CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar ze alle 24!

Spaar ze alle 24!

Bij PLUS LUNENBORG spaar je nu voor 24 verschillende Mario Kart Koins. Alle favoriete karakters zijn te verzamelen: Mario, Princess Peach, Luigi en nog veel meer!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Het kaatsseizoen gaat weer van start bij kaatsvereniging Eendracht

03-05-2017

HARLINGEN - Ledenpartij voor leden en niet-leden en eerste training jeugd met ouderavond!

Na de heren 50+ KNKB-partij op Koningsdag gaat het kaatsseizoen voor kaatsvereniging Eendracht weer van start met de eerste ledenpartij met de harde bal op zondag 7 mei voor leden en niet-leden! Iedereen mag dus meedoen vanaf 14 jaar!

 

De eerste training voor de jeugd is donderdagavond 4 mei en is dit jaar gekoppeld aan een ouderavond, waarbij we de ouders van onze jeugdleden graag op de hoogte willen brengen van alles wat met de kaatssport te maken heeft. Daarom beginnen we deze donderdag al om 18.45 uur. In de weken daarna is dat weer normaal om 19.00 uur. Onze nieuwe trainer, Jan Volbeda, wil graag iets vertellen over de trainingsbouwstenen en het bestuur wil graag in gesprek met de ouders, zodat iedereen zich meer verbonden voelt met het reilen en zeilen van de vereniging. Natuurlijk wordt er ook nog getraind! Om 20.00 uur wordt er aandacht besteed aan de dodenherdenking en zijn we met z’n allen 2 minuten stil.

 

Het gaat prima met de jeugd van KV Eendracht. Vorig jaar is het aantal jeugdleden weer gestegen en tijdens de wintertraining dit jaar is het aantal alweer toegenomen. De jeugd heeft in de maanden januari tot en met april getraind in de Waddenhal en het bestuur is erg blij met de sponsoring van de kosten door de Stichting Ouwe Seunen Partij. Wij hopen ook deze zomer weer nieuwe jeugdleden erbij te krijgen. Alle kinderen op de basisscholen krijgen weer vier kaatslessen aangeboden door de Stichting Sport Promotie Harlingen en daar zijn wij als kV Eendracht natuurlijk erg blij mee. Iedereen is welkom om mee te trainen op de donderdagavond en het kost eerst nog niks!

 

Informatie is te vinden op de website: www.kveendrachtharlingen.nl

 

De jeugd die aan wedstrijden meedoet wordt dit jaar helemaal in het nieuw gestoken. Dankzij het mooie sponsorbedrag van de jeugdsponsoractie van supermarkt Poiesz, zijn er nieuwe shirtjes en broekjes aangeschaft. Deze zullen op de ouderavond geshowd en uitgedeeld worden! Het gaat op het gebied van sponsoring verder ook goed, want behalve de nieuwe hoofdsponsor, Lenger Seafoods, zijn er weer flink wat nieuwe reclameborden opgehangen op het kaatsveld. Hierdoor schrijft de vereniging weer mooie zwarte cijfers! In de winterperiode heeft het bestuur zich bezig gehouden met het schrijven van een nieuw beleidsplan voor de komende vier jaren. Kortom, er zit weer toekomst in het kaatsen in Harlingen!

 

Bij de senioren heeft KV Eendracht dit jaar weer een afdelingspartuur bij de heren en wat nieuw is, ook bij de dames. De heren zijn al in actie geweest in Weidum (na een spannende wedstrijd verloren met 5-5 en 2-6 van St. Annaparochie) en de dames komen volgende week in actie in Franeker. Ook bij de jeugd kunnen er weer afdelingsparturen samengesteld worden, die mee gaan doen op KNKB-wedstrijden. Bijzonder is dat dit jaar het NK voor pupillen jongens in Harlingen wordt gespeeld op zaterdag 24 juni en wij hopen op een goede prestatie van ons eigen pupillenpartuur!

 

De wedstrijdagenda voor dit jaar is weer goed gevuld. Naast de KNKB partijen worden er weer veel partijen met de zachte bal georganiseerd. Hier kan iedereen aan mee doen, dus niet alleen voor leden, maar ook voor niet-leden! Alle wedstrijden zijn te vinden op de website. Laatste nieuws is ook te vinden op de Facebook-pagina.

 

De eerste wedstrijd met de harde bal voor leden en niet-leden wordt gehouden op zondag 7 mei a.s. Opgeven kan via de website of door te bellen naar Simon de Groot, 0517-418545. Wel graag voor donderdagavond 19.00 uur!

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Vrijwilligers maken kennis met uniek aandrijfsysteem zonnepont Harlingen

03-05-2017

HARLINGEN - ‘Onze vrijwilligers zien de onderkant van de zonnepont niet meer als de zonnepont voor de zomervakantie van 2017 te water gaat’, vertelt Henk Jukkema van de Stichting Heen en Weer Harlingen.

Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden

03-05-2017

HARLINGEN - WestCord Hotels op de Wadden is altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers die een (bij)baan zoeken in de horeca.

Fantastisch Zeerobben Voetbalkamp 2017

03-05-2017

HARLINGEN - Maandag 24 april was het eindelijk weer zover.

Reacties

Fotografie Dorus Fotografie Dorus Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Hubo-Faber Hubo-Faber Vogelaar Audio Vogelaar Audio Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Plus Lunenborg Plus Lunenborg Atelier de Groot Atelier de Groot Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe De Lichtboei De Lichtboei IJssalon Min12 IJssalon Min12 Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE VVV Harlingen VVV Harlingen Hema Harlingen Hema Harlingen Almamater Almamater Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen ForHim Menswear ForHim Menswear Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Ons Food&Wine Ons Food&Wine Haarmode Cats Haarmode Cats Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Zensa Moda Zensa Moda Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Dio Jurien Dio Jurien BENG Evenementen BENG Evenementen Karsten Wonen Karsten Wonen
Hema Harlingen Hema Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Plus Lunenborg Plus Lunenborg Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Visie Events Visie Events Karsten Wonen Karsten Wonen Dio Jurien Dio Jurien Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen