CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar ze alle 24!

Spaar ze alle 24!

Bij PLUS LUNENBORG spaar je nu voor 24 verschillende Mario Kart Koins. Alle favoriete karakters zijn te verzamelen: Mario, Princess Peach, Luigi en nog veel meer!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Fc Harlingen meiden en vrouwen

07-11-2017

HARLINGEN - Wist u dat er in de maand november gratis getraind kan worden bij de meiden en vrouwenafdeling?

Fc Harlingen meiden en vrouwen De vrouwen van fc Harlingen deden zaterdag goede zaken. Met 4-1 versloegen ze de vrouwen van Noordbergum. Foto P. IJdema

Onder leiding van ervaren en gediplomeerde train(st)ers wordt er training gegeven. De +19 jaar en MO19 (MO=Meiden Onder) trainen op maandag en woensdag vanaf 19.30 uur. De MO13 trainen op dinsdag en donderdag vanaf 18.00 uur. En de MO15 traint ook op dinsdags en donderdags maar dan vanaf 19.00 uur. Kom gerust eens kijken en meedoen. Durf je niet alleen? Neem je vriendin(nen) mee en ontdek hoe leuk het is om een teamsport te beoefenen. Hieronder de uitslagen van de meiden en vrouwen bij fc Harlingen:

 

Fc Harlingen MO13-1 namen het in Joure op tegen  MO13-1. Na de winst van vorige week waren de meiden van fc Harlingen een aantal plaatsen gestegen op de ranglijst. Dat gaf hoop en dus gingen ze vol goede moed van start. Ook deze tegenstandsters waren een stuk groter maar dat zijn de Harlinger meiden inmiddels wel gewend. Er moest volop verdedigd worden door Harlingen en de keepster bracht in eerste instantie nog een paar prachtige reddingen. Maar dan valt toch de 1-0 voor Joure... Na wat kansen heen en weer scoorde Joure wederom. Vanuit een corner werd in de 20e minuut de 2-0 ingeschoten. In de 2e helft ging de strijd gewoon verder want de Harlinger meiden gaven niet op. Toch wel wat kansen maar het lukt ze maar niet om te scoren. Met gevaarlijke corners werd de bal meerdere keren door Harlingen voor de goal getrapt maar hij wilde er maar niet in. Aan de andere kant lukte het Joure wel vanuit een corner en de 3-0 werd gemaakt. Nog even werd er aangezet maar zonder resultaat. Op naar volgende week. Dan spelen de meiden thuis tegen LSC 1890 MO13-1 om 11.30 uur, kom je ze ook aanmoedigen?

 

Fc Harlingen MO15-1 zakken 2 plekjes op de ranglijst doordat ze tegen medekoploper QVC MO15-1 de wedstrijd verloren met 1-6. Geheel niet kansloos, totaal niet. In de eerste helft komen de Harlingers namelijk zeer verdienstelijk op 1-0 voorsprong. Daarna kwam QVC iets beter in de wedstrijd en zij maakten vlak voor rust de gelijkmaker. Na rust is het QVC die zich herpakt en uitloopt naar een 1-6 overwinning. Hiermee zakken de Harlinger meiden naar een 3e plek. Maar de strijd is nog lang niet gestreden! Zaterdag 11 november reizen de meiden af naar Sportpark Schatzenburg en gaan het opnemen tegen de nummer 2 van de ranglijst SJO Dronrijp Foarút MO15-2.

 

Fc Harlingen (VR1) deed afgelopen zaterdag goede zaken op eigen Sportcomplex. De vrouwen ontvingen de vrouwen van Noordbergum. En met de 4-1 overwinning klimmen ze naar een tweede plaats. Zaterdag 11 november wederom een thuiswedstrijd en wel tegen SC Veenwouden VR1. Aftrap is om 14.00 uur!

 

Fc Harlingen VR2 verloren met 2-6 van de vrouwen van Makkum. Aanstaande zaterdag 11 november reizen ze af naar Franeker alwaar de VR2 van SC Franeker ze op zullen wachten.

En met deze uitslagen sluiten de meiden en vrouwen van fc Harlingen de 6e speelronde af. Op naar de volgende! En zoals hierboven al beschreven was in de inleiding, lijkt het je leuk om mee te doen? De meiden en vrouwen kunnen altijd versterking gebruiken. Neem contact op met Marit Galema (maritgalema@hotmail.com), train mee en ontdek zelf wat een ontzettend leuke afdeling dit is!

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Verkeer rijdt over de nieuwe N31 door Harlingen

07-11-2017

HARLINGEN - Na een bouwperiode van bijna 2 jaar was het vanochtend om 6.30 uur zover.

EHBO en Reanimatie cursussen

07-11-2017

HARLINGEN - De afdeling Harlingen van de knv. EHBO organiseert, bij voldoende deelname weer een aantal cursussen.

Vacature: Algemeen Directeur gemeente secretaris

07-11-2017

HARLINGEN - Door het vertrek van de huidige functionaris zijn wij in deze dynamische context op zoek naar een nieuwe Algemeen Directeur - Gemeente Secretaris.

Reacties

Hema Harlingen Hema Harlingen Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Zensa Moda Zensa Moda Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Hubo-Faber Hubo-Faber Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Visie Events Visie Events IJssalon Min12 IJssalon Min12 Haarmode Cats Haarmode Cats Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Ons Food&Wine Ons Food&Wine Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona BENG Evenementen BENG Evenementen Karsten Wonen Karsten Wonen Vogelaar Audio Vogelaar Audio Dio Jurien Dio Jurien VVV Harlingen VVV Harlingen Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Almamater Almamater Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn De Lichtboei De Lichtboei Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Fotografie Dorus Fotografie Dorus Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Atelier de Groot Atelier de Groot Plus Lunenborg Plus Lunenborg Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis
Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Zensa Moda Zensa Moda Copini Opticiëns Copini Opticiëns Atelier de Groot Atelier de Groot Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Plus Lunenborg Plus Lunenborg Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona