Samen de N31 op!

Samen de N31 op!

Samen 1 WKND: vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 oktober!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Eurootje!

Eurootje!

Bij Plus Lunenborg: meer dan 100 aanbiedingen voor maar 1 Eurootje!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

fc Harlingen VR 1 herstelt zich uitstekend

30-09-2016

HARLINGEN - De dames van het VR 1 team van de fc Harlingen moesten afgelopen zaterdag spelen tegen de dames van de v.v. Warga VR 1.

Na de enigszins onnodige nederlaag in en tegen Tzum waar de dames van VR 1 door persoonlijke fouten, niet scherp genoeg maar ook door te lief voor de tegenstander te zijn met lege handen naar huis moesten gaan werd er deze week weer lekker getraind en werden de puntjes weer even op de i gezet door de technische staf.

 

Op een zonovergoten hoofdveld van “Sportpark Vierkantsdijk” en aangemoedigd door weer een groot aantal supporters begon VR 1 direct met druk te zetten op de Warga speelsters en dit leverde al snel enkele kleine kansjes op.

 

In de 8e minuut ging Laura goed door en speelde Ingrid aan, deze haalde van een metertje of 20 hard uit maar de bal ging rakelings over het doel.

Twee minuten later counterde Warga op een VR 1 aanval, maar door attent reageren van Tracey wist zij de bal voor de Warga spits weg te halen en keepster Marissa aan te spelen die op haar beurt weer laatste dame Audrey aanspeelde zodat dit gevaar was geweken.

In de 16e minuut was het wederom Warga dat een aanval opzette maar deze strandde op keepster Marissa, met een verre uittrap wist zij Deveny te bereiken die op haar beurt weer Fleur aanspeelde, Fleur zette de bal voor op Ashley en deze schoot de bal in maar de keepster wist de bal te keren maar uit de rebound wist Ashley alsnog de bal binnen te tikken en was het 1-0.

 

Nadat er een korte drinkpauze was geweest en de beide teams weer even op krachten waren gekomen was het een open duel waarin de beide keepsters enkele werden getest, maar gescoord werd er niet. Langzaam maar zeker trok VR 1 het initiatief weer naar zich toe en in de 26e minuut was het Demi die goed doorging op een pass van Ilse en de bal voorzette op de vrijstaande Fleur en met een hard schot in de verre hoek liet Fleur de keepster kansloos 2-0.

Nadat ook Warga het nog een paar keer had geprobeerd met een aanval die vaak strandde op het Harlinger verdedigingsblok bestaande uit Sascha, Audrey, Sjoukje en Tracey zodat Marissa maar enkele keren in actie moest komen was het weer VR 1 dat de wedstrijd bepaalde, Ingrid, Laura en Deveny brachten de spitsen Fleur en Demi regelmatig in stelling maar de Warga keepster wist soms met kunst en vliegwerk haar doel tot aan de rust schoon te houden.

Na de rust was het al binnen de minuut bijna raak toen de keepster van Warga een schot van Fleur niet onder controle kreeg, maar het schot uit de rebound van Marleen ging net over het doel.

 

In de 49e minuut onderschepte Audrey een Warga aanval en speelde Ingrid aan, deze stuurde Mariska de diepte in, Mariska ging op snelheid door zette voor op Marleen en van 20 meter schoot de deze de bal hard en laag buiten bereik van de keepster binnen 3-0. Vijf minuten later was het Warga dat gevaarlijk werd, maar keepster Marissa wist met een uiterste inspanning de bal nog corner te werken. Hierna golfde het spel wat op en neer en kregen beide ploegen enkele kansjes waaruit niet werd gescoord.

 

Na wederom een korte drinkpauze was er een vervelend incident toen een Warga speelster in een onschuldig duel om de bal ongelukkig op haar schouder terecht kwam en (na later bleek met een sleutelbeenbreuk) geblesseerd het veld moest verlaten, waardoor de stemming in dit zeer sportief verlopen duel een beetje bedrukt werd aan beide kanten. Maar de wedstrijd ging door en nadat Sabine door goed ingrijpen de bal op de mee opgekomen Sacha passte, schoot laatste speelster de bal net over. Warga probeerde hierna de score nog wat draaglijker te maken, maar hun aanvallen stranden op het Harlinger verdedigingsblok en anders was het keepster Marissa wel die deze middag niet te passeren was.

 

In de slotminuten was het Fleur die goed doorging op een trap van Audrey en vanaf eigen helft op het Wargaaster doel afstormde en oog in oog met de keepster liet zij deze kansloos door de bal in de verre hoek binnen te tikken 4-0. Na beiden hierna nog enkele kleine kansjes te hebben gehad vond de goed leidende scheidsrechter Willem Jan Kimp het welletjes en floot voor het einde van deze zeer sportieve wedstrijd waarin fc Harlingen VR 1 zeer verdiend de punten thuis wist te houden.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

N31 Harlingen: Werkzaamheden oktober

30-09-2016

HARLINGEN - Wilt u weten wat we de komende maand gaan maken?

Nieuw seizoen, nieuwe dinerkaart bij Restaurant-Wijnbar ONS...

30-09-2016

HARLINGEN - Nieuwe smaken en nieuwe gerechten voor het komend seizoen!

Meromar Seafoods zaalvoetbalcompetitie 23-09-2016

30-09-2016

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen week gespeelde wedstrijden in de B poule.

Reacties

Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe BENG Evenementen BENG Evenementen Ons Food&Wine Ons Food&Wine Hema Harlingen Hema Harlingen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Copini Opticiëns Copini Opticiëns Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Vogelaar Audio Vogelaar Audio Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Zensa Moda Zensa Moda Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Visie Events Visie Events VVV Harlingen VVV Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Atelier de Groot Atelier de Groot IJssalon Min12 IJssalon Min12 Fotografie Dorus Fotografie Dorus Plus Lunenborg Plus Lunenborg Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Haarmode Cats Haarmode Cats ForHim Menswear ForHim Menswear Almamater Almamater Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Karsten Wonen Karsten Wonen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Dio Jurien Dio Jurien De Lichtboei De Lichtboei Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam
Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad BENG Evenementen BENG Evenementen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen De Lichtboei De Lichtboei IJssalon Min12 IJssalon Min12 Dio Jurien Dio Jurien Fotografie Dorus Fotografie Dorus Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Haarmode Cats Haarmode Cats Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn