Open Dagen RSG Simon Vestdijk

Open Dagen RSG Simon Vestdijk

Harlingen – 7 februari 2018 Franeker – 8 februari 2018
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar sneller met de PLUS app

Spaar sneller met de PLUS app

Als je er nu gebruik van maakt ontvang je 10 extra zegels. Dat tikt aan!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 10 november wegens winterstop gesloten. Groepen kunnen op verzoek een rondleiding boeken. Rond 1 april 2018 gaan we weer open.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Fc Harlingen JO-13, een meer dan geslaagd avondje SC Cambuur

06-04-2017

HARLINGEN - Afgelopen vrijdagavond vertrok een groep van ruim 50 spelers en begeleiders van de JO 13 van fc Harlingen naar Leeuwarden om de wedstrijd van SC Cambuur tegen FC Emmen te bezoeken.

De spelers en begeleiding werden om 17.30 uur ontvangen in de kantine van de fc Harlingen alwaar voor een ieder overheerlijke broodjes van bakkerij Elsinga klaar stonden, uiteraard met een glas drinken voor iedereen. De stemming was vrolijk en uitgelaten, de jongens hadden er dan ook veel zin in. Voor velen was het een eerste keer dat ze naar een wedstrijd in het betaalde voetbal toegingen.

 

Na het hapje en drankje werden er nog even de nodige foto’s genomen waarna we om 18.15 uur afreisden naar Leeuwarden per touringcar van Waddentours. Na een vlotte rit kwamen we een half uurtje later al aan bij het Cambuurstadion waar we allerhartelijkst werden ontvangen door enkele stewards die ons de weg naar onze plaatsen op de Zuidtribune wezen. We waren dus mooi op tijd en moesten nog wel een uurtje wachten voor de aftrap van de wedstrijd maar de jongens vermaakten zich prima met gezang en ander vertier.

 

Toen begon om 20.00 uur de wedstrijd en deze was meer spannend dan fraai. Cambuur was zeker de betere ploeg maar trof de Emmen doelman in uitstekende vorm en kwam niet tot scoren in de eerste helft. De tweede helft speelde Cambuur naar ons toe en waren we getuige van enkele fraaie kansen maar gescoord werd er pas een kwartier voor tijd. Het was invaller en cultheld Martijn Barto die de verlossende 1 – 0 op het scorebord zette en het hele stadion inclusief de fc Harlingenspelers en begeleiding in vuur en vlam zette. Cambuur speelde de wedstrijd professioneel uit en zette zo een belangrijke stap richting play- offs.

 

Voor de spelers en begeleiding zat de wedstrijd er ook op en na even rustig gewacht te hebben tot het publiek wat weg was kwam de bus ook al weer voorrijden en kwamen we om 22.45 uur weer aan op ons sportcomplex aan de Oosterparkweg. Zo kwam er een einde aan een prachtige avond, uitstekend georganiseerd door Erik de Groot die met behulp van Siep, Lawrence, Arjan, Bote, Klaas, Robin en Koos er voor zorgde dat alles in goede banen werd geleid.

 

We willen tot slot de sponsoren van deze avond bedanken voor hun medewerking om deze geslaagde avond mogelijk te maken; Bakkerij Elsinga, Peter Smilde van Waddentours en de Vrienden van fc Harlingen. Daarnaast bedanken we SC Cambuur voor de allerhartelijkste ontvangst en wij verheugen ons op de komende sportieve samenwerking. Hierover binnenkort meer. Cambuur fc Harlingen JO 13.

 

Klik hier om lid te worden van fc Harlingen.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Kennisgeving van het voornemen tot uitschrijving BRP Gemeente Harlingen

06-04-2017

HARLINGEN - Uit onderzoek van de afdeling Dienstverlening en Ondersteuning is gebleken dat onderstaande persoon niet meer woont op het adres waar hij volgens de Basisregistratie Personen (BRP) staat ingeschreven.

Werk uit Rijksmuseum naar het Hannemahuis

06-04-2017

HARLINGEN - Gemeentemuseum Het Hannemahuis te Harlingen gaat opnieuw samenwerken met de musea uit Bergen op Zoom, Gouda, Hoorn en Zutphen.

Scheepvaartbericht Havendienst Harlingen

06-04-2017

HARLINGEN - Harlingen, Noorderhaven, Grote Sluis, geen bediening.

Reacties

Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Plus Lunenborg Plus Lunenborg Hubo-Faber Hubo-Faber Zensa Moda Zensa Moda Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad IJssalon Min12 IJssalon Min12 Ons Food&Wine Ons Food&Wine Hema Harlingen Hema Harlingen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Fotografie Dorus Fotografie Dorus Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Dio Jurien Dio Jurien Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Vogelaar Audio Vogelaar Audio Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Almamater Almamater Haarmode Cats Haarmode Cats VVV Harlingen VVV Harlingen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt BENG Evenementen BENG Evenementen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Visie Events Visie Events Karsten Wonen Karsten Wonen Atelier de Groot Atelier de Groot Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Copini Opticiëns Copini Opticiëns De Lichtboei De Lichtboei Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe ForHim Menswear ForHim Menswear
Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen ForHim Menswear ForHim Menswear Copini Opticiëns Copini Opticiëns BENG Evenementen BENG Evenementen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Ons Food&Wine Ons Food&Wine Vogelaar Audio Vogelaar Audio Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Visie Events Visie Events Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas