Bezoek onze Open Dag

Bezoek onze Open Dag

Woensdag 21 maart staan de deuren open en kunt u een kijkje nemen bij 't Wad, Noorderlicht en Middelstein!
Lees verder...
CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
5 jaar Plus Lunenborg!

5 jaar Plus Lunenborg!

Plus Lunenborg organiseert daarom zaterdag 24 maart van 13.00 uur tot 17.00 uur een jubileumfeestdag voor jong en oud!
Lees verder...
Heerlijk Binnen!

Heerlijk Binnen!

Culinaire paas-editie in het Entrepotgebouw te Harlingen, met foodstands, muziek, gezelligheid en er is óók een modeshow van ondernemers uit Harlingen e.o.!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
WAD'N PARTIJ

WAD'N PARTIJ

Betrokken, transparant en kritisch op de inhoud.
Lees verder...
GroenLinks Harlingen

GroenLinks Harlingen

GroenLinks gaat de verkiezingen in met een nieuwe, verjongde kandidatenlijst. Lijsttrekker Stephanie Geurtz over haar belevenissen als nieuweling.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Harlinger modellen schitteren op de catwalk

14-12-2017

HARLINGEN - Onlangs presenteerde het gerenommeerde Harlinger modehuus Nuvershirt met veel tromgeroffel en hoorngeschal op de catwalk van New York Fashion Week hun nieuwe T-sjurt en andere iconische items van de afgelopen jaren.

Het nieuwe T-sjurt met de verrassende opdruk en ongewone presentatie zette geliek de gehele modewereld op sien hassus. De ruime collectie van authentieke Harlinger kledij werd op een geheel eigen wijze, door een beetje stijve, maar volslanke Harlinger modellen op de catwalk aan de gehele wereld getoond.

 

Toen de modellen van het Harlinger modehuus de catwalk op liepen, om de nieuwe ontwerpen te showen, kregen ze een staande ovatie. Walle Geertsje, die vurlichte de zaal met hur uutdagende look en spannende outfit en Hotze, die voelde zich weer even Koning van ut Sjukelan met sien trendy skolk.

 

Oek de Harlinger leeuw stond volop in de skienwerpers, maar ja hij is dan oek de enige Leeuw oppe wereld die je se gek krijje om un Ouweseun T-sjurt an te trekken. Ut jonkje met de vinger inne diek, showde breed lachend de een na de ander mooie Harlinger pet. Hij was dan oek se bliet dat ie eindeluk bij die kouwe Postboot fut was. Anton en de Tobbedanser, nouw die glommen as aapekonten in de maaneskien van trots, toen se op de catwalk liepen te pronken met hun Harlinger lederdracht.

 

De internationale pers was dan ook flabbergasted, een lovende Herald Tribune schreef: 'Een nieuw tijdperk van Haute Couture is aangebroken.' De New york Times: 'Modehuus Nuvershirt, is de beste graadmeter voor trends, zelf Wall Street opende hoger.' Alleen de Franekerkrant had het over: Respectloos en plagiaat...

Rowwen Hèze zong ooit: 'Het is een kwestie van geduld, dat heel Holland Limburgs lult.' Wij zegge: 'Ut is un kwestie van dagen, dat heel Holland Ouweseun T-sjurts dragen.' 

 

Het leuke van dit alles is dat alle modellen weer terug binne op hun vertrouwde plek en dat hun gehele outfit (en veel meer) te verkrijgen is bij het VVV en op www.nuvershirt.nl

 

KIEK, SIEN, DAT IS NOUW UT LEUKE VAN HARLINGEN!

Algemeen Bedrijfsleven Shoppen

Meer nieuws

Verslag van de PvdA-fractie raadscommissievergadering 13 december

14-12-2017

HARLINGEN - Tijdens deze laatste raadsvergadering van 2017 ging het onder andere over de fusie van de Harlinger openbare basisscholen met de Stichting Odyssee uit Sneek, de nota Harlingen Gezond en de Pilot Harlingen Werkt.

Ontmoet Viv!

14-12-2017

HARLINGEN - Wil je de wereld van Viv! beleven?

Wint Harlingen de Kerstmarkt Award?

14-12-2017

HARLINGEN - Harlingen strijdt dit jaar weer mee om de titel beste Kerstmarkt van 2017.

Reacties

BENG Evenementen BENG Evenementen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Copini Opticiëns Copini Opticiëns ForHim Menswear ForHim Menswear Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hema Harlingen Hema Harlingen Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Vogelaar Audio Vogelaar Audio Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Visie Events Visie Events Plus Lunenborg Plus Lunenborg Dio Jurien Dio Jurien Zensa Moda Zensa Moda Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Ons Food&Wine Ons Food&Wine VVV Harlingen VVV Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Almamater Almamater Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Atelier de Groot Atelier de Groot Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Hubo-Faber Hubo-Faber
Visie Events Visie Events Plus Lunenborg Plus Lunenborg Ons Food&Wine Ons Food&Wine Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Dio Jurien Dio Jurien Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" VVV Harlingen VVV Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Copini Opticiëns Copini Opticiëns Atelier de Groot Atelier de Groot Vogelaar Audio Vogelaar Audio Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis