Bezoek onze Open Dag

Bezoek onze Open Dag

Woensdag 21 maart staan de deuren open en kunt u een kijkje nemen bij 't Wad, Noorderlicht en Middelstein!
Lees verder...
CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
5 jaar Plus Lunenborg!

5 jaar Plus Lunenborg!

Plus Lunenborg organiseert daarom zaterdag 24 maart van 13.00 uur tot 17.00 uur een jubileumfeestdag voor jong en oud!
Lees verder...
Heerlijk Binnen!

Heerlijk Binnen!

Culinaire paas-editie in het Entrepotgebouw te Harlingen, met foodstands, muziek, gezelligheid en er is óók een modeshow van ondernemers uit Harlingen e.o.!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
WAD'N PARTIJ

WAD'N PARTIJ

Betrokken, transparant en kritisch op de inhoud.
Lees verder...
GroenLinks Harlingen

GroenLinks Harlingen

GroenLinks gaat de verkiezingen in met een nieuwe, verjongde kandidatenlijst. Lijsttrekker Stephanie Geurtz over haar belevenissen als nieuweling.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Harlingen verliest in Akkrum

04-09-2017

AKKRUM- Afgelopen zondag stond de eerste ronde van de bekercompetitie op het programma.

Voor het vlaggenschip van fc Harlingen betekende dit een duel in en tegen Akkrum. Harlingen startte in de basis met Tetze Helvrich, Frank Claasz Coockson, Ane Schaap, Patrick de Waard, Marco Zeilmaker, Arjan Outhuyse, Jeroen van Dellen, André Sopacua, Niels Vlottes, Sander Zeilmaker en Jorge Pirez. De ouwe seunen begonnen niet scherp aan het duel en het was de thuisploeg die het betere spel had. Dit resulteerde al binnen een kwartier tot de openingstreffer, nadat Akkrum van rechts de bal voor het doel kreeg en onberispelijk de 1-0 tegen de touwen schoot.

 

Akkrum kreeg ook de betere kansen en halverwege de eerste helft leverde hen dit een hoekschop op. Deze werd "de zestien" in geslingerd en prima binnengekopt en Harlingen keek al tegen een 2-0 achterstand aan. De gasten kregen niet veel later een hoekschop, maar deze miste de juiste richting en werd naast gekopt. Vlak voor rust reageerde Tetze Helvrich nog heel alert op een inzet van Akkrum en mocht Harlingen niet mopperen dat de ruststand 2-0 was, want het spel was niet al te best. Na de pauze begon Harlingen beter en had de pech dat Sander Zeilmaker zichzelf vastliep in de Akkrumer defensie.

 

Kevin Jaarsma kwam het veld in voor Marco Zeilmaker. De ouwe seunen speelden beter dan in de eerste helft en creëerden ook kansen, maar Akkrum hield achterin de deur dicht. Na ruim een uur kwam Akkrum op 3-0. De Harlingers probeerden nog wel een goaltje mee te pikken. Een vrije trap werd nog weg gestompt door de doelman. Kevin Jaarsma zette een bal prima voor op Sander Zeilmaker, maar hij werd afgevlagd voor buitenspel. Ook de inzet van Niels Vlottes op aangeven van Frank Claasz Coockson ging net over het doel, waardoor het bij 3-0 bleef.

 

Aanstaande zondag speelt Harlingen in het tweede bekerduel een thuiswedstrijd tegen Blauwhuis. Dat duel begint om 14.00 uur.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Elfstedentocht non-stop per zeekajak, 200 kilometer in max 36 uur

04-09-2017

HARLINGEN - Kanovereniging “Onder de Wadden” te Franeker organiseert wegens groot succes alweer de 15e non-stop11 stedentocht per zeekajak op vrijdag 8 en zaterdag 9 september 2017.

Visserijdagen Harlingen: Iedereen bedankt!!

04-09-2017

HARLINGEN - De Visserijdagen Harlingen 2017 waren één groot feest.

Horecamunten Visserijdagen geldig t/m 10 september

04-09-2017

HARLINGEN - Voor het derde jaar op rij werd door de Harlinger Horeca tijdens de Visserijdagen het muntensysteem gehanteerd, dat ook op vele andere evenementen gebruikt wordt.

Reacties

Vogelaar Audio Vogelaar Audio De Lichtboei De Lichtboei ForHim Menswear ForHim Menswear Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Dio Jurien Dio Jurien Fotografie Dorus Fotografie Dorus Copini Opticiëns Copini Opticiëns Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Ons Food&Wine Ons Food&Wine Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen VVV Harlingen VVV Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zensa Moda Zensa Moda Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Karsten Wonen Karsten Wonen Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Plus Lunenborg Plus Lunenborg Hema Harlingen Hema Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor IJssalon Min12 IJssalon Min12 Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Almamater Almamater HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Hubo-Faber Hubo-Faber Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Visie Events Visie Events Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Atelier de Groot Atelier de Groot Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona
Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Visie Events Visie Events Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Copini Opticiëns Copini Opticiëns De Lichtboei De Lichtboei Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe VVV Harlingen VVV Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor