Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar sneller met de PLUS app

Spaar sneller met de PLUS app

Als je er nu gebruik van maakt ontvang je 10 extra zegels. Dat tikt aan!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
RSH Radio Marathon!

RSH Radio Marathon!

54 uren live radio in het weekend van 27, 28 en 29 oktober 2017! Kom langs of luister via 104.1 FM, 106.2 FM!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Froonacker Hoofd jeugdsponsor Zeerobben

02-05-2017

HARLINGEN - Met ingang van het seizoen 2017-2018 wordt Assurantiebedrijf Froonacker te Franeker de nieuwe Hoofd Jeugdsponsor van Zeerobben te Harlingen.

Club en sponsor bereikten daarover recentelijk een akkoord voor een driejarige verbintenis.
Naast Smeding als hoofdsponsor nu dus een hoofd jeugdsponsor voor Zeerobben van buiten de eigen stad. Dat zou opmerkelijk genoemd mogen worden. Echter niet voor Anne Bergsma, directeur van Froonacker: “Zeerobben is een goed georganiseerde en ambitieuze club met regionale uitstraling, die bovendien haar PR via alle (social) media goed voor elkaar heeft. Dat maakt deze club tot een goede match voor ons verzekeringskantoor dat immers ook verder kijkt dan alleen de lokale markt”. Dat is helder dus, maar waarom dan een voetbalclub en meer specifiek Zeerobben? “Omdat voetbal een laagdrempelige volkssport is en wij dat met onze ondersteuning zo willen houden. Zeerobben is een club met een visie en een missie, waarbij de ambitie om met het eerste elftal zo hoog mogelijk te spelen wordt ondersteunt met een visie op hoe daartoe de jeugdafdeling dient te worden ontwikkeld. Dat zij zoveel aandacht schenken aan jeugdopleiding spreekt ons zeer aan. Zoals verzekeren heel specifiek toekomstgericht is, zo wilde Zeerobben zich met een Hoofd Jeugdsponsor verzekeren van faciliteiten die een goede jeugdopleiding mogelijk maken. Dat avontuur gaan we graag samen met hen aan”, aldus Bergsma.

Froonacker was reeds 2 jaar lid van de Businessclub Zeerobben en heeft zo de vereniging min of meer van binnenuit leren kennen. Dat was een mooie opzet om vervolgens deze stap te zetten naar een intensievere samenwerking. Waaruit gaat die samenwerking dan bestaan?, zo vroegen we Dirk Arends, bestuurslid sponsorzaken bij Zeerobben: “In Smeding Groenten en Fruit hadden en hebben we al jaren een meer dan uitstekende hoofdsponsor die onze visie deelt en ons faciliteert om onze ambities te realiseren. Datzelfde beeld hebben we ook voor ogen met onze jeugdafdeling. We willen investeren in onze jeugdopleiding, onder andere door gediplomeerde jeugdtrainers aan te trekken en vrijwillige jeugdtrainers een goede begeleiding en ondersteuning te bieden, zodat ook zij in staat zijn beter te trainen en beter te scouten. Nu we zowel van onze succesvolle Businessclub specifieke ondersteuning voor de jeugd krijgen als ook met Froonacker in zee gaan, kunnen we dat allemaal beter vorm geven. Zo hebben we voor het komende seizoen al een Hoofd Jeugdopleiding aangesteld in de persoon van Koos Heising. We achten hem in staat ons de volgende stappen te laten zetten en Zeerobben als opleidingsclub aantrekkelijk te maken voor talentvolle spelers uit de regio”.

Jeugd, dat begint bij Zeerobben al bij de Waddenrobkes, de 5-7 jarigen die uitkomen in een onderlinge competitie op het D-veld bij Zeerobben. En het is dat D-veld dat vanwege de sponsoring door Froonacker zal worden omgetoverd tot een heuse “Froonacker Arena”. De ingang van het veld zal worden voorzien van meerpalen zoals die ook bij de ingang van het hoofdveld en het terras staan (met dank aan De Boer & De Groot!). Verder komt er rondom het veld een boarding waar Froonacker uiteraard de hoofdtoon zal voeren, maar ook zichtbaarheid wordt gerealiseerd voor de Businessclub die immers ook in sterke mate de jeugdafdeling steunt. “Een mooie combi”, aldus Rint Henstra, voorzitter van de Businessclub. “Op deze manier kunnen we zichtbaar maken dat wij als Businessclub een accent leggen op de jeugdopleiding van Zeerobben. En dat één van onze leden daar nu bovenuit stijgt met het Hoofdjeugdsponsorschap vinden we alleen maar mooi en we hopen dat het een stimulans is voor andere bedrijven om zich ook bij dit nuttige zakennetwerk aan te sluiten”.

Naast de aankleding van de Froonacker Arena, zal de sponsoring door Froonacker ook tot uiting komen in diverse andere zaken, zoals tenues voor een of meerdere jeugdteams, coachjassen voor leiders en trainers, vlaggen en andere promotiemiddelen die de club ter beschikking staan.
Het contract met Froonacker start in het seizoen 2017-2018, maar de aftrap is reeds voorzien voor 10 juni tijdens de Familiedag van Zeerobben. De commissie heeft een spectaculaire openingsact voor ogen, maar daarover in een later stadium meer.

Het slotwoord is voor de voorzitter van Zeerobben, Johannes Woudstra: “Geweldig nieuws voor onze club natuurlijk. Maar het maakt ons ook en vooral trots dat een prachtig bedrijf als Froonacker zich wil verbinden aan Zeerobben. Het past wat ons betreft precies in de puzzelstukjes die we dagelijks aan het leggen zijn. Weer een stap voorwaarts in de opbouw van deze mooie familieclub, waar we graag de stelregel hanteren dat sponsoring een middel is om tezamen met onze sponsoren verenigings- en voetbaldoelen te bereiken. Dat we dit als Harlinger vereniging kunnen doen met de steun van een bedrijf uit De Waadhoeke past wat ons betreft helemaal in het beeld dat wij van Froonacker hebben en zij van ons. Open naar de eigen regio en gericht op interregionaal voetballen en zaken doen.”


 

Bedrijfsleven Sport & Recreatie

Meer nieuws

fc Harlingen VR 1 pakt zwaar bevochten punt

02-05-2017

HARLINGEN - Na de mooie puntendeling tegen koploper Tzum VR 1 en daarna een weekje vrij moesten de dames van fc Harlingen VR 1 zaterdag 29 april uit spelen tegen de dames van Stiens VR 3.

Vernieuwde Trekpleister Harlingen viert feestelijke heropening

02-05-2017

HARLINGEN - Trekpleister Harlingen krijgt een complete make-over.

Binnenkort is het weer Moederdag!

02-05-2017

HARLINGEN - Een dag om moeder te verwennen met een leuk of lief cadeautje.

Reacties

Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen BENG Evenementen BENG Evenementen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Copini Opticiëns Copini Opticiëns De Lichtboei De Lichtboei Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas IJssalon Min12 IJssalon Min12 Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Karsten Wonen Karsten Wonen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Ons Food&Wine Ons Food&Wine Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Hubo-Faber Hubo-Faber De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant ForHim Menswear ForHim Menswear Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Hema Harlingen Hema Harlingen Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats VVV Harlingen VVV Harlingen Visie Events Visie Events Zensa Moda Zensa Moda Fotografie Dorus Fotografie Dorus Atelier de Groot Atelier de Groot Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Dio Jurien Dio Jurien Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Almamater Almamater Plus Lunenborg Plus Lunenborg
De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën VVV Harlingen VVV Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Visie Events Visie Events Atelier de Groot Atelier de Groot ForHim Menswear ForHim Menswear Zensa Moda Zensa Moda BENG Evenementen BENG Evenementen Hema Harlingen Hema Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber