Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar sneller met de PLUS app

Spaar sneller met de PLUS app

Als je er nu gebruik van maakt ontvang je 10 extra zegels. Dat tikt aan!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Vuurwerk koop je bij Hubo Faber

Vuurwerk koop je bij Hubo Faber

Vuurwerk kopen in Harlingen! Het beste vuurwerk bij je in de buurt. Direct online vuurwerk kopen tot 29 december 23:59!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Even voorstellen: Guus Roos, Dirk Kracht en het Ter Cleeff Kwartet

28-02-2017

HARLINGEN - Om iedereen alvast in de 'Proms' sfeer te brengen stellen we de komende weken de artiesten voor die jullie zaterdag 25 maart a.s. een muzikale topavond gaan bezorgen!

Even voorstellen: Guus Roos, Dirk Kracht en het Ter Cleeff Kwartet Guus Roos

Eerder hebben jullie al kennis kunnen maken met Hendrika Tichelaar, Laura Galema, Anne Symen Abma en Harry Greve, deze week: Guus Roos, Dirk Kracht en het Ter Cleeff Kwartet!

 

Guus Roos

De meeste zullen Guus kennen als de kosteres/ beheerder, al heel wat jaren runt ze hier de boel en is zij het gezicht van de Grote Kerk Harlingen. Guus werd in 1957 geboren aan de mooie kust van het Noordhollandse Schoorl en was op jonge leeftijd al gefascineerd door muziek en alles wat daarmee te maken had en dat is tot nu toe een rode draad in haar leven gebleven.

 

23 jaar geleden verhuisde ze naar Harlingen en ook hier zong ze als zangeres bij o.a. de Pleegzusters, Johnny Walker Band, werkte ze mee aan diverse muzikale projecten en zingt ze nu in het Close Harmony Koor Vocal Chain. Haar wens om in de kerk te zingen werd al eens werkelijkheid door een optreden samen met De Boegspetters en organist Eeuwe Zijlstra en zo rolde het balletje richting Angelique en Jack. In 2012 was haar debuut bij de Proms en ook deze laatste jubileumeditie zal ze met prachtige nummers van de partij zijn. Guus wenst iedereen maar in het bijzonder Liek en Jack een hele mooie avond en Proms in Concert toe!

 

Dirk Kracht

Dirk is een van de vaste gasten de laatste edities en zal weer met zijn warme stem prachtige nummers ten gehore brengen. "Het is gewoon geweldig om weer mee te mogen doen”. Dirk laat daar geen twijfel over bestaan. Dat Dirk hier en daar wel eens aan het zingen is, dat weet iedereen zo langzamerhand wel. Het is een heerlijke hobby maar dit soort evenementen zijn toch wel even de kers op de taart”.

 

U begrijpt het al, hij is er weer helemaal klaar voor.

 

"Tot 25 maart allemaal!!"

 

Ter Cleeff Kwartet

Het Ter Cleeff Kwartet is een professioneel strijkkwartet met Haarlemse musici, dat opgericht is in 2009. Sindsdien zijn er behalve in Nederland concerten gegeven in Groot-Brittannië. Het repertoire varieert van barok- tot hedendaagse muziek. Sinds september 2014 is de samenstelling van het kwartet als volgt:

 

Willemijn Bruins en Ingrid de Vries, viool

Loeki Poncin, altviool

Eduard Plagge, violoncello

 


Proms in Concert by Jack Heaven

Op 25 maart zal De Grote Kerk in Harlingen het decor zijn van dit unieke muzikale spectakel, mogelijk gemaakt door vele vrijwilligers en sponsors. Onder leiding van Koop Meindert Schokker zal OKK Kimswerd aangevuld met topmuzikanten en solisten u een wervelende muzikale avond presenteren van een ongekend niveau.

 

  • De kaarten zijn te koop bij Koks en Keukenmeiden, Voorstraat 16 Harlingen en online te bestellen via www.koksenkeukenmeiden.nl.

 

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.promsinconcertbyjackheaven.nl

Evenement Kunst & Cultuur Muziek

Meer nieuws

Hosanna graag gezien in Mönchengladbach

28-02-2017

HARLINGEN - Dinsdagmorgen 28 februari vertrok om acht uur Waddentours met een bus vol Hosanna spelers, supporters en begeleiders.

Oproep: Steun het initiatief de L4L 'Pleewagon' naar Midlum

28-02-2017

HARLINGEN - Het organisatieteam van het benefietconcert Live4Life heeft na maanden van wikken en wegen de knoop doorgehakt en afgelopen weekend het besluit genomen om de 'Pleewagon' ter overname aan te bieden...

Gemeentelijke belastingen Harlingen

28-02-2017

HARLINGEN - Onlangs heeft u de aanslag gemeentelijke belastingen 2017 ontvangen.

Reacties

Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie VVV Harlingen VVV Harlingen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Hubo-Faber Hubo-Faber Almamater Almamater Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor IJssalon Min12 IJssalon Min12 Copini Opticiëns Copini Opticiëns Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Haarmode Cats Haarmode Cats Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Vogelaar Audio Vogelaar Audio Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant BENG Evenementen BENG Evenementen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Ons Food&Wine Ons Food&Wine Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Atelier de Groot Atelier de Groot Visie Events Visie Events Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe De Lichtboei De Lichtboei Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad ForHim Menswear ForHim Menswear Plus Lunenborg Plus Lunenborg Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Hema Harlingen Hema Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Zensa Moda Zensa Moda
Almamater Almamater Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Dio Jurien Dio Jurien Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Visie Events Visie Events Fotografie Dorus Fotografie Dorus Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) ForHim Menswear ForHim Menswear Atelier de Groot Atelier de Groot Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Plus Lunenborg Plus Lunenborg