Bezoek onze Open Dag

Bezoek onze Open Dag

Woensdag 21 maart staan de deuren open en kunt u een kijkje nemen bij 't Wad, Noorderlicht en Middelstein!
Lees verder...
CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
5 jaar Plus Lunenborg!

5 jaar Plus Lunenborg!

Plus Lunenborg organiseert daarom zaterdag 24 maart van 13.00 uur tot 17.00 uur een jubileumfeestdag voor jong en oud!
Lees verder...
Heerlijk Binnen!

Heerlijk Binnen!

Culinaire paas-editie in het Entrepotgebouw te Harlingen, met foodstands, muziek, gezelligheid en er is óók een modeshow van ondernemers uit Harlingen e.o.!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
WAD'N PARTIJ

WAD'N PARTIJ

Betrokken, transparant en kritisch op de inhoud.
Lees verder...
GroenLinks Harlingen

GroenLinks Harlingen

GroenLinks gaat de verkiezingen in met een nieuwe, verjongde kandidatenlijst. Lijsttrekker Stephanie Geurtz over haar belevenissen als nieuweling.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Fotoclub Focus foto van de maand september

03-10-2017

HARLINGEN - Het onderwerp van de maand september van fotoclub Focus was "KAPOT".

Maandag 25 september jl. kwamen de leden van fotoclub Focus, voor de 1e keer dit seizoen, bij elkaar. Elke bijeenkomst wordt er een foto van de maand gekozen. Deze keer was het een foto van Anita Kiewied die foto van de maand september 2017 werd.

 

Anita Kiewied: "Hierbij dacht ik gelijk aan een ruit wat kapot is.nOp een mooie zonnige middag in september ging ik op de fiets langs het terrein van Spaansen en zag daar de vervallen gebouwen. Genoeg kapotte ruiten te vinden. Dit kapotte ruit vond ik zo speciaal omdat er een spinnenweb op het scherpe puntje van het glas zat, in combinatie met het roestige van het raamkozijn".

 

Fotoclub Focus

Bijna iedereen fotografeert wel eens, van eenvoudige kiekjes tot mooie, bijzondere en artistieke beelden. Fotoclub Harlingen is een fotoclub die bestaat uit enthousiaste leden uit Harlingen en omstreken. Voor de een is fotografie een passie, voor de ander een hobby. Er is een brede belangstelling, evenals een grote variatie in kennis, ervaring en voorkeuren.

 

Een club met een open houding naar nieuwe mensen, nieuwe ontwikkelingen en ideeën. Om de creativiteit te bevorderen wordt er elke maand met een thema/onderwerp gewerkt. De foto, die aan een aantal voorwaarden moet voldoen zal dan op de maandelijkse clubavond door de leden worden getoond en besproken. Uit het bespreken en beoordelen van elkaars foto’s valt veel te leren en dat is juist de bedoeling van onze club: Leren van anderen, van opbouwende kritiek en op een gezellige manier de kwaliteit van de gemaakte foto’s verbeteren.

 

Daarnaast is een gezellig samenzijn op de clubavond en proberen om gezamenlijk 1 maal per jaar leuk en leerzaam als club erop uit te trekken belangrijk.

 

De Fotoclub probeert een gevarieerd jaarprogramma aan te reiken, dat hopelijk voor ieder wat wils biedt. Fotoclub Harlingen komt 1x per maand bij elkaar. Meestal gebeurt dit in “het Vierkant”, Johan van Oldenbarnelveldstraat2”in Harlingen.

 

Heeft u interesse gekregen of wilt u meer informatie? Neem dan met ons contact op: info@focusharlingen.nl.

 

Meer info op www.focusharlingen.nl

Algemeen Kunst & Cultuur

Meer nieuws

HMHC haalt veel geld op voor stichting Semmy met leuke Super Sunday

03-10-2017

HARLINGEN - Afgelopen zondag was het Super Sunday op de Harlinger hockeyvereniging.

Schietbeproevingen Breezanddijk van 9 oktober tot en met 12 oktober 2017

03-10-2017

HARLINGEN - Vanaf 9 tot en met 12 oktober 2017 zijn er schietbeproevingen.

Dames 1 laat weer zien wat ze kunnen

03-10-2017

HARLINGEN - Op de gezellige en productieve Super Sunday voor Stichting Semmy stond voor Dames 1 de spannende wedstrijd tegen Emmen op het programma.

Reacties

Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Plus Lunenborg Plus Lunenborg Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Hema Harlingen Hema Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Ons Food&Wine Ons Food&Wine VVV Harlingen VVV Harlingen Vogelaar Audio Vogelaar Audio Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe BENG Evenementen BENG Evenementen ForHim Menswear ForHim Menswear Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zensa Moda Zensa Moda Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Hubo-Faber Hubo-Faber Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Almamater Almamater De Lichtboei De Lichtboei Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Atelier de Groot Atelier de Groot Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Karsten Wonen Karsten Wonen Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Visie Events Visie Events
Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Zensa Moda Zensa Moda Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Fotografie Dorus Fotografie Dorus Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Atelier de Groot Atelier de Groot Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Vogelaar Audio Vogelaar Audio