Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar sneller met de PLUS app

Spaar sneller met de PLUS app

Als je er nu gebruik van maakt ontvang je 10 extra zegels. Dat tikt aan!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Vuurwerk koop je bij Hubo Faber

Vuurwerk koop je bij Hubo Faber

Vuurwerk kopen in Harlingen! Het beste vuurwerk bij je in de buurt. Direct online vuurwerk kopen tot 29 december 23:59!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Fc Harlingen meiden en vrouwen

07-11-2017

HARLINGEN - Wist u dat er in de maand november gratis getraind kan worden bij de meiden en vrouwenafdeling?

Fc Harlingen meiden en vrouwen De vrouwen van fc Harlingen deden zaterdag goede zaken. Met 4-1 versloegen ze de vrouwen van Noordbergum. Foto P. IJdema

Onder leiding van ervaren en gediplomeerde train(st)ers wordt er training gegeven. De +19 jaar en MO19 (MO=Meiden Onder) trainen op maandag en woensdag vanaf 19.30 uur. De MO13 trainen op dinsdag en donderdag vanaf 18.00 uur. En de MO15 traint ook op dinsdags en donderdags maar dan vanaf 19.00 uur. Kom gerust eens kijken en meedoen. Durf je niet alleen? Neem je vriendin(nen) mee en ontdek hoe leuk het is om een teamsport te beoefenen. Hieronder de uitslagen van de meiden en vrouwen bij fc Harlingen:

 

Fc Harlingen MO13-1 namen het in Joure op tegen  MO13-1. Na de winst van vorige week waren de meiden van fc Harlingen een aantal plaatsen gestegen op de ranglijst. Dat gaf hoop en dus gingen ze vol goede moed van start. Ook deze tegenstandsters waren een stuk groter maar dat zijn de Harlinger meiden inmiddels wel gewend. Er moest volop verdedigd worden door Harlingen en de keepster bracht in eerste instantie nog een paar prachtige reddingen. Maar dan valt toch de 1-0 voor Joure... Na wat kansen heen en weer scoorde Joure wederom. Vanuit een corner werd in de 20e minuut de 2-0 ingeschoten. In de 2e helft ging de strijd gewoon verder want de Harlinger meiden gaven niet op. Toch wel wat kansen maar het lukt ze maar niet om te scoren. Met gevaarlijke corners werd de bal meerdere keren door Harlingen voor de goal getrapt maar hij wilde er maar niet in. Aan de andere kant lukte het Joure wel vanuit een corner en de 3-0 werd gemaakt. Nog even werd er aangezet maar zonder resultaat. Op naar volgende week. Dan spelen de meiden thuis tegen LSC 1890 MO13-1 om 11.30 uur, kom je ze ook aanmoedigen?

 

Fc Harlingen MO15-1 zakken 2 plekjes op de ranglijst doordat ze tegen medekoploper QVC MO15-1 de wedstrijd verloren met 1-6. Geheel niet kansloos, totaal niet. In de eerste helft komen de Harlingers namelijk zeer verdienstelijk op 1-0 voorsprong. Daarna kwam QVC iets beter in de wedstrijd en zij maakten vlak voor rust de gelijkmaker. Na rust is het QVC die zich herpakt en uitloopt naar een 1-6 overwinning. Hiermee zakken de Harlinger meiden naar een 3e plek. Maar de strijd is nog lang niet gestreden! Zaterdag 11 november reizen de meiden af naar Sportpark Schatzenburg en gaan het opnemen tegen de nummer 2 van de ranglijst SJO Dronrijp Foarút MO15-2.

 

Fc Harlingen (VR1) deed afgelopen zaterdag goede zaken op eigen Sportcomplex. De vrouwen ontvingen de vrouwen van Noordbergum. En met de 4-1 overwinning klimmen ze naar een tweede plaats. Zaterdag 11 november wederom een thuiswedstrijd en wel tegen SC Veenwouden VR1. Aftrap is om 14.00 uur!

 

Fc Harlingen VR2 verloren met 2-6 van de vrouwen van Makkum. Aanstaande zaterdag 11 november reizen ze af naar Franeker alwaar de VR2 van SC Franeker ze op zullen wachten.

En met deze uitslagen sluiten de meiden en vrouwen van fc Harlingen de 6e speelronde af. Op naar de volgende! En zoals hierboven al beschreven was in de inleiding, lijkt het je leuk om mee te doen? De meiden en vrouwen kunnen altijd versterking gebruiken. Neem contact op met Marit Galema (maritgalema@hotmail.com), train mee en ontdek zelf wat een ontzettend leuke afdeling dit is!

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Verkeer rijdt over de nieuwe N31 door Harlingen

07-11-2017

HARLINGEN - Na een bouwperiode van bijna 2 jaar was het vanochtend om 6.30 uur zover.

EHBO en Reanimatie cursussen

07-11-2017

HARLINGEN - De afdeling Harlingen van de knv. EHBO organiseert, bij voldoende deelname weer een aantal cursussen.

Vacature: Algemeen Directeur gemeente secretaris

07-11-2017

HARLINGEN - Door het vertrek van de huidige functionaris zijn wij in deze dynamische context op zoek naar een nieuwe Algemeen Directeur - Gemeente Secretaris.

Reacties

Plus Lunenborg Plus Lunenborg Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Almamater Almamater Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona VVV Harlingen VVV Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Vogelaar Audio Vogelaar Audio Ons Food&Wine Ons Food&Wine Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Hema Harlingen Hema Harlingen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Visie Events Visie Events Atelier de Groot Atelier de Groot Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Zensa Moda Zensa Moda Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns De Lichtboei De Lichtboei Haarmode Cats Haarmode Cats IJssalon Min12 IJssalon Min12 Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Fotografie Dorus Fotografie Dorus Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Karsten Wonen Karsten Wonen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Dio Jurien Dio Jurien ForHim Menswear ForHim Menswear Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Hubo-Faber Hubo-Faber
Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Copini Opticiëns Copini Opticiëns Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Ons Food&Wine Ons Food&Wine De Lichtboei De Lichtboei Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor BENG Evenementen BENG Evenementen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt