Bezoek onze Open Dag

Bezoek onze Open Dag

Woensdag 21 maart staan de deuren open en kunt u een kijkje nemen bij 't Wad, Noorderlicht en Middelstein!
Lees verder...
CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
5 jaar Plus Lunenborg!

5 jaar Plus Lunenborg!

Plus Lunenborg organiseert daarom zaterdag 24 maart van 13.00 uur tot 17.00 uur een jubileumfeestdag voor jong en oud!
Lees verder...
Heerlijk Binnen!

Heerlijk Binnen!

Culinaire paas-editie in het Entrepotgebouw te Harlingen, met foodstands, muziek, gezelligheid en er is óók een modeshow van ondernemers uit Harlingen e.o.!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
WAD'N PARTIJ

WAD'N PARTIJ

Betrokken, transparant en kritisch op de inhoud.
Lees verder...
GroenLinks Harlingen

GroenLinks Harlingen

GroenLinks gaat de verkiezingen in met een nieuwe, verjongde kandidatenlijst. Lijsttrekker Stephanie Geurtz over haar belevenissen als nieuweling.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Fc Harlingen JO15-1 najaarskampioen

27-02-2018

HARLINGEN - Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover.

De JO15-1 van fc Harlingen kon het lang verwachte najaarskampioenschap gaan vieren. De laatste wedstrijd was al gespeeld op 16 december jl. tegen Blauw-Wit’34 en deze werd met 4-1 gewonnen.

 

Tot aan 27 januari had de enige overgebleven concurrent Scharnegoutum de mogelijkheid om nog twee wedstrijden in te halen. Zij hadden dan minimaal 4 punten moeten halen maar ze hebben geen gebruik gemaakt van het spelen van inhaalwedstrijden. Voor de JO15-1 natuurlijk een goede zaak, alhoewel je het liefst kampioen wordt aan het einde van de reguliere competitie natuurlijk. De huldiging vond plaats na de eerste wedstrijd van de voorjaarscompetitie die tegen Beetgum werd gespeeld. Met maar liefst 16-0 werd er gewonnen en het was voor de jongens een complete verrassing dat ze alsnog gehuldigd werden. De ouders, die mede in het complot zaten, wisten deze huldiging geheim te houden en waren in groten getale aanwezig. Daarnaast waren er veel opa’s, oma’s en andere familieleden getuige van een gezellige huldiging.

 

Van de 11 gespeelde wedstrijden werden er 8 gewonnen, 1 gelijk gespeeld en 2 verloren, het doelsaldo was 49 doelpunten voor en 21 tegen. Belangrijk was dat ze gewonnen hadden van de directe concurrenten en dat ze er op de momenten dat ze er moesten staan er ook waren. De groep spelers is aan elkaar gewaagd en vult elkaar prima aan. Maar vooral de sfeer is positief waardoor er ook dingen van elkaar geaccepteerd wordt en de jongens er als team staan. De begeleiders zijn dan ook uitermate trots op deze prestatie en zien de voorjaarscompetitie met veel vertrouwen tegemoet.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Kandidaat ChristenUnie Harlingen, even voorstellen...

27-02-2018

HARLINGEN - Tot aan 21 maart stelt ChristenUnie Harlingen haar kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018 aan u voor.

Saliniteitsmetingen met mobiele sensorkit in de grachten van Harlingen

27-02-2018

HARLINGEN - Antea Group heeft op verzoek van de gemeente Harlingen met haar mobiele sensorkit de saliniteit gemeten van het oppervlaktewater in de grachten van Harlingen.

Harlingen sluit zich aan bij de Statiegeld alliantie

27-02-2018

HARLINGEN - Op verzoek van de gemeenteraad sluit de gemeente Harlingen zich aan bij de Statiegeld alliantie.

Reacties

Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt BENG Evenementen BENG Evenementen Hubo-Faber Hubo-Faber Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Visie Events Visie Events Karsten Wonen Karsten Wonen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Almamater Almamater IJssalon Min12 IJssalon Min12 Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Atelier de Groot Atelier de Groot Plus Lunenborg Plus Lunenborg Fotografie Dorus Fotografie Dorus ForHim Menswear ForHim Menswear Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Hema Harlingen Hema Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Ons Food&Wine Ons Food&Wine De Lichtboei De Lichtboei Vogelaar Audio Vogelaar Audio Haarmode Cats Haarmode Cats Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zensa Moda Zensa Moda Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE VVV Harlingen VVV Harlingen
IJssalon Min12 IJssalon Min12 Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Plus Lunenborg Plus Lunenborg Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Visie Events Visie Events Hubo-Faber Hubo-Faber VVV Harlingen VVV Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats De Lichtboei De Lichtboei Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Karsten Wonen Karsten Wonen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus