CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar ze alle 24!

Spaar ze alle 24!

Bij PLUS LUNENBORG spaar je nu voor 24 verschillende Mario Kart Koins. Alle favoriete karakters zijn te verzamelen: Mario, Princess Peach, Luigi en nog veel meer!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Fc Harlingen meiden en vrouwen

05-12-2017

HARLINGEN - Na 2 weken stil te hebben gestaan zouden de VR1 van fc Harlingen eindelijk weer eens in actie komen.

Fc Harlingen meiden en vrouwen MO13-1 wint met 3-1 van Flevo Boys MO13-1. Foto P. IJdema.

Zouden… want de tegenstander belde af. Nog 1 wedstrijd te gaan voor de winterstop aanbreekt. En deze wedstrijd zal thuis zijn. En dat deze bijzonder wordt dat is nu al zeker. De VR2 hebben nog een aantal wedstrijden te gaan evenals de MO15-1. Hieronder de uitslagen van de meiden (MO) en vrouwen (VR) bij fc Harlingen:

 

Fc Harlingen MO13-1 Na 3 overwinningen op rij stond zaterdag de thuiswedstrijd tegen Flevo boys MO13-1 op het programma. Al snel kwamen de meiden van Flevo boys eruit en liepen ze alleen op de doelvrouw van fc Harlingen af en de 0-1 was al een feit. Maar fc Harlingen gaf niet op en al snel speelde het spel zich af op de helft van tegenstander. In de 10e minuut is het fc Harlingen die dan de gelijkmaker maakt. Fc Harlingen is sterker en de meiden voelden dat ook. Vlak voor rust is het dan ook fc Harlingen die de ruststand op 2-1 zetten. In de 2e helft kwamen de Flevo boys toch even goed uit de startblokken en in de 39e minuut ging de bal via de lat over. De meiden schrokken hier toch even van en dus deed iedereen nog even een stapje harder. In de 45e minuut kreeg fc Harlingen een corner en de bal kwam prachtig voor. En net als in de 1e helft werkte de keepster ook nu de bal in eigen goal. 3-1. Zo eindigde de middag ook. Een prachtige overwinning en een gedeelde 2e plaats. Op naar volgende week, dan reist dit gezelschap af voor de laatste competitiewedstrijd naar Sneek waar SWZ Boso Sneek MO13-1 de tegenstandsters zullen zijn.

 

De meiden van fc Harlingen MO15-1 zagen hun wedstrijd tegen SC Franeker MO15-1 afgelast worden. Komend weekend spelen de meiden thuis om 11.45 uur tegen LAC Frisia 1883 MO15-1.

 

Fc Harlingen VR1 zouden eindelijk in actie komen ware het niet dat de tegenstanders de wedstrijd af belden. Komend weekend komen de vrouwen thuis om 14.30 uur in actie en tegenstandsters zullen dan WWS VR1 uit Wirdum zijn.

 

Fc Harlingen VR2 wisten de thuiswedstrijd tegen MKV’29 VR2 te winnen met 2-0. Aankomend weekend zullen ze in en tegen Arum VR 1 spelen.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Leerlingen uit 3VMBO op Beroepenroute in Harlingen

05-12-2017

HARLINGEN - Donderdag 30 november werd er voor klas 3VMBO de beroepenroute georganiseerd.

Gratis belastingcheck voor mensen in de bijstand

05-12-2017

HARLINGEN - De gemeente Harlingen organiseert in de maanden januari en februari 2018 een belastingcheck voor mensen in de bijstand.

Kerstreep melk met glühwein smaak

05-12-2017

HARLINGEN - Bij Tony's houden we wel van 'n feestje.

Reacties

Almamater Almamater IJssalon Min12 IJssalon Min12 Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Plus Lunenborg Plus Lunenborg BENG Evenementen BENG Evenementen Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Hema Harlingen Hema Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Visie Events Visie Events Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen ForHim Menswear ForHim Menswear Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Dio Jurien Dio Jurien De Lichtboei De Lichtboei Ons Food&Wine Ons Food&Wine Zensa Moda Zensa Moda VVV Harlingen VVV Harlingen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Hubo-Faber Hubo-Faber Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Copini Opticiëns Copini Opticiëns Vogelaar Audio Vogelaar Audio Atelier de Groot Atelier de Groot
Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Ons Food&Wine Ons Food&Wine Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zensa Moda Zensa Moda Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Almamater Almamater Dio Jurien Dio Jurien Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad VVV Harlingen VVV Harlingen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt