Open Dagen RSG Simon Vestdijk

Open Dagen RSG Simon Vestdijk

Harlingen – 7 februari 2018 Franeker – 8 februari 2018
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar sneller met de PLUS app

Spaar sneller met de PLUS app

Als je er nu gebruik van maakt ontvang je 10 extra zegels. Dat tikt aan!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 10 november wegens winterstop gesloten. Groepen kunnen op verzoek een rondleiding boeken. Rond 1 april 2018 gaan we weer open.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Voorbeschouwing fc Harlingen - vv Nicator

18-02-2017

HARLINGEN - De meeste wedstrijden lagen er afgelopen weekend uit vanwege de vorst.

Zo ook de uitwedstrijd van fc Harlingen. Zij zouden naar Bolsward afreizen maar Koning Winter strooide roet in het eten. Voor komend weekend staan er betere temperaturen op het programma en fc Harlingen zal zondag het Leeuwarder Nicator ontvangen.

 

Een duel uit de kelder van de 3e klasse A. fc Harlingen staat momenteel op de 11e plaats en vv Nicator staat slechts één plekje hoger met 2 punten meer. Beide teams kwamen dus afgelopen zondag niet in actie door afgelasting en mogen nu dus op herhaling. 

 

Eerder dit seizoen waar beide clubs nog 0 punten hadden na 4 duels ging fc Harlingen in Leeuwarden hard onderuit met 5-0 en was Ferry Stoelwinder bij Nicator de “Man of the Match” met 3 doelpunten. Maar in het thuisduel, welke zich vorig seizoen afspeelde, was fc Harlingen met 3-0 te sterk. Freek Töpfer werd in het centrum aangespeeld, zijn schot was droog maar zuiver en verdween in de hoek 1-0. Een mooie en zeker dik verdiende voorsprong voor een goed spelend fc Harlingen. Vier minuten later was het weer raak. Dit keer kreeg Justin Attema de bal en met een fraaie omhaal liet hij het net weer bollen 2-0. In de 54e minuut was het wederom raak. Kevin Jaarsma kreeg de bal goed aangespeeld, hij stond tussen twee spelers in maar speelde zich met buitenkantje rechts goed vrij en speelde ook de keeper nog eens uit en tikte 3-0 binnen. En nu na 15 ronden staan beide clubs toch weer onder elkaar.

 

Voor komende zondag zullen de mannen van Duco Mulder zich weer volop in de strijd gaan gooien en willen ze, net als de vorige thuiswedstrijd, de 3 punten bij gaan schrijven.

 

De wedstrijd fc Harlingen - vv Nicator begint om zondag 19 februari om 14.00 uur en wordt gesponsord door Stadscafé Rekneck te Harlingen.

 

Pupil van de Week: Viggo Zijlstra

Ik ben Viggo Zijlstra en ik ben 8 jaar oud. Bij de aankomende wedstrijd tegen Nicator 1 ben ik pupil van de week! Ik voetbal nu voor het derde jaar bij fc Harlingen. Ik zit in het team JO9-2G en daar ben ik zowel keeper als spits, dit wissel ik af met Luuk. Eerst was ik alleen spits, maar toen ik een keer op doel ging omdat we geen keeper hadden vond ik het erg leuk en hield ik veel ballen tegen. Ik vind het heel leuk om in dit team te spelen en ik kan niet wachten tot de competitie weer begint!

 

 

Ik zit op de Sint Michaëlschool in groep 5B bij juf Ineke en juf Margreet. Rekenen vind ik superleuk. In de pauzes ben ik vaak in de voetbalkooi te vinden. Als het weer wat beter word ga ik na schooltijd vaak naar het trapveldje vlak bij ons huis. Op zondagavond mag ik altijd nog even voetbal op tv kijken. Twee jaar geleden mocht ik lang opblijven om de wedstrijd van Nederland tegen Argentinië te zien. Jammer dat ze die wedstrijd verloren…

 

Mijn favoriete club is FC Barcelona en ik vind Messi de allerbeste speler van de wereld. Soms mag ik wel eens met mijn moeder mee naar SC Cambuur en daar vind ik Van der Streek de beste speler. Ik hoop dat ze de beker gaan winnen want dan mogen ze Europees voetbal spelen.

 

Ik heb veel zin in zondag en ik hoop dat fc Harlingen gaat winnen!

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Opening Visserijdagen 2017: Grote feesttent op Nieuwe Willemshaven

18-02-2017

HARLINGEN - Jan Smit en Douwe Bob vertolken hoofdrollen in 't Dokfestival Visserijdagen op woensdag 30 augustus 2017.

Restaurant STOOF opent in Sneek

18-02-2017

HARLINGEN - Na vijf succesvolle jaren in Harlingen opent woensdag 1 maart a.s. restaurant STOOF haar deuren op het Grootzand 22 in Sneek.

Sporten op kunstgrasvelden

18-02-2017

HARLINGEN - Na de uitzending van Zembla begin oktober 2016 is ook in Harlingen veel onrust ontstaan over de veiligheid van het sporten op kunstgrasvelden met daarin rubbergranulaatkorrels.

Reacties

Fotografie Dorus Fotografie Dorus Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Karsten Wonen Karsten Wonen Visie Events Visie Events Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Hema Harlingen Hema Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe IJssalon Min12 IJssalon Min12 Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Dio Jurien Dio Jurien Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Atelier de Groot Atelier de Groot Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad De Lichtboei De Lichtboei Plus Lunenborg Plus Lunenborg HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Hubo-Faber Hubo-Faber Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Almamater Almamater Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn BENG Evenementen BENG Evenementen Vogelaar Audio Vogelaar Audio Haarmode Cats Haarmode Cats Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Copini Opticiëns Copini Opticiëns VVV Harlingen VVV Harlingen Ons Food&Wine Ons Food&Wine ForHim Menswear ForHim Menswear Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht"
Copini Opticiëns Copini Opticiëns Atelier de Groot Atelier de Groot Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus BENG Evenementen BENG Evenementen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad IJssalon Min12 IJssalon Min12 Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Fotografie Dorus Fotografie Dorus Karsten Wonen Karsten Wonen Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam VVV Harlingen VVV Harlingen