CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar ze alle 24!

Spaar ze alle 24!

Bij PLUS LUNENBORG spaar je nu voor 24 verschillende Mario Kart Koins. Alle favoriete karakters zijn te verzamelen: Mario, Princess Peach, Luigi en nog veel meer!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Fc Harlingen presenteert: fc Harlingen Old Stars – Oud sc Heerenveen

09-06-2017

HARLINGEN - Na maanden voorbereiding is het dan eindelijk zover!

Familieweekend bij fc Harlingen. En we hebben een fantastische opening: Vanavond betreden de mannen van Oud sc Heerenveen de velden van fc Harlingen en nemen zij het op tegen fc Harlingen Old Stars.

 

Het familieweekend is een jaarlijks terugkerend evenement, het seizoen wordt feestelijk afgesloten. Kampioenen of niet, elk seizoen moet afgesloten worden met een goed gevoel.  We proosten vooral op alle vrijwilligers die het hele seizoen voetbal mogelijk maken voor jong en oud.

 

Het is namelijk allemaal niet zo vanzelfsprekend dat een club “gewoon maar” draait. Daar komen behoorlijk wat factoren bij kijken. Denk daarbij aan het besturen van een verenging, ook dit gaat niet zonder slag of stoot, maar we maken echt vorderingen, hoe klein soms ook.  Maar laten we vooral ook het kantinepersoneel niet vergeten, zij zorgen dat onze spelers maar ook de bezoekers goed verzorgd worden. Zonder de sponsorcommissie geen sponsors. En dan ook zeker de (groot) ouders niet te vergeten. Zij, die elke keer de kinderen brengen en halen tijdens wedstrijden en de kinderen steunen langs de zijlijn. Om vervolgens ook nog eens de was te draaien in het weekend met de speler tenues. En wat dacht u van de mensen achter de wedstrijdzaken, materiaal en accommodatie beheer. De technische commissie, die het dan aan het eind van het seizoen extra op hun bordje krijgen vanwege de nieuwe indelingen. De vrijwilligers die ervoor zorgen dat de boxen, kantine en het terrein weer schoon zijn. En dan vooral niet te vergeten de leiders, trainers en coördinatoren die het voetballen elke dag weer mogelijk maken… en zo draait een hele club op allerlei soorten vrijwilligers.

 

Mede door middel van het familieweekend bij fc Harlingen, waarbij de hele familie mee kan doen, kan er terug gekeken worden op het afgelopen seizoen. Wat ging er fout, wat ging er juist goed. Want de goede dingen worden vaak vergeten. Of voor lief genomen.  Er stappen mensen op, er staan (gelukkig) ook weer nieuwe mensen op. Zo gaat dat en dat is ook helemaal niet erg. We zoeken gewoon nog even de gezelligheid bij elkaar op, we hewwe ut er even over en we drinken er één. Gezelligheid en sportiviteit, dát zijn dan ook de kernwoorden voor het komend weekend.

 

Dit zullen we vanavond ook zeker gaan zien. Want ondanks de winnaarsmentaliteit van vele spelers is sportiviteit net zo belangrijk als het winnen zelf. En vanavond zullen de spelers van fc Harlingen Old Stars het op gaan nemen tegen de sportieve mannen van Oud sc Heerenveen:

Gert jan Verbeek, Niklas Tarvajärvi, Nico Kramer, Johan Akkerman, Ernst Jan Bantema, Menno van Dam, Jan de Jonge, Lammert Hoekstra, Peter Pot, Robin Huisman, Maarten de Jong en Gerald Sibon.

 

En de namen van fc Harlingen hoor ik u denken? Die mag u zelf invullen. Of beter, kom vanavond gewoon kijken! De wedstrijd begint om 19.00 uur en is voor iedereen vrij toegankelijk. Koop wel even een programmaboekje want dan steunt u toch een beetje onze club én u kunt nog een prijsje winnen ook.

 

Tot vanavond allemaal!

Evenement Sport & Recreatie

Meer nieuws

RSH live verslag 68e editie Lanenkaatsen

09-06-2017

HARLINGEN - Radio Stad Harlingen doet zaterdag 10 juni live verslag van de loting van de parturen voor het Lanenkaatsen.

Deze week in 'Afslag Harlingen'

09-06-2017

HARLINGEN - Zaterdag 10 juni wordt het RSH programma 'Afslag Harlingen' gepresenteerd door Marius Sterk & Hans Wessels.

Bekendmakingen van de gemeente Harlingen week 23-2017

09-06-2017

HARLINGEN - Iedere week publiceert de gemeente Harlingen de officiële bekendmakingen.

Reacties

Copini Opticiëns Copini Opticiëns Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam VVV Harlingen VVV Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Haarmode Cats Haarmode Cats Atelier de Groot Atelier de Groot Almamater Almamater Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Ons Food&Wine Ons Food&Wine HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Zensa Moda Zensa Moda Dio Jurien Dio Jurien Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" De Lichtboei De Lichtboei Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie ForHim Menswear ForHim Menswear Plus Lunenborg Plus Lunenborg Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Hema Harlingen Hema Harlingen Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Vogelaar Audio Vogelaar Audio Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn BENG Evenementen BENG Evenementen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Fotografie Dorus Fotografie Dorus Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Visie Events Visie Events Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis
BENG Evenementen BENG Evenementen Visie Events Visie Events HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn De Lichtboei De Lichtboei Vogelaar Audio Vogelaar Audio Hema Harlingen Hema Harlingen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Almamater Almamater Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam