CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar ze alle 24!

Spaar ze alle 24!

Bij PLUS LUNENBORG spaar je nu voor 24 verschillende Mario Kart Koins. Alle favoriete karakters zijn te verzamelen: Mario, Princess Peach, Luigi en nog veel meer!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

fc Harlingen Jeugdtoernooi 2017

03-04-2017

HARLINGEN - Op zaterdag 27 mei 2017 zal fc Harlingen weer haar jaarlijkse fc Harlingen Jeugdtoernooi organiseren.

Dit groots opgezette één dags toernooi voor JO19, JO17, JO15 junioren en JO13, JO11, JO9 en JO7 pupillen wordt deze dag dan alweer voor de 43e keer georganiseerd.  

 

Dit toernooi vindt zijn oorsprong in 1974 en werd toentertijd door de RKVV Robur voor het eerst georganiseerd. Inmiddels is het uitgegroeid tot het grootste eendaagse jeugdtoernooi van het noorden. Aan dit toernooi, dat gespeeld wordt van Minipupillen tot en met A-junioren, doen elk jaar meer dan 60 teams mee. Liefhebbers van mooi jeugdvoetbal komen die dag dan ook ruimschoots aan hun trekken op dit toernooi. Al jaren achtereen wordt dit toernooi op de eerste zaterdag na de competitie georganiseerd. En ook dit jaar is toernooiorganisator Jan Helvrich er weer druk mee. Gehoopt wordt dan ook dat er wederom een groot deelnemersveld zal zijn. Het speelschema zal zo zijn dat de pupillen in de morgenuren en begin van de middag spelen en dat de junioren in de middag hun wedstrijden spelen. Het streven is om de diverse poules zoveel mogelijk op basis van gelijkwaardigheid in te delen.

 

Voor het 43e fc Harlingen Jeugdtoernooi kan voor de onderstaande klassen worden ingeschreven:

 • JO19-1 (1e klasse),
 • JO17-1 (2e /3e klasse)
 • JO15-1 (1e/ 2e klasse),
 • JO15-2 (3e klasse),
 • JO13-1 (1e klasse),
 • JO13-2 (2e klasse),
 • JO13-3 (3e klasse) 11-tallen,
 • JO11-1 (1e/2e klasse),
 • JO11-2 (3e /4e klasse),
 • JO11-3 (5e klasse),
 • JO9-1 (1e klasse),
 • JO9-2 (2e klasse),
 • JO9-3 (3e/ 4e klasse),
 • JO9-4 (5e klasse),
 • JO7-1 (1e klasse) 7-tallen.

 

Maar ook lagere teams dan hierboven vermeld staan zijn natuurlijk weer van harte welkom als deelnemers. Mocht uw vereniging met één of meerdere teams aan deze 43e editie van het fc Harlingen Jeugdtoernooi willen deelnemen dan kunt u uw teamopgave voor het toernooi opsturen naar of per e-mail doorgeven aan: Jan Helvrich, Ambachtsschoolstraat 9, 8861HA Harlingen, E-mail: janhelvrich@home.nl, telefoon: 06 -81576798.

 

Maar wie Jan Helvrich zegt, weet ook dat de meisjes niet overgeslagen worden. Speciaal voor MO11-1 (1e klasse) 7-tallen, MO13-1 (1e klasse) 11-tallen, MO15-1 (1e/2e klasse) 11-tallen, VR -2 (1eklasse) 7-tallen en de VR- 1 (4e /5e klasse) 11-tallen wordt er op zaterdag 3 juni het “Blue Ladies” Toernooi georganiseerd. Deze vorm wordt dit jaar voor de eerste keer georganiseerd en is speciaal bedoeld voor de meisjesteams en vrouwenteams. Omdat deze afdeling een flink groeiende afdeling is binnen de vereniging hopen we hier dan ook een jaarlijks terugkerende traditie van te kunnen maken. Het speelschema zal zo zijn dat in de ochtenduren de MO11 en de MO13 teams spelen en dat in de middag de MO15 en de VR-teams hun wedstrijden spelen. Teamopgaves kunnen naar Marit Galema, De Eendracht 3, 8862 RM Harlingen, E-mail: maritgalema@hotmail.com, tel. 06-48689570.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Youth for Christ Tour helpt kerken te ‘vertrekken’

03-04-2017

HARLINGEN - Wat gebeurt er als kerken ‘vertrekken’?

Goede vangst bij eerste bekerviswedstrijd

03-04-2017

HEERENVEEN - Op zaterdagmorgen 1 april is de eerste bekerwedstrijd van de zomercompetitie gevist van HSV de Voorn, HSV De Deinende Dobber en HSV Ons Genoegen.

Spanning volledig terug in de Hoofdklasse

03-04-2017

HARLINGEN - Wederom een overwinning voor JO19-1 afgelopen zaterdag.

Reacties

Fotografie Dorus Fotografie Dorus Vogelaar Audio Vogelaar Audio Atelier de Groot Atelier de Groot Karsten Wonen Karsten Wonen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Haarmode Cats Haarmode Cats Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Hubo-Faber Hubo-Faber VVV Harlingen VVV Harlingen ForHim Menswear ForHim Menswear Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Ons Food&Wine Ons Food&Wine Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Dio Jurien Dio Jurien Almamater Almamater De Lichtboei De Lichtboei Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zensa Moda Zensa Moda BENG Evenementen BENG Evenementen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Plus Lunenborg Plus Lunenborg Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Hema Harlingen Hema Harlingen
Dio Jurien Dio Jurien Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Ons Food&Wine Ons Food&Wine Hema Harlingen Hema Harlingen Zensa Moda Zensa Moda Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Hubo-Faber Hubo-Faber Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Fotografie Dorus Fotografie Dorus Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn