Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Eurootje!

Eurootje!

Bij Plus Lunenborg: meer dan 100 aanbiedingen voor maar 1 Eurootje!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
3e Heerlijk Harlingen

3e Heerlijk Harlingen

8-9-10 september wordt het weer super gezellig aan de Dokkade te Harlingen met dé Heetste Hamburger, het Rad van Fortuin, eten & drinken!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Gezellige familiedag Hosanna

26-09-2016

HARLINGEN – Het was voor het eerst dat cmv Hosanna een familiemiddag organiseerde voor haar leden en familieleden.

Gezellige familiedag Hosanna Een overzicht van het spellencircuit in de oefenzaal.

Een middag vol spanning en ontspanning. De 40 deelnemers, van spelende leden, ouders, broertjes en zusjes kregen in groepsverband in de oefenzaal van het muziekgebouw aan de Hermesweg een achttal oudHollandse spellen en spelen te verwerken.

 

Daarnaast waren er twee denk sessies. Eén waarbij men antwoorden op vragen uit Harlinger Couranten moest zien te vinden, en een viertal quiz thema’s van EHBO tot Bloemen. Per groep had men een kwartier de tijd om een spel ‘te overwinnen’ terwijl voor de twee denk sessies een half uur stond. Het werd een gezellige middag waarin de families Dotinga en Faasse de catering verzorgden en de prijsjes voor de winnaars samenstelde. De catering was goeddeels gesponsord.

 

Het ontspannend karakter van deze middag kende natuurlijk ook een fanatieke inzet eigenlijk van alle groepen. De individuele scores van het ring werpen, tafelbowling, de spiraal etc. werden per groep opgeteld. De voorzitter van Hosanna kon rond vijf uur de groep van Hans Attema tot winaars kronen Een ‘snoepig’ aandenken was er voor het zestal. Wijnholt koeriersdienst werd bedankt voor het transport van de spellen uit Bolsward.’Degene die er niet waren hebben echt iets gemist” zei voorzitter Van der Heide.

 

Er komt vast in 2017 een herhaling van deze familiedag zei hij tenslotte en dankte het organiserende comité: families Dotinga, Faasse, Attema en Zijlstra, en Mirjam Reerink.

 

 

Al snel werd het denk gedeelte buiten voortgezet want het was binnen toch wel erg warm. Hier de groep Mirjam volop aan het denken en puzzelen verder in die groep: Anouk Albert Veldema, Sem, Mariska, John.

 

Mooi bedrag voor de kas

Manon Heida, één van de Colorgards van CMV Hosanna, sprong in op een like actie van de Zorgkliniek van de RUG dat als thema: Sponsor zoekt Sponsor droeg. Het was de bedoeling om via de gsm zoveel mogelijk reacties binnen te krijgen. De privé actie van Mannon leverde het mooie bedrag van 200 euro op en dat werd door de penningmeester van CMV Hosanna,Wouter Zijlstra dankbaar bijgeschreven op de rekening. Het bestuur en natuurlijk ook de leden vonden en vinden het een fantastisch initiatief van deze charmante Colorguard en het past prima bij de andere acties die de muziekvereniging houdt om de noodzakelijk geldmiddelen op peil te houden. Zulke leden zijn onmisbaar, zegt de voorzitter van de muziekvereniging.   

Muziek Sport & Recreatie

Meer nieuws

fc Harlingen verliest cruciale wedstrijd

26-09-2016

HARLINGEN - Na vier competitie wedstrijden, staat de fc Harlingen in de stand in de derde klasse A troosteloos onderaan met nog nul punten.

Zesde bekerviswedstrijd

26-09-2016

PARREGA - Op zaterdagmorgen 24 september is de zesde bekerwedstrijd van de zomercompetitie gevist van HSV de Voorn, HSV De Deinende Dobber en HSV Ons Genoegen.

JOGG zichtbaar aanwezig op schoolvoetbaltoernooi

26-09-2016

HARLINGEN - Veel tradities zijn waardevol om vast te houden, andere verstandig om te wijzigen.

Reacties

De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Copini Opticiëns Copini Opticiëns Haarmode Cats Haarmode Cats Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Visie Events Visie Events Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Karsten Wonen Karsten Wonen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" VVV-TIP Harlingen VVV-TIP Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Vogelaar Audio Vogelaar Audio Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Ons Food&Wine Ons Food&Wine HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje IJssalon Min12 IJssalon Min12 Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Zensa Moda Zensa Moda Hema Harlingen Hema Harlingen Dio Jurien Dio Jurien BENG Evenementen BENG Evenementen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Almamater Almamater Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Atelier de Groot Atelier de Groot ForHim Menswear ForHim Menswear Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber
Atelier de Groot Atelier de Groot Copini Opticiëns Copini Opticiëns ForHim Menswear ForHim Menswear Hema Harlingen Hema Harlingen Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Karsten Wonen Karsten Wonen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V.