CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar ze alle 24!

Spaar ze alle 24!

Bij PLUS LUNENBORG spaar je nu voor 24 verschillende Mario Kart Koins. Alle favoriete karakters zijn te verzamelen: Mario, Princess Peach, Luigi en nog veel meer!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Het Alternatief

06-12-2017

HARLINGEN - We hebben de decembermaand weer bereikt, geachte muziekliefhebbers.

Een maand van vrede op aarde, zwelgen in Sinterklaas en kerstfeest, Serious Request en de Top 2000. Een maand waarin we terugkijken op het afgelopen jaar. Zit dat in het Alternatief van komende vrijdag? Wellicht een vleugje. De beginplaat is in ieder geval een track uit de top 2000. Al vanaf 2007 in die lijst. Binnengekomen op 519 en in 2016 inmiddels op 1202. Deze plaat moet hoger. Ook al omdat het zo’n heerlijke decemberplaat is. Benieuwd? 1 reden om te luisteren….

 

Ook draaien we een plaat van een band die met een bepaald nummer in alle edities van de top 2000 staat behalve in de eerste van 1999. Van die band draai ik niet dat nummer maar een nummer dat dus nog nooit in de top 2000 heeft gestaan. Een tweede reden om te luisteren……. In het nieuws hebben we ook gelezen dat op Spotify de meest gedraaide artiest Ed Sheeran is. Daarnaast heel veel hiphop o.a. Boef. Dat gaan we dus niet draaien! Wellicht wel de nummer 1 in het albumoverzicht van muziek krant OOR. LCD soundsystem. DJ Bert is hier groot fan van en zal zich waarschijnlijk laten verleiden tot….

 

Tiede komt met de plaat en zijn verhaal vanuit Amsterdam. Hij heeft even zijn home by the sea verruild voor de hoofdstad. Hij heeft er vast weer een mooi verhaal bij die hij telefonisch door zal geven. Mocht dat niet lukken dan gooit de DJ van dienst het verhaal de ether in. En natuurlijk. Vrijdag een week geleden de release van de nieuwe U2 cd, Songs of experience.  Iedereen heeft er al een mening over, dus wij gaan dat ook doen en er natuurlijk een track van draaien. Verder de vaste items double Dutch, chainrecord, coverplaat, steunplaat, liveplaat etc.

 

We hopen met dit tipje van de sluier je als luisteraar te mogen begroeten of opnieuw te verwelkomen.  Schroom niet en laat een verzoekje of opbouwende kritiek achter op www.rsh.hetalternatief@gmail.com  We zijn namelijk nog niet klaar met de platligt dus een verzoekje is welkom. Wij hopen tot vrijdag 8 december. Neem nog een kopje warme chocolademelk, pak het laatste stukje chocoladeletter of banketstaaf en ga er even lekker voor zitten. Tot 21.00 uur.

 

Luister Online

RSH Online

Contactgegevens

 

William Boothstraat 2-3

8862 TL HARLINGEN

 

0517 412324

 

info@radiostadharlingen.nl

 

www.radiostadharlingen.nl

 

RSHnieuws

 

Radio Stad Harlingen

 

Muziek

Meer nieuws

KERST bij Wereldwinkel Harlingen

06-12-2017

HARLINGEN - Voor een kerstcadeau of kerstpakket bent u bij Wereldwinkel Harlingen aan het goede adres.

Renovatie van het Harmenspark

06-12-2017

HARLINGEN - De gemeente Harlingen gaat aan de slag met de renovatie van het Harmenspark.

Sinterklaas brengt bezoek aan centrum Harlingen

06-12-2017

HARLINGEN - Afgelopen zaterdag maakte Sinterklaas en zijn vrolijke Pieten een wandeling door de binnenstad van Harlingen.

Reacties

Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Fotografie Dorus Fotografie Dorus HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje VVV Harlingen VVV Harlingen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Karsten Wonen Karsten Wonen Hema Harlingen Hema Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas ForHim Menswear ForHim Menswear Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Copini Opticiëns Copini Opticiëns Almamater Almamater Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Ons Food&Wine Ons Food&Wine BENG Evenementen BENG Evenementen Dio Jurien Dio Jurien Visie Events Visie Events IJssalon Min12 IJssalon Min12 Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen De Lichtboei De Lichtboei Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zensa Moda Zensa Moda Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Haarmode Cats Haarmode Cats Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Plus Lunenborg Plus Lunenborg Hubo-Faber Hubo-Faber Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant
Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Vogelaar Audio Vogelaar Audio Hubo-Faber Hubo-Faber Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Almamater Almamater Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Zensa Moda Zensa Moda Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Atelier de Groot Atelier de Groot IJssalon Min12 IJssalon Min12