Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar sneller met de PLUS app

Spaar sneller met de PLUS app

Als je er nu gebruik van maakt ontvang je 10 extra zegels. Dat tikt aan!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Vuurwerk koop je bij Hubo Faber

Vuurwerk koop je bij Hubo Faber

Vuurwerk kopen in Harlingen! Het beste vuurwerk bij je in de buurt. Direct online vuurwerk kopen tot 29 december 23:59!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Het Alternatief

06-12-2017

HARLINGEN - We hebben de decembermaand weer bereikt, geachte muziekliefhebbers.

Een maand van vrede op aarde, zwelgen in Sinterklaas en kerstfeest, Serious Request en de Top 2000. Een maand waarin we terugkijken op het afgelopen jaar. Zit dat in het Alternatief van komende vrijdag? Wellicht een vleugje. De beginplaat is in ieder geval een track uit de top 2000. Al vanaf 2007 in die lijst. Binnengekomen op 519 en in 2016 inmiddels op 1202. Deze plaat moet hoger. Ook al omdat het zo’n heerlijke decemberplaat is. Benieuwd? 1 reden om te luisteren….

 

Ook draaien we een plaat van een band die met een bepaald nummer in alle edities van de top 2000 staat behalve in de eerste van 1999. Van die band draai ik niet dat nummer maar een nummer dat dus nog nooit in de top 2000 heeft gestaan. Een tweede reden om te luisteren……. In het nieuws hebben we ook gelezen dat op Spotify de meest gedraaide artiest Ed Sheeran is. Daarnaast heel veel hiphop o.a. Boef. Dat gaan we dus niet draaien! Wellicht wel de nummer 1 in het albumoverzicht van muziek krant OOR. LCD soundsystem. DJ Bert is hier groot fan van en zal zich waarschijnlijk laten verleiden tot….

 

Tiede komt met de plaat en zijn verhaal vanuit Amsterdam. Hij heeft even zijn home by the sea verruild voor de hoofdstad. Hij heeft er vast weer een mooi verhaal bij die hij telefonisch door zal geven. Mocht dat niet lukken dan gooit de DJ van dienst het verhaal de ether in. En natuurlijk. Vrijdag een week geleden de release van de nieuwe U2 cd, Songs of experience.  Iedereen heeft er al een mening over, dus wij gaan dat ook doen en er natuurlijk een track van draaien. Verder de vaste items double Dutch, chainrecord, coverplaat, steunplaat, liveplaat etc.

 

We hopen met dit tipje van de sluier je als luisteraar te mogen begroeten of opnieuw te verwelkomen.  Schroom niet en laat een verzoekje of opbouwende kritiek achter op www.rsh.hetalternatief@gmail.com  We zijn namelijk nog niet klaar met de platligt dus een verzoekje is welkom. Wij hopen tot vrijdag 8 december. Neem nog een kopje warme chocolademelk, pak het laatste stukje chocoladeletter of banketstaaf en ga er even lekker voor zitten. Tot 21.00 uur.

 

Luister Online

RSH Online

Contactgegevens

 

William Boothstraat 2-3

8862 TL HARLINGEN

 

0517 412324

 

info@radiostadharlingen.nl

 

www.radiostadharlingen.nl

 

RSHnieuws

 

Radio Stad Harlingen

 

Muziek

Meer nieuws

KERST bij Wereldwinkel Harlingen

06-12-2017

HARLINGEN - Voor een kerstcadeau of kerstpakket bent u bij Wereldwinkel Harlingen aan het goede adres.

Renovatie van het Harmenspark

06-12-2017

HARLINGEN - De gemeente Harlingen gaat aan de slag met de renovatie van het Harmenspark.

Restaurant Ons Food & Wine 5X5 Taste menu van deze week

06-12-2017

HARLINGEN - Iedere week serveren wij een wisselend 5x5 Taste menu...

Reacties

VVV Harlingen VVV Harlingen Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Ons Food&Wine Ons Food&Wine Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Atelier de Groot Atelier de Groot Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen ForHim Menswear ForHim Menswear Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Visie Events Visie Events Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Copini Opticiëns Copini Opticiëns Karsten Wonen Karsten Wonen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant De Lichtboei De Lichtboei Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hubo-Faber Hubo-Faber Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Zensa Moda Zensa Moda IJssalon Min12 IJssalon Min12 HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Dio Jurien Dio Jurien Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Fotografie Dorus Fotografie Dorus Almamater Almamater Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Plus Lunenborg Plus Lunenborg BENG Evenementen BENG Evenementen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt
IJssalon Min12 IJssalon Min12 Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus ForHim Menswear ForHim Menswear Visie Events Visie Events VVV Harlingen VVV Harlingen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Haarmode Cats Haarmode Cats Hema Harlingen Hema Harlingen Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht"