zensa Moda Zensa Moda Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Karsten Wonen Karsten Wonen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus
Plus Lunenborg Plus Lunenborg Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Almamater Almamater Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Visie Events Visie Events Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Hema Harlingen Hema Harlingen Vogelaar Audio Vogelaar Audio Copini Opticiëns Copini Opticiëns Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen