Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Rondvlucht boven Harlingen

Rondvlucht boven Harlingen

Spaar nu vliegensvlug voor hoge korting bij PLUS Lunenborg! U kunt de spaarkaart afhalen in de winkel.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Fc Harlingen meiden en vrouwen

05-12-2017

HARLINGEN - Na 2 weken stil te hebben gestaan zouden de VR1 van fc Harlingen eindelijk weer eens in actie komen.

Fc Harlingen meiden en vrouwen MO13-1 wint met 3-1 van Flevo Boys MO13-1. Foto P. IJdema.

Zouden… want de tegenstander belde af. Nog 1 wedstrijd te gaan voor de winterstop aanbreekt. En deze wedstrijd zal thuis zijn. En dat deze bijzonder wordt dat is nu al zeker. De VR2 hebben nog een aantal wedstrijden te gaan evenals de MO15-1. Hieronder de uitslagen van de meiden (MO) en vrouwen (VR) bij fc Harlingen:

 

Fc Harlingen MO13-1 Na 3 overwinningen op rij stond zaterdag de thuiswedstrijd tegen Flevo boys MO13-1 op het programma. Al snel kwamen de meiden van Flevo boys eruit en liepen ze alleen op de doelvrouw van fc Harlingen af en de 0-1 was al een feit. Maar fc Harlingen gaf niet op en al snel speelde het spel zich af op de helft van tegenstander. In de 10e minuut is het fc Harlingen die dan de gelijkmaker maakt. Fc Harlingen is sterker en de meiden voelden dat ook. Vlak voor rust is het dan ook fc Harlingen die de ruststand op 2-1 zetten. In de 2e helft kwamen de Flevo boys toch even goed uit de startblokken en in de 39e minuut ging de bal via de lat over. De meiden schrokken hier toch even van en dus deed iedereen nog even een stapje harder. In de 45e minuut kreeg fc Harlingen een corner en de bal kwam prachtig voor. En net als in de 1e helft werkte de keepster ook nu de bal in eigen goal. 3-1. Zo eindigde de middag ook. Een prachtige overwinning en een gedeelde 2e plaats. Op naar volgende week, dan reist dit gezelschap af voor de laatste competitiewedstrijd naar Sneek waar SWZ Boso Sneek MO13-1 de tegenstandsters zullen zijn.

 

De meiden van fc Harlingen MO15-1 zagen hun wedstrijd tegen SC Franeker MO15-1 afgelast worden. Komend weekend spelen de meiden thuis om 11.45 uur tegen LAC Frisia 1883 MO15-1.

 

Fc Harlingen VR1 zouden eindelijk in actie komen ware het niet dat de tegenstanders de wedstrijd af belden. Komend weekend komen de vrouwen thuis om 14.30 uur in actie en tegenstandsters zullen dan WWS VR1 uit Wirdum zijn.

 

Fc Harlingen VR2 wisten de thuiswedstrijd tegen MKV’29 VR2 te winnen met 2-0. Aankomend weekend zullen ze in en tegen Arum VR 1 spelen.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Leerlingen uit 3VMBO op Beroepenroute in Harlingen

05-12-2017

HARLINGEN - Donderdag 30 november werd er voor klas 3VMBO de beroepenroute georganiseerd.

Gratis belastingcheck voor mensen in de bijstand

05-12-2017

HARLINGEN - De gemeente Harlingen organiseert in de maanden januari en februari 2018 een belastingcheck voor mensen in de bijstand.

Kerstreep melk met glühwein smaak

05-12-2017

HARLINGEN - Bij Tony's houden we wel van 'n feestje.

Reacties

Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe De Lichtboei De Lichtboei Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Almamater Almamater Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Ons Food&Wine Ons Food&Wine Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Karsten Wonen Karsten Wonen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor ForHim Menswear ForHim Menswear Hema Harlingen Hema Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Vogelaar Audio Vogelaar Audio Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Dio Jurien Dio Jurien Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Fotografie Dorus Fotografie Dorus Haarmode Cats Haarmode Cats Hubo-Faber Hubo-Faber VVV Harlingen VVV Harlingen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen BENG Evenementen BENG Evenementen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Zensa Moda Zensa Moda Atelier de Groot Atelier de Groot Visie Events Visie Events
Plus Lunenborg Plus Lunenborg De Lichtboei De Lichtboei ForHim Menswear ForHim Menswear Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Hubo-Faber Hubo-Faber Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Atelier de Groot Atelier de Groot Zensa Moda Zensa Moda Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad