CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar ze alle 24!

Spaar ze alle 24!

Bij PLUS LUNENBORG spaar je nu voor 24 verschillende Mario Kart Koins. Alle favoriete karakters zijn te verzamelen: Mario, Princess Peach, Luigi en nog veel meer!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Fc Harlingen meiden en vrouwen

13-11-2017

HARLINGEN - Wist u dat er in de maand november gratis getraind kan worden bij de meiden en vrouwenafdeling?

Fc Harlingen meiden en vrouwen De vrouwen van fc Harlingen wisten met maar liefst 10-0 de wedstrijd te winnen. Foto P. IJdema

Onder leiding van ervaren en gediplomeerde train(st)ers wordt er training gegeven. De +19 jaar en MO19 (MO=Meiden Onder) trainen op maandag en woensdag vanaf 19.30 uur. De MO13 trainen op dinsdag en donderdag vanaf 18.00 uur. En de MO15 traint ook op dinsdags en donderdags maar dan vanaf 19.00 uur. Kom gerust eens kijken en meedoen. Durf je niet alleen? Neem je vriendin(nen) mee en ontdek hoe leuk het is om een teamsport te beoefenen. Hieronder de uitslagen van de meiden en vrouwen (VR) bij fc Harlingen:

 

Fc Harlingen MO13-1 boekten afgelopen zaterdag thuis hun tweede overwinning. Deze keer tegen de meiden van LSC 1890 MO13-1. Een zeer knappe prestatie aangezien de Snekers boven de Harlinger meiden staan in de ranglijst. Eindstand 2-1. Tegenstanders volgende week zijn Heerenveense Boys MO13-2 en de wedstrijd zal gespeeld worden in Heerenveen.

 

Fc Harlingen MO15-1 reisden afgelopen zaterdag af naar Sportpark Schatzenburg en namen het op tegen de nummer 2 van de ranglijst SJO Dronrijp Foarút MO15-2. Met een prachtige winstpartij van 0-2 vochten de Harlinger meiden zich weer terug naar plek nummer twee. En de Dronrijpers? Zij zakken af naar plek 5. En zo mal kan het dus gaan. Sta je de ene week als koploper in de competitie, de andere week sta je nummer 5. En met nog maar 4 wedstrijden te gaan kun je als team geen foutjes permitteren mits je winterkampioen wilt worden. Want daar gaan de fanatieke meiden bij fc Harlingen natuurlijk voor. De tegenstanders van volgende week zijn Leovardia MO15-2. Deze wedstrijd zal thuis op de velden van fc Harlingen gespeeld gaan worden en zij trappen af om 12.00 uur.

 

Fc Harlingen VR1 speelden wederom een thuiswedstrijd en wel tegen SC Veenwouden VR1. Om 14.00 uur precies was de aftrap en het waren de Harlinger dames die het spel maakten. Een eenzijdige wedstrijd met vele aanvallen van Harlinger kant. Einduitslag 10-0. Voor de dames is er op 2 december pas weer een wedstrijd en wel in Rinsumageast (ergens bij Dokkum in de buurt) tegen VCR VR1.

 

Fc Harlingen VR2 verloren in Franeker tegen de VR2 met 4-0. Volgende week reizen de Harlingers af naar Sportpark De Koekoek waar SC Berlikum VR2 de tegenstandsters zullen zijn.

 

En met deze uitslagen sluiten de meiden en vrouwen van fc Harlingen de 7e speelronde af. Op naar de volgende! En zoals hierboven al beschreven was in de inleiding, lijkt het je leuk om mee te doen? De meiden en vrouwen kunnen altijd versterking gebruiken. Neem contact op met Marit Galema (maritgalema@hotmail.com), train mee en ontdek zelf wat een ontzettend leuke afdeling dit is!

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

HMHC nieuws

13-11-2017

HARLINGEN - Verslag en uitslagen van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

VVH heren 1 weet overwinning niet over de streep te trekken

13-11-2017

HARLINGEN - Afgelopen zaterdag stond het eerste herenteam van VVH in eigen Waddenhal in het veld om het op te nemen tegen de mannen van CSV Zwolle.

Bezoek van mevr. Marion Haythorne aan Harlingen

13-11-2017

HARLINGEN - Tijdens de Visserijdagen 2017 was mevr. Marion Haythorne op bezoek in Harlingen.

Reacties

Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Copini Opticiëns Copini Opticiëns Atelier de Groot Atelier de Groot Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zensa Moda Zensa Moda Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Visie Events Visie Events BENG Evenementen BENG Evenementen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Dio Jurien Dio Jurien VVV Harlingen VVV Harlingen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën De Lichtboei De Lichtboei Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Ons Food&Wine Ons Food&Wine Karsten Wonen Karsten Wonen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Almamater Almamater Plus Lunenborg Plus Lunenborg Vogelaar Audio Vogelaar Audio Haarmode Cats Haarmode Cats Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Hubo-Faber Hubo-Faber Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas ForHim Menswear ForHim Menswear HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje
De Lichtboei De Lichtboei Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe ForHim Menswear ForHim Menswear Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Copini Opticiëns Copini Opticiëns Vogelaar Audio Vogelaar Audio Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Hema Harlingen Hema Harlingen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Ons Food&Wine Ons Food&Wine