CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar ze alle 24!

Spaar ze alle 24!

Bij PLUS LUNENBORG spaar je nu voor 24 verschillende Mario Kart Koins. Alle favoriete karakters zijn te verzamelen: Mario, Princess Peach, Luigi en nog veel meer!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Goede vangst bij najaar-regiowedstrijd

11-09-2017

PARREGA - Op 9 september is de najaar-regiowedstrijd gevist, georganiseerd door de gezamenlijke besturen van HSV de Voorn te Harlingen, HSV Ons Genoegen te Makkum, HSV De Bears te Balk en HSV de Deinende Dobber te St. Annaparochie.

Goede vangst bij najaar-regiowedstrijd Koos Pit, HSV de Bears

De vislocatie was de Workumer Trekvaart. De organiserende vereniging was deze keer HSV de Deinende Dobber uit St. Annaparochie. Er deden 25 vissers mee aan de wedstrijd en er werd gevist van 09.00 - 13.00 uur. Er werd in vier vakken gevist tussen Tjerkwerd en Parrega.

 

Tussen 7.00 en 7.30 uur werden de visstekken verloot in dorpshuis de Gearhing te Parrega. Na het openingswoord van Frans Temme vertrok iedereen naar de waterkant en kon worden begonnen met het opbouwen van de stek. Om 09.00 uur klonk het beginsignaal.

 

Tot 11.00 uur was het grijs en regenachtig weer, daarna kwam tussen de wolken de zon af en toe te voorschijn. Er is goed vis gevangen met de vaste stok, vissen met de feederhengel was geen succes. Na vier uur gevist te hebben ging om 13.00 uur het eindsignaal en werd na de weging de prijsuitreiking gehouden in dorpshuis de Gearhing, waar voor iedereen een snack klaar stond. Hierna ging spreker van dienst Frans Temme over tot de prijsuitreiking en kregen de prijswinnaars een vleespakket mee naar huis. Na afloop werd een groepsfoto van de prijswinnaars gemaakt.

 

De uitslag was als volgt:

Vak A:

1) Piet Roedema, HSV Ons Genoegen, 7.567 gram

2) Pier Schram, HSV de Bears, 6.047 gram

3) Frans Temme, HSV de Deinende Dobber, 4.006 gram

 

Vak B:

1) Anne Dirk van Assen, HSV de Deinende Dobber, 5.425 gram

2) Rob Ras, HSV Ons Genoegen, 2.327 gram

3) Piet Topma, HSV Ons Genoegen, 2.237 gram

 

Vak C:

1) Be Sluiter, HSV Ons Genoegen, 4.991 gram

2) Thomas Brandsma, HSV de Voorn, 4.325 gram

3) Hielke Soeten, 3.626 gram

 

Vak D:

1) Teake Wielinga, HSV Ons Genoegen, 5.530 gram

2) Ruud Roelvink, HSV de Deinende Dobber, 4.366 gram

3) Bote Brandsma, HSV de Voorn, 4.075 gram

 

Na afloop werd de kampioen van de regiowedstrijden van 2017 bekend gemaakt. De eer was voor Anne Dirk van Assen, van HSV de Deinende Dobber.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Atelierroute Harlingen

11-09-2017

HARLINGEN - Voor iedereen, die de atelierroute van 7 en 8 oktober al in zijn agenda heeft staan, de atelierroute is verschoven naar 4 en 5 november.

Meisjes E61 HMHC starten hockeyseizoen met klinkende zege

11-09-2017

HARLINGEN – Het hockeyseizoen is weer begonnen.

Vrijwilligerscentrale De Skûle Welzijn op zoek naar nieuwe vrijwilligers

11-09-2017

HARLINGEN - Voor het project “Opstapje” in Harlingen worden vrijwilligers gezocht die ondersteuning kunnen geven bij de taalontwikkeling en opvoeding van jonge kinderen.

Reacties

Visie Events Visie Events Copini Opticiëns Copini Opticiëns Atelier de Groot Atelier de Groot HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje VVV Harlingen VVV Harlingen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus BENG Evenementen BENG Evenementen Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas IJssalon Min12 IJssalon Min12 Almamater Almamater Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Plus Lunenborg Plus Lunenborg Haarmode Cats Haarmode Cats Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Ons Food&Wine Ons Food&Wine De Lichtboei De Lichtboei ForHim Menswear ForHim Menswear Hema Harlingen Hema Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Dio Jurien Dio Jurien Karsten Wonen Karsten Wonen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Vogelaar Audio Vogelaar Audio Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Fotografie Dorus Fotografie Dorus
Ons Food&Wine Ons Food&Wine Hema Harlingen Hema Harlingen Almamater Almamater De Lichtboei De Lichtboei Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Vogelaar Audio Vogelaar Audio Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Dio Jurien Dio Jurien Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam VVV Harlingen VVV Harlingen