Bezoek onze Open Dag

Bezoek onze Open Dag

Woensdag 21 maart staan de deuren open en kunt u een kijkje nemen bij 't Wad, Noorderlicht en Middelstein!
Lees verder...
CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
5 jaar Plus Lunenborg!

5 jaar Plus Lunenborg!

Plus Lunenborg organiseert daarom zaterdag 24 maart van 13.00 uur tot 17.00 uur een jubileumfeestdag voor jong en oud!
Lees verder...
Heerlijk Binnen!

Heerlijk Binnen!

Culinaire paas-editie in het Entrepotgebouw te Harlingen, met foodstands, muziek, gezelligheid en er is óók een modeshow van ondernemers uit Harlingen e.o.!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
WAD'N PARTIJ

WAD'N PARTIJ

Betrokken, transparant en kritisch op de inhoud.
Lees verder...
GroenLinks Harlingen

GroenLinks Harlingen

GroenLinks gaat de verkiezingen in met een nieuwe, verjongde kandidatenlijst. Lijsttrekker Stephanie Geurtz over haar belevenissen als nieuweling.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Fc Harlingen JO-13, een meer dan geslaagd avondje SC Cambuur

06-04-2017

HARLINGEN - Afgelopen vrijdagavond vertrok een groep van ruim 50 spelers en begeleiders van de JO 13 van fc Harlingen naar Leeuwarden om de wedstrijd van SC Cambuur tegen FC Emmen te bezoeken.

De spelers en begeleiding werden om 17.30 uur ontvangen in de kantine van de fc Harlingen alwaar voor een ieder overheerlijke broodjes van bakkerij Elsinga klaar stonden, uiteraard met een glas drinken voor iedereen. De stemming was vrolijk en uitgelaten, de jongens hadden er dan ook veel zin in. Voor velen was het een eerste keer dat ze naar een wedstrijd in het betaalde voetbal toegingen.

 

Na het hapje en drankje werden er nog even de nodige foto’s genomen waarna we om 18.15 uur afreisden naar Leeuwarden per touringcar van Waddentours. Na een vlotte rit kwamen we een half uurtje later al aan bij het Cambuurstadion waar we allerhartelijkst werden ontvangen door enkele stewards die ons de weg naar onze plaatsen op de Zuidtribune wezen. We waren dus mooi op tijd en moesten nog wel een uurtje wachten voor de aftrap van de wedstrijd maar de jongens vermaakten zich prima met gezang en ander vertier.

 

Toen begon om 20.00 uur de wedstrijd en deze was meer spannend dan fraai. Cambuur was zeker de betere ploeg maar trof de Emmen doelman in uitstekende vorm en kwam niet tot scoren in de eerste helft. De tweede helft speelde Cambuur naar ons toe en waren we getuige van enkele fraaie kansen maar gescoord werd er pas een kwartier voor tijd. Het was invaller en cultheld Martijn Barto die de verlossende 1 – 0 op het scorebord zette en het hele stadion inclusief de fc Harlingenspelers en begeleiding in vuur en vlam zette. Cambuur speelde de wedstrijd professioneel uit en zette zo een belangrijke stap richting play- offs.

 

Voor de spelers en begeleiding zat de wedstrijd er ook op en na even rustig gewacht te hebben tot het publiek wat weg was kwam de bus ook al weer voorrijden en kwamen we om 22.45 uur weer aan op ons sportcomplex aan de Oosterparkweg. Zo kwam er een einde aan een prachtige avond, uitstekend georganiseerd door Erik de Groot die met behulp van Siep, Lawrence, Arjan, Bote, Klaas, Robin en Koos er voor zorgde dat alles in goede banen werd geleid.

 

We willen tot slot de sponsoren van deze avond bedanken voor hun medewerking om deze geslaagde avond mogelijk te maken; Bakkerij Elsinga, Peter Smilde van Waddentours en de Vrienden van fc Harlingen. Daarnaast bedanken we SC Cambuur voor de allerhartelijkste ontvangst en wij verheugen ons op de komende sportieve samenwerking. Hierover binnenkort meer. Cambuur fc Harlingen JO 13.

 

Klik hier om lid te worden van fc Harlingen.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Kennisgeving van het voornemen tot uitschrijving BRP Gemeente Harlingen

06-04-2017

HARLINGEN - Uit onderzoek van de afdeling Dienstverlening en Ondersteuning is gebleken dat onderstaande persoon niet meer woont op het adres waar hij volgens de Basisregistratie Personen (BRP) staat ingeschreven.

Werk uit Rijksmuseum naar het Hannemahuis

06-04-2017

HARLINGEN - Gemeentemuseum Het Hannemahuis te Harlingen gaat opnieuw samenwerken met de musea uit Bergen op Zoom, Gouda, Hoorn en Zutphen.

Scheepvaartbericht Havendienst Harlingen

06-04-2017

HARLINGEN - Harlingen, Noorderhaven, Grote Sluis, geen bediening.

Reacties

Haarmode Cats Haarmode Cats Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Dio Jurien Dio Jurien Copini Opticiëns Copini Opticiëns Plus Lunenborg Plus Lunenborg Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Zensa Moda Zensa Moda BENG Evenementen BENG Evenementen Visie Events Visie Events Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Almamater Almamater VVV Harlingen VVV Harlingen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Hema Harlingen Hema Harlingen ForHim Menswear ForHim Menswear Atelier de Groot Atelier de Groot Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Fotografie Dorus Fotografie Dorus De Lichtboei De Lichtboei Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Ons Food&Wine Ons Food&Wine Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Karsten Wonen Karsten Wonen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas
Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe BENG Evenementen BENG Evenementen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Copini Opticiëns Copini Opticiëns Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Almamater Almamater VVV Harlingen VVV Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Haarmode Cats Haarmode Cats