Open Dagen RSG Simon Vestdijk

Open Dagen RSG Simon Vestdijk

Harlingen – 7 februari 2018 Franeker – 8 februari 2018
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar sneller met de PLUS app

Spaar sneller met de PLUS app

Als je er nu gebruik van maakt ontvang je 10 extra zegels. Dat tikt aan!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 10 november wegens winterstop gesloten. Groepen kunnen op verzoek een rondleiding boeken. Rond 1 april 2018 gaan we weer open.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Enthousiasme overheerst op het Dok

13-06-2017

HARLINGEN - De eerste drie dagen van het Oer ’t Dok festival op het Dromen aan Zee Podium “Nergens” zijn door de bezoekers met veel “mienskipgevoel” bezocht.

Enthousiasme overheerst op het Dok Foto: Webcam-Harlingen

In het Entrepôtgebouw moet de loop naar de educatieve tentoonstelling van de Ritman bibliotheek nog wat op gang komen maar hiphop workshops werden afgelopen vrijdag enthousiast opgepikt door o.a. de leerlingen van OBS ’t Wad. Buiten namen de bezoekers het soms wat wisselende weer voor lief. Soms wat gure wind maar op de momenten in de volle zon werd volop genoten van het unieke uitzicht vanaf de tribune met optredens van DJ Frankie, de rap van Troublsome Sound Crew en de groep The Mermaids met Janis Joplin-achtige trekjes.

 

Op de zaterdag met veel beter weer bleef een groot deel van het publiek na afloop van de optredens van de groepen Plunder en Seewolf nog uren nagenieten op de tribune van het podium. Die werd ten volle gebruikt waarvoor hij was gebouwd, namelijk het fantastisch mooie uitzicht over het wad. Ook de beide bands vonden dat ze nog nooit op een podium met zo’n uitzicht hadden gestaan. Ze wilden ook graag nog een keer op herhaling en gezien de door hun geboden kwaliteit zal dat ook zeker gebeuren!

 

Zondag werd het weer in de loop van de dag wat minder maar het enthousiasme van het publiek dat in redelijk grote getale was op komen dagen nam daarentegen toe na de warming up door Improv! (met veel interactie met het publiek) en singer- songwriter Chris Egbers. Daarna een uiterst geslaagd optreden van de rockabillyband the Escaletes met de Harlinger Lennard Fopma waarbij de contrabassist het publiek met zijn opzwepende manier van spelen op de tafels wist te krijgen, waarna de avond spetterend in dubbele betekenis eindigde met een reggae optreden van de bovenste plank door Friction & the Rootsdrivers.

 

Voor de organisatie is de enthousiaste respons op programmering en locatie een bewijs voor de levensvatbaarheid van dit allereerst (pilotproject) van Sense of Place van uitredend Oerol directeur Joop Mulder.

 

Voor komende week is er weer een hoogwaardige voortzetting van het programma omringd door    food- en drinktrucks van hoge kwaliteit.

 

ENTREPÔTGEBOUW

 

14 JUNI

20:00 CLARINET UNLIMITED – ISM CITY PROMS LEEUWARDEN

 

18 JUNI

14:00-15:15 SLAUERHOFF-DE ZEE EN DE HAVENS (ENTREE 15,-)

16:30-17:45 SLAUERHOFF-DE ZEE EN DE HAVENS (ENTREE 15,-)

 

BUITENTHEATER

“NERGENS” EEN PODIUM VOOR “DROMEN AAN ZEE”

 

16 JUNI

14:00-15:00 DONA B & THE PUZZLE

15:30-16:30 ARBEES

17:00-20:00 FRENKIE'S FUNKY FRIDAY

20:00-22:00 BLUETAILS

 

17 JUNI                                                                                        

11:00-17:00 JAMES OESI/JAMILA FABER (ISM CITY PROMS LWD)                                  

13:00 DETS LAIF

15:00-16:00 JAMES OESI,

17:00-18:30 FONK

19:30-21:00 OME COOS

 

18 JUNI

15:15-16:30 ANNE FEENSTRA BAND

18:00-21:30 LOS CASCOS

Eten, Drinken, Uitgaan Evenement Muziek

Meer nieuws

Young Solar Vestdijk doet het prima bij zonnebootrace Lelystad.

13-06-2017

HARLINGEN - Teamcaptain Remco Bronger van Young Solar Vestdijk doet Raceverslag van zonnebootrace Lelystad.

Fotoclub Kimswerd op Vlieland

13-06-2017

HARLINGEN - Fotoclub Kimswerd is onlangs een dagje naar Vlieland geweest.

De maandag van het Lanenkaatsen

13-06-2017

HARLINGEN - Na de laatste voorbereidingen staat iedereen weer te popelen om los te gaan op de Lanen.

Reacties

Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas BENG Evenementen BENG Evenementen Atelier de Groot Atelier de Groot Zensa Moda Zensa Moda Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Copini Opticiëns Copini Opticiëns IJssalon Min12 IJssalon Min12 Almamater Almamater Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Haarmode Cats Haarmode Cats Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant VVV Harlingen VVV Harlingen Dio Jurien Dio Jurien Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn De Lichtboei De Lichtboei Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Fotografie Dorus Fotografie Dorus Hema Harlingen Hema Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Karsten Wonen Karsten Wonen ForHim Menswear ForHim Menswear Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Ons Food&Wine Ons Food&Wine Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Hubo-Faber Hubo-Faber Vogelaar Audio Vogelaar Audio Visie Events Visie Events Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht"
Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Hema Harlingen Hema Harlingen Ons Food&Wine Ons Food&Wine ForHim Menswear ForHim Menswear Visie Events Visie Events Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Plus Lunenborg Plus Lunenborg Fotografie Dorus Fotografie Dorus