Bezoek onze Open Dag

Bezoek onze Open Dag

Woensdag 21 maart staan de deuren open en kunt u een kijkje nemen bij 't Wad, Noorderlicht en Middelstein!
Lees verder...
CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
5 jaar Plus Lunenborg!

5 jaar Plus Lunenborg!

Plus Lunenborg organiseert daarom zaterdag 24 maart van 13.00 uur tot 17.00 uur een jubileumfeestdag voor jong en oud!
Lees verder...
Heerlijk Binnen!

Heerlijk Binnen!

Culinaire paas-editie in het Entrepotgebouw te Harlingen, met foodstands, muziek, gezelligheid en er is óók een modeshow van ondernemers uit Harlingen e.o.!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
WAD'N PARTIJ

WAD'N PARTIJ

Betrokken, transparant en kritisch op de inhoud.
Lees verder...
GroenLinks Harlingen

GroenLinks Harlingen

GroenLinks gaat de verkiezingen in met een nieuwe, verjongde kandidatenlijst. Lijsttrekker Stephanie Geurtz over haar belevenissen als nieuweling.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

fc Harlingen “Blue Ladies” toernooi

01-06-2017

HARLINGEN - fc Harlingen gaat zich opmaken voor nog een tweetal drukke weekenden vol voetbal.

Aanstaande zaterdag 3 juni zal het allereerste “Blue Ladies” toernooi plaatsvinden op het sportpark aan de Oosterparkweg. Een eigen toernooi, zodoende het meisjes (MO) en het vrouwen (VR) voetbal een eigen podium te kunnen geven.

 

Het is dit jaar voor de 1e keer dat dit toernooi georganiseerd wordt. De meisjesteams hadden inmiddels al vele jaren hun een eigen vaste plaats op het fc Harlingen Jeugdtoernooi, waar zij dan ook zeer zeker geen ondergeschoven positie hadden, zodat hier dan ook een zeer grote inbreng van het aantal meisjesteams was. Maar mede door het steeds maar groeiende aantal meisjesteams op dit toernooi, kwam meer en meer de gedachte de kop op steken om een apart toernooi voor de MO en hieraan gekoppeld een toernooi voor de VR-teams te gaan organiseren.

 

Het bestuur van fc Harlingen dragen het MO en VR-voetbal een zeer warm hart toe en zij zijn dan ook zeer blij met het feit dat de MO/ VR-afdeling van fc Harlingen een zeer sterke en bloeiende tak binnen de vereniging is. En gehoopt wordt dan ook dat dit eerste “Blue Ladies Toernooi” een zeer mooie toekomst tegemoet gaat en nog tot in lengte van dagen een begrip zal mogen zijn.

 

De organisatie van dit toernooi is in handen van Marit Galema, lid van het jeugdbestuur en de TC, en Jan Helvrich, die als lid van het jeugd en hoofdbestuur al vele jaren ervaring heeft met het organiseren van het fc Harlingen Jeugdtoernooi. De organisatoren zijn er in geslaagd om een groot aantal deelnemende teams naar ons mooie sportpark te halen. Naast teams van onze zustervereniging Zeerobben komen ook teams van AVC, MKV`29, Arum, Bolsward, Workum, St. Anna, Mulier en natuurlijk onze eigen MO en VR-teams deze dag in actie, zodat ruim 200 deelnemers en begeleiders deze dag actief zullen zijn. Maar buiten hun om zijn er natuurlijk nog vele andere vrijwilligers actief deze dag, zoals scheidsrechters, kantinemedewerkers, terreindienst, EHBO en nog vele andere vrijwilligers. Zonder al deze mensen zou het niet mogelijk zijn om dit te organiseren.

 

Vanaf 9.00 uur zullen de eerste wedstrijden beginnen en komen de meisjes onder de 11 (MO11) in actie. De meiden onder de 15 (MO15) spelen in de middag en voor hun zal vanaf 12.00 uur het startsein worden gegeven. Vanaf 14.00 uur is het de beurt aan de Vrouwen.

 

Wij hopen met zijn allen dat het een prachtig toernooi zal worden waar sportiviteit en respect voor elkaar centraal zal staan.


Download het Programmaboekje fc Harlingen Blue Ladies

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Pre order now: Scuderia Ferrari Collectie van Ray-Ban

01-06-2017

HARLINGEN - PRE ORDER NOW! De speciale collectie Ray-Ban zonnebrillen van de Scuderia Ferrari Collectie.

Zeerobben komt met “testtoernooi”

01-06-2017

HARLINGEN – Zeerobben de voetbalclub in Harlingen die constant in beweging is en zoekt naar nieuwe uitdagingen voor de jeugd maar ook probeert snel in te spelen op veranderingen die er komen gaan binnen de voetballerij.

Rectificatie scheepvaartbericht 02-03-2017 Zuidoostersingel

01-06-2017

HARLINGEN - Zuidoostersingel, geen bediening.

Reacties

Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Atelier de Groot Atelier de Groot Visie Events Visie Events Zensa Moda Zensa Moda Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Vogelaar Audio Vogelaar Audio Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Hema Harlingen Hema Harlingen Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Dio Jurien Dio Jurien Haarmode Cats Haarmode Cats IJssalon Min12 IJssalon Min12 Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Copini Opticiëns Copini Opticiëns Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Fotografie Dorus Fotografie Dorus Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Plus Lunenborg Plus Lunenborg Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Ons Food&Wine Ons Food&Wine Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" De Lichtboei De Lichtboei Hubo-Faber Hubo-Faber VVV Harlingen VVV Harlingen Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe BENG Evenementen BENG Evenementen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas ForHim Menswear ForHim Menswear
Hema Harlingen Hema Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen ForHim Menswear ForHim Menswear Visie Events Visie Events Ons Food&Wine Ons Food&Wine Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Hubo-Faber Hubo-Faber De Lichtboei De Lichtboei Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Karsten Wonen Karsten Wonen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus