CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar ze alle 24!

Spaar ze alle 24!

Bij PLUS LUNENBORG spaar je nu voor 24 verschillende Mario Kart Koins. Alle favoriete karakters zijn te verzamelen: Mario, Princess Peach, Luigi en nog veel meer!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Even een pluim voor Piet en Hielke

07-06-2017

HARLINGEN - Het voetballen is bijna afgelopen, lagere elftallen spelen nog wat beslissingswedstrijden maar dan is het ook gebeurd.

Even een pluim voor Piet en Hielke Piet van der Pol druk an ut verslaan.

En we hebben weer een mooi seizoen gehad zowel vv Zeerobben, kampioen, als ook de fc Harlingen derde klasser gebleven. En dat mede dankzij 2 dolenthousiaste mannen de verslaggevers van RSH. Want wat is het niet fijn als je zaterdags, om wat voor reden dan ook, niet mee kan naar een uitwedstrijd van Zeerobben. Dan zet je de radio aan op RSH en dan hoor je een fantastische Piet van der Pol die vol vuur verslag doet. En dat op sien eigen manier in ut Harlingers ze van, potverdikke jongens skiet die bal ur nou in anders doenk ut zelf. Hij leeft helemaal mee en is een echte Zeerob, die eigenlijk ut veld wel in vliege wil met de koptillefoon op de oorkes, dat is toch mooi.

 

En bij fc Harlingen hebben we er ook een Hielke Jager overal gaat de man mee naar toe. En als de wedstrijd begint is hij altijd iets later omdat ie sien balsje gehak nog even verorberre mut. Maar als hij dan in de ether is dan vliegt soms ut vuur dur of. Hoe vaak vere we niet op as ie skreeuwt, ja het zit ur in ut is een doelpunt, om even later weer te zeggen, nee toch niet hij was in ut zijnet. Die twee krijgen van ons een pluim en zeker van de mensen die de wedstrijden niet altijd vanaf de zijlijn kunnen volgen, DANKJEWEL mannen.

 

Sport & Recreatie

Reacties

Hema Harlingen Hema Harlingen VVV Harlingen VVV Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus BENG Evenementen BENG Evenementen Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen ForHim Menswear ForHim Menswear Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Atelier de Groot Atelier de Groot Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Karsten Wonen Karsten Wonen Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona De Lichtboei De Lichtboei Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Plus Lunenborg Plus Lunenborg Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Dio Jurien Dio Jurien Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Ons Food&Wine Ons Food&Wine Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Visie Events Visie Events Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Zensa Moda Zensa Moda Vogelaar Audio Vogelaar Audio HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Hubo-Faber Hubo-Faber Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Almamater Almamater
Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Haarmode Cats Haarmode Cats Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Dio Jurien Dio Jurien Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Atelier de Groot Atelier de Groot ForHim Menswear ForHim Menswear Karsten Wonen Karsten Wonen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt